NOVOSTI

Primjer iz prakse: Cloud rješenja pouzdanija od klasičnih servera

30. svi 2022

Kompanija Varri od 2008. uvozi i distribuira opremu za penjanje i sportove na otvorenom. Posjeduje bogato znanje o opremi za penjanje i zaštitu od padova, ali ne i o informatičkoj tehnologiji. Godinama se pohrana podataka svodila na izrade sigurnosnih kopija i njihovo odnošenje kući na eksternom hard disku.

Neka elektronički potpisi postanu integralni dio vaših digitalnih procesa

17. svi 2022

Kako tvrtke teže digitalnoj transformaciji, mnoge žele usvojiti elektroničke potpise. Koja su ključna razmatranja i koje prednosti možete očekivati?

Prekretnica za Konica Minoltu s 1000 instalacija AccurioLabel uređaja

Zagreb | 27. tra 2022

Konica Minolta, tržišni lider u digitalnoj proizvodnji etiketa, slavi svoju tisućitu instalaciju svog vrlo uspješnog AccurioLabel digitalnog uređaja, u manje od sedam godina nakon ulaska na tržište etiketa. Visokokvalitetna platforma tehnološkog pionira nastavlja postavljati mjerilo u digitalnoj proizvodnji etiketa i ambalažnoj industriji dok prodaja nastavlja sa svojim ubrzanjem u skladu s potrebama tržišta.

Predviđanja za industriju etiketa i ambalaže u 2022. godini

Zagreb, Croatia | 28. ožu 2022

Svijet industrijskog tiska nikada neće dobiti istu vrstu pažnje koja privlači naslove kao drugi sektori tehnologije, na primjer umjetna inteligencija (AI) i Internet of things (IoT), ali nastavlja se razvijati kao učinkovit komunikacijski alat.