Inteligentno praćenje procesa za industrijsku i ključnu infrastrukturu

Jednostavno praćenje ključne infrastrukture i procesa

Inteligentno praćenje procesa i upravljanje događajima za industrijsku i ključnu infrastrukturu


Ključna infrastruktura – u obliku strojeva, opreme i materijala na lokaciji tvrtke – zahtijeva zaštitu i udaljeni nadzor koji neće biti samo učinkoviti, već i cijenom pristupačni. Te mogućnosti – funkcije inteligentne automatizacije procesa koje nude uređaji MOBOTIX – jamče operativnu sigurnost i optimizaciju radnih procesa, uz istovremenu zaštitu fizičkih resursa i podataka od raznovrsnih prijetnji.

Ključna infrastrukturna rješenja tvrtke Konica Minolta spremna su za IoT te omogućavaju inteligentnu automatizaciju procesa. 


Sustavi MOBOTIX omogućavaju mjerenje temperature za napredno praćenje strojeva na lokacijama, mogućnosti upravljanja i nadzora te izbjegavanje rizika od značajnih oštećenja vaše tvrtke, robusni su i vodootporni te jamče pouzdanu i sigurnu upotrebu na otvorenom, a izrađeni su u Njemačkoj, što jamči iznimnu kvalitetu i pouzdanost.

Rješenje

Rješenje


Uređaji
hardware icon
Više od standardnog rješenja

Kamere MOBOTIX u modernoj organizaciji možete upotrebljavati na razne načine, a poznate su po svojoj izvanrednoj pouzdanosti. Kamere pružaju vrhunsku energetsku učinkovitost i nevjerojatno su precizne: jedna kamera može diskretno pratiti ogromno područje, bez slijepih točaka. Kamere MOBOTIX x6 nude H.264 i ONVIF kompatibilnost, a uz PoE (Power over Ethernet) troše maksimalno 8 W.

Aplikacije
software icon
VMS – za sve iz jedinstvenog izvora

Sustav za upravljanje videonadzorom (VMS) MOBOTIX intuitivno je i fleksibilno softversko rješenje tvrtke MOBOTIX za upravljanje videonadzorom, analizu videozapisa i kontrolu uređaja. Sustav ne zahtijeva upravljački poslužitelj, a sve što trebate je ugrađeno, tako da se ne morate brinuti oko montaže novih rješenja.

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni paket

Pratit ćemo vas na svakom koraku puta i ponuditi vam koncept sveobuhvatnih sigurnosnih rješenja prilagođenih vašoj organizaciji. Započevši s detaljnim savjetima – uključujući kontrolu i analizu lokacije – rješavamo specifične potrebe vaše tvrtke, optimizirajući i unapređujući čitavu infrastrukturu videonadzora. Pravilno rješenje za upravljanje projektima uključuje profesionalnu montažu, usluge udaljenog nadzora za upravljanje IT infrastrukturom i mrežnim statusom te održavanje za osiguravanje jednostavnog rukovanja sustavom videonadzora.

Samostalno rješenje za vaše potrebe

Uređaji MOBOTIX predstavljaju sveobuhvatno samostalno rješenje koje ne zahtijeva dodatnu infrastrukturu. Zbog ulaganja u takvu vrstu komercijalnog sustava nadzora nećete morati brinuti o zasebnim pomoćnim sustavima, softveru ili središnjem poslužitelju. Osim što ćete na taj način uštedjeti vrijeme i energiju koje biste inače potrošili na traženje prikladnih elemenata, u pitanju je i cijenom pristupačan, financijski transparentan izbor koji je daleko pouzdaniji od sustava s više elemenata. Svi procesi, uključujući upravljanje događajima i alarmima te obradu snimki i slika, obrađuju se i dovršavaju unutar sigurnosne kamere.


Kamere MOBOTIX predstavljaju izvanredno poboljšanje u polju obrade slika. Snimke su vrhunske kvalitete, čak i ako su objekti u brzom pokretu ili slabo osvijetljeni. Zahvaljujući izoštrenosti slika, uvijek ćete moći vidjeti što se točno događa na lokaciji. Kvalitetne slike omogućit će vam analizu detalja, a zahvaljujući inovativnom prepoznavanju pokreta znat ćete kamo treba gledati. 


Senzor MxActivity razaznaje vjetar ili pokrete ptica od uistinu sumnjivih aktivnosti te smanjuje pojavu lažnih alarma do 90 %. Možete brzo i jednostavno automatizirati reakciju sustava na uočene aktivnosti te ga konfigurirati tako da otvara rampe odobrenim automobilima i glasovnim porukama reagira na sumnjive pokrete u određeno doba dana. Mogućnosti su beskrajne; jednostavno prilagodite brojne značajke komercijalnog sustava nadzora MOBOTIX svojim individualnim zahtjevima. Odluka je na vama.

   

   

Ikona značajke za kopiranje

Automatizacija

Ikona značajke prilagodbe

Sveobuhvatan sustav

Ikona značajke dodira

Prepoznavanje pokreta

Ikona značajke tehnologije

Bez potrebe za središnjim poslužiteljem

Productivity feature icon

Prilagodljivo sigurnosno rješenje

Ikona značajke upotrebljivosti

Sofisticirana analitika

Ikona značajke kvalitete

Dvosmjerni zvučni sustav