Prošireni pregled

Otkrijte svijet novih mogućnosti – s profesionalnim rješenjima za proširenu stvarnost

Pridružite se novoj dimenziji rada


Suvremeno radno mjesto posljednjih godina mijenja se velikom brzinom – ispred naših očiju. Premda je tehnologija prisutna svugdje (u svakodnevnom životu i na radnom mjestu), ponekad nam se obilje informacija kojem smo izloženi ne predstavlja u odgovarajućem kontekstu.

Uz ovako brz razvoj tehnologije nove prilike pojavljuju se same od sebe. Nedostatak konteksta samo je jedan od brzo i lako rješivih problema primjenom modernih načina rada – zato proširena poslovna rješenja imaju potencijal za promjenu načina na koji sagledavamo stvarnost u cjelini.

Prikaz nevidljivih podataka

U tvrtki Konica Minolta strastveno pristupamo razvoju novih tehnologija s inovativnim rješenjima za međunarodne tvrtke, mlade tvrtke, akademije i partnerske organizacije. Zašto? Zato što želimo da iskoristite prednosti ogromnog iskustva tvrtke Konica Minolta i uvedete prošireni pregled na svoje radno mjesto, integrirajte ga u marketinške kampanje i učinite ga dijelom svakodnevice.

Konica Minolta u suradnji s predvodnicima u tehnologiji proširene stvarnosti neprestano teži razvoju rješenja za brže rješavanje problema, stjecanje poslovnih uvida iz konteksta klijenta i revolucioniranje načina interakcije i obrade informacija. Ishod je portfelj proširenih poslovnih rješenja koja vam putem pametnih uređaja pružaju drugačiji pogled na svijet.


Mobilni OCR vašoj mobilnoj aplikaciji dodaje moćne funkcije računalnog pregleda i skeniranja kako biste mogli iskoristiti prednosti proširenog ispisa. Omogućuje jednostavno skeniranje pakovanja, postera i letaka za mrežnu analizu podataka, prepoznavanje rukopisa, skeniranje teksta – čak i prijevod – u samo nekoliko sekundi. Također možete pripremati digitalne marketinške kampanje, primijeniti AR za navigaciju u zatvorenom i otvorenom prostoru te manipulirati trodimenzionalnim prototipovima radeći sa suradnicima diljem svijeta. Tehnologija proširene stvarnosti pruža nezamislive mogućnosti. Konica Minolta ih ostvaruje.

   

   

Ikona značajke ispisa

Prošireni ispis

Ikona značajke prilagodbe

Rješenja za integriranje podataka

Ikona značajke tehnologije

Digitalizacija

Productivity feature icon

Navigacija u zatvorenom prostoru

Ikona značajke za rukovanje medijima

Čitač brojača

Ikona značajke mobilnosti

Mobilni OCR