NOVOSTI

NASSENGER - RJEŠENJA ZA TISAK NA PAMUK

13. kol 2022

O mogućnostima, a o potencijalu da ne govorimo, koja na tržište tiska tekstila donose digitalna rješenja posljednjih se godina puno piše. Pogotovo kada se radi o tisku na pamuk. Zbog sve šire primjene u industriji, proizvodnji dekoracija za uređenje interijera, proizvodnji odjeće te mogućnosti odličnog kapitaliziranja takvih proizvoda, potražnja za održivim, ink jet rješenjima tiska na tekstil, posebice pamuk, sve je veća.

UPOZNAJTE ACCURIOSHINE 3600 - ZA SOFISTICIRANE I JOŠ SJAJNIJE APLIKACIJE

07. lip 2022

Prilagođena i personalizirana rješenja u tisku sve su traženija. Mogućnost ispisa dekorativnih rješenja, kao što su 2D ili 3D efekti uz to što čine razliku, mogu pridonijeti povećanju marže i učiniti posao isplativijim. Istraživanja pokazuju da su mnogi korisnici usluga tiska spremni platiti i puno više samo kako bi dodali poboljšanja i oplemenili svoje digitalno otisnute aplikacije. Primjerice, taktilni osjećaj povećava impulzivnu kupnju, dok ambalaža sa specijalnim efektima znatno povećava...

Primjer iz prakse: Cloud rješenja pouzdanija od klasičnih servera

30. svi 2022

Kompanija Varri od 2008. uvozi i distribuira opremu za penjanje i sportove na otvorenom. Posjeduje bogato znanje o opremi za penjanje i zaštitu od padova, ali ne i o informatičkoj tehnologiji. Godinama se pohrana podataka svodila na izrade sigurnosnih kopija i njihovo odnošenje kući na eksternom hard disku.

AccurioLabel 400 - Novi član obitelji Konica Minolta

30. svi 2022

U Madridu je krajem svibnja predstavljen novi uređaj za tisak etiketa, Konica Minolta AccurioLabel 400. Događaj je upriličen uživo, ali i online, za sve zainteresirane koji se nisu mogli priključiti, a dolaze iz udaljenijih dijelova svijeta.

Pretplatite se na naš newsletter i saznajte novosti iz prve ruke

Pretplati se
Nemojte čekati prilike, napravite ih!