Europski partnerski program

Povećajte svoju konkurentnost i profesionalnost sklapajući partnerstvo s globalnom tvrtkom Konica Minolta!

 

Vrijednost naših partnera

Važno nam je da naši partneri zadrže svoj poslovni identitet. Sve se tvrtke razlikuju i imaju sebi svojstvene čimbenike uspjeha. Bez obzira na to ima li partner stručnost na određenom području ili je njihova snaga širina znanja i njegovi proizvodi, u Konica Minolti pozdravljamo raznolikost i uviđamo da je različitost jedna od prednosti svakog poslovanja.
 

Ključne vrijednosti našeg partnerskog programa su:
 

  • Transparentnost
  • Uzajamno partnerstvo
  • Vještine i tehnološka stručnost
  • Vjernost i predanost
  • Prodajne performanse


Naš Konica Minolta partnerski program izravan je, pošten i transparentan. Partneri drže ključ razine partnerstva i njegovih pogodnosti obvezujući se na skupinu zahtjeva za svaku razinu partnerstva. Status partnerstva određuje raspon kriterija, a ne pojedinačni kriterij. To partnerima omogućuje koristiti prednosti koje imaju kao tvrtka, umjesto da svoje poslovanje oblikuju prema nama.

 

Korporativne vrijednosti

Konica Minolta globalna je marka i kao tvrtka predstavljamo:
 

  • Tehničku stručnost
  • Utjecajne inovacije
  • Ambicioznu održivost
 

To su vrijednosti za koje se zalažemo i koje želimo primijeniti u suradnji s našim partnerima, a također su nas nadahnuli za uspostavljanje partnerskog programa.
 

Predani smo podržavanju rasta vaše tvrtke i razvoju održivog partnerstva s realističnim ciljevima i profitabilnim pogodnostima, primjerice isplatama bonusa pri ispunjenju ciljeva. Sve što trebate je ispunjavati skupinu zahtjeva koje su jasno istaknute kao dio ovog programa.
 

Kako biste proširili svoje znanje i vještine, možete sudjelovati u programima za razvijanje vještina.

 

Razine partnerstva

Naši partneri i njihove tvrtke važni su nam. Umjesto utvrđivanja razine partnerstva na temelju prometa s nama, definirali smo niz kriterija koji mogu poboljšati status partnerstva. Drugim riječima, prihvaćamo poslovni model partnera, ne pokušavamo ga oblikovati prema našem.
 

Što više kriterija partner ispunjava, to viša može biti razina partnerstva i partner može ostvariti više pogodnosti.
 

Partnerski program tvrtke Konica Minolta uzajamno je povoljan odnos. Predani smo poticanju rasta partnera kako bismo mogli zajedno rasti. 

Pogodnosti

Prilikom izrade Partnerskog programa pokušali smo svojim partnerima ponuditi niz pogodnosti koje mogu upotrebljavati kada se pridruže Partnerskom programu.
 

Jasna i kratka postignuća i pogodnosti
 

Zajednički ciljevi, međusobno dogovoreni na početku svake godine, kroz zajednički poslovni plan kojim se podržava rast poslovanja partnera.
 

Maksimalno povećavanje vidljivosti poslovanja postavljanjem na tražilicu Konica Minolta "gdje kupiti" na mrežnoj stranici naše zemlje. To znači da će kupci koji na mrežnoj stranici traže Konica Minolta proizvode biti usmjereni na vašu tvrtku.
 

Porast vještina i znanja: Naši partneri mogu iskoristiti prednosti tečajeva za obuku tvrtke Konica Minolta koji, ovisno o razini obuke, mogu biti besplatni.
 

Certificiranje provjerenih vještina i znanja za ponudu vrhunskih proizvoda i rješenja tvrtke Konica Minolta.

 

Certifikati

Brojni naši proizvodi i rješenja zahtijevaju posebne vještine i znanje, stoga uvjetuju povećanu predanost naših partnera.
 

Kako bismo krajnje kupce uvjerili u stručnost i pouzdanost naših partnera, partnerima koji su stekli specijalističko znanje u određenim posebnim područjima ili za raspon proizvoda, nudimo niz certifikata. Nakon svladavanja dodatne obuke i ispunjavanja određenih uvjeta koji potvrđuju njihovu stručnost, partneri mogu oglašavati razinu svojeg certifikata.
 

Nominirani kontakti u svakoj tvrtki proći će niz tečajeva za obuku kako bi stekli stručnost potrebnu certificiranom stručnjaku. Konica Minolta partneri koji sudjeluju u našem procesu certificiranja za proizvode ispunjavaju uvjete za poboljšani skup pogodnosti, kao što su dodatna obuka i specijalistička podrška.
 

Na našoj mrežnoj stranici potražite detaljne informacije o lokalno dostupnim certifikatima.

 

Preuzmite brošuru o partnerskom programu kako biste sve informacije imali nadohvat ruke.

Brošura o partnerskom programu
Partner Programme brochure thumbnail