NOVOSTI

Konica Minolta je postigla cilj nabave 100% obnovljive električne energije u svom proizvodnom pogonu

25. kol 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je objavila da je postigla cilj nabave 100% električne energije iz obnovljivih izvora na jednom od svojih proizvodnih mjesta za MFP uređaje (multifunkcijski uređaji) u Maleziji (Konica Minolta Business Technologies (Malaysia) Sdn. Bhd. (BMMY)) u saveznoj državi Melaka. Sva proizvodna mjesta za MFP uređaje unutar Konica Minolta Grupe u Kini i Maleziji sada koriste 100% energije iz obnovljivih izvora.

Intervju s Kiyotakom Suharom o 150 godina Konica Minolte

21. kol 2023

Prije nešto više od mjesec dana na poziciju novog predsjednika Konica Minolta Europe stupio je gosp. Kiyo Suhara. U nastavku donosimo njegova najzanimljivija opažanja vezana uz 150 godina Konica Minolte.

Konica Minolta - ključni partner tiskare Galešnik za brzu proizvodnju i kvalitetan tisak

20. lip 2023

Kada se na tržištu tiska želite pozicionirati kao tiskara koja se bavi isključivo brzim digitalnim print uslugama od malih do velikih formata, teško da će te uspjeti bez automatizacije, adekvatne tehnologije i podrške pravog i pouzdanog partnera. Splitska tiskara Galešnik takvog je partnera pronašla u tvrtki Konica Minolta te su danas prava mala riznica Konica Minolta digitalnih rješenja.

Quocirca izvještaj za 2023. godinu: Konica Minolta je jedna od vodećih tvrtki na polju pružanja usluga cloud ispisa

20. lip 2023

Prema istraživanju Quocirce: ‘The Cloud Print Services Landscape, 2023 - How the cloud is driving print infrastructure modernisation’, Konica Minolta je prepoznata kao jedna od vodećih tvrtki na polju pružanja cloud usluga ispisa.