Mobilni ispis

Tehnologija ispisa prilagođena modernom radnom mjestu

Za ispise mobilne poput vas


Posljednjih godina moderan se rad od statičnog iskustva preobrazio u mobilno. Danas je moguće raditi za vrijeme putovanja, održati poslovni sastanak izvan ureda – primjerice, u sjedištu klijenta – ili dovršavati zadatke od kuće. Taj je pomak omogućio puno veću učinkovitost i fleksibilnost radnog procesa. Mobilni telefoni na savršen način ispunjavaju zahtjeve modernih radnika – uvijek su pri ruci, jednostavni su za upotrebu i podržavaju brzu, učinkovitu komunikaciju.

Mobilni ispis tvrtke Konica Minolta dizajnirali smo imajući na umu potrebe modernih radnika. U pitanju je sigurno, brzo rješenje koje ne zahtijeva dodatnu infrastrukturu. Zahtijeva samo mobilni telefon ili drugi mobilni uređaj te višenamjenski uređaj tvrtke Konica Minolta. Udaljeni ispis možete pokrenuti jednostavno, u svega nekoliko koraka, čak i ako se trenutačno ne nalazite u uredu. Sustav vam omogućava da zadržite slobodu, fleksibilnost, da djelujete u trenu čak i kad ste izvan ureda te pronalazite sve pogreške u dokumentaciji u roku od nekoliko sekundi.

Ispis s mobilnih uređaja

Ispis s mobilnih uređaja

Mobilni ispis tvrtke Konica Minolta dizajnirali smo imajući na umu potrebe modernih radnika

EveryonePrint vodeće je rješenje za ispis s mobilnih uređaja koje korisnicima omogućava brzo i jednostavan ispis s prijenosnih računala, mobilnih ili drugih uređaja na upravljani pisač. EveryonePrint poslovnim i gostujućim korisnicima omogućava premošćivanje veze do postojećih pisača u jednom jednostavnom rješenju – a pritom od vas ne zahtijeva zamjenu postojećeg hardvera i infrastrukture.


Konica Minolta Mobile Print

Ova besplatna aplikacija za ispis s mobilnih uređaja podržava sve velike mobilne platforme uključujući iOS, Android i Windows 10 te povezuje mobilne uređaje s višenamjenskim sustavima za ispis bizhub tvrtke Konica Minolta. Ispis s mobilnih uređaja i skeniranje na njih dvije su glavne funkcionalnosti ove aplikacije koje se brinu za to da važni dokumenti poslovnim korisnicima uvijek budu nadohvat ruke.

Uređaji
hardware icon
Oprema za ispis tvrtke Konica Minolta

Želite li vrhunske rezultate digitalnog ispisa? Upravo ste ih pronašli. Uredska oprema za ispis tvrtke Konica Minolta predstavlja industrijski standard, s uređajima koji nude revolucionarnu kvalitetu slike u boji, iznimno brz crno-bijeli ispis, opcije za linijsku doradu profesionalne kvalitete koje će udovoljiti vašim složenim specifikacijama i više. Bez obzira na prostor ili područje specijalizacije vaše tvrtke, naša oprema za ispis omogućit će vam izgraditi infrastrukturu za ispis, upravljati digitalnim sadržajem, aktivirati vrhunske mjerne instrumente te istražiti druga rješenja dizajnirana za revolucionarnu izmjenu vaših radnih procesa.

Aplikacije
software icon
Softver tvrtke Konica Minolta

Provjerite na koje sve bezbrojne različite načine softver tvrtke Konica Minolta može unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše tvrtke, prilagođava se raznim stilovima rada i nudi softverska rješenja koja ispunjavaju potrebe vašeg poslovanja. Stavljajući vaše potrebe na prvo mjesto, Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Naš sustav omogućava uštede jer uklanja potrebu za ispisom ili kopiranjem, pruža napredne sigurnosne mjere zbog kojih osjetljivi dokumenti neće doći u pogrešne ruke i više.

Usluge
service icon
Uvijek na usluzi

Naši iskusni, profesionalni stručnjaci odgovorit će vam na sva pitanja i pokazati vam kako rukovati svojim proizvodom. Naše usluge služe vama, zajedno sa sustavom podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša tvrtka možete maksimalno iskoristiti prednosti naših rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

Dodavanje novih funkcionalnost vašoj tvrtki ne znači kako ćete morati ulagati u skupe uređaje – budući da ispis s mobilnih uređaja ne zahtijeva skupu dodatnu infrastrukturu. U pitanju je pristupačno i učinkovito rješenje za vašu tvrtku. Višenamjenski uređaji Konica Minolta omogućavaju ispis svih sadržaja, gdje god se vi nalazili. Možete automatski pretraživati uređaje na istoj mreži i povezivati se s njima, a ako vas zanima udaljeni ispis, jednostavno odaberite konkretni pisač kojemu možete pristupiti putem mobilnog uređaja. Nećete morati instalirati dodatne upravljačke programe za pisač kako biste mogli upotrebljavati usluge ispisa kao što su AirPrint, Mopria Print Service ili Google Cloud Print. 


Ispis s mobilnih uređaja brz je i praktičan – ali što je najvažnije, siguran. Njime ćete neovlaštenim korisnicima onemogućiti pristup privatnim podacima – postavljanjem individualnih ID-ova i lozinki za sve korisnike kojima je dopušteno upotrebljavati MFP. Zadržavate nadzor nad pravima pristupa – ograničavajući ih za one kojima nije dopušteno kopirati povjerljive podatke – ali i omogućavajući gostima upotrebu pisača na vašoj lokaciji. Krenite s istraživanjem brojnih mogućnosti koje ispis s mobilnih uređaja može ponuditi vašoj tvrtki danas!

   

   

Ikona značajke mobilnosti

Potvrda identiteta Bluetoothom

Ikona značajke dodira

Potvrda identiteta korisničkim imenom i lozinkom ili NFC-om

Ikona značajke tehnologije

Ispis iz oblaka

Ikona značajke ispisa

Izravni internetski ispis

Ikona značajke upotrebljivosti

Jednostavnost upotrebe

Ikona značajke dorade

Podržani popularni formati

Ikona značajke skeniranja

Ispis i skeniranje s mobilnih uređaja

DOWNLOADS

download icon test 2

Office line-up

Download now

Mobile Printing brochure

Download now
download icon test 2