NOVOSTI

Konica Minolta predstavlja najnovije inovacije na sajmu Drupa 2024

12. vlj 2024

Konica Minolta će na sajmu Drupa u Düsseldorfu, Njemačka, od 28. svibnja do 7. lipnja 2024., predstaviti brojne europske premijere. Na izložbenim prostorima A40-1/A40-6 u dvorani 8b Konica Minolta će pomoći klijentima da prepoznaju potencijal koji nadmašuje tradicionalni tisak. Konica Minolta će sa jednim od najvećih izložbenih prostora na sajmu, koji će obuhvatiti šest povezanih područja i dva kata, predstaviti brojne premijere.

Konica Minolta prepoznaje pet ključnih trendova koji će oblikovati digitalno radno okruženje

04. pro 2023

Tijekom 2023. godine, kontinuirana evolucija i proširenje digitalnog radnog okruženja bila su izrazito vidljiva. Nastavilo je odigravati ključnu ulogu u uspješnom omogućavanju rada na daljinu, transformirajući suvremeni ured u prostor koji je geografski raspršen, ali ujedinjen, potičući tako trend hibridnog rada koji i dalje podržava mnoge sektore. Šire čimbenike, uključujući globalnu klimatsku krizu, eskalaciju krize troškova života i inflaciju, kao i geopolitičke sukobe i ratove, utjecat će...

Konica Minolta ponovno proglašena svjetskim liderom u transformaciji ispisa prema IDC Marketscape-u

06. stu 2023

Konica Minolta Business Solutions Europe (Konica Minolta) objavila je da je prema IDC MarketScape-ovom izvještaju: „Procjena dobavljača za transformaciju ispisa za 2023. godinu“ (dokument #US51146523, kolovoz 2023) Konica Minolta proglašena liderom u transformaciji ispisa. Ovo izvješće ocjenjuje tržište transformacije ispisa putem IDC MarketScape modela, koji se oslanja na standardizirani skup parametara kako bi pružio komparativnu usporedbu globalnih dobavljača ispisne opreme, uzimajući u...

Poboljšane mogućnosti digitalnog ispisivanja koje pruža nova serija AccurioPress 7136 tvrtke Konica Minolta

04. ruj 2023

Tvrtka Konica Minolta poboljšala je svoj asortiman rješenja za digitalno monokromatsko ispisivanje s novom serijom AccurioPress 7136. Tiskarski strojevi nove generacije razvijeni su kako bi pomogli komercijalnim tiskarama, pružateljima usluga ispisivanja i internim tiskarama određenih institucija da prošire svoje poslovanje i poboljšaju svoju operativnu učinkovitost. Nova serija je dostupna od rujna.

Konica Minolta je postigla cilj nabave 100% obnovljive električne energije u svom proizvodnom pogonu

25. kol 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je objavila da je postigla cilj nabave 100% električne energije iz obnovljivih izvora na jednom od svojih proizvodnih mjesta za MFP uređaje (multifunkcijski uređaji) u Maleziji (Konica Minolta Business Technologies (Malaysia) Sdn. Bhd. (BMMY)) u saveznoj državi Melaka. Sva proizvodna mjesta za MFP uređaje unutar Konica Minolta Grupe u Kini i Maleziji sada koriste 100% energije iz obnovljivih izvora.