Mobilni rad

Kako omogućiti rad s bilo kojeg mjesta?


Bitno je ono što radite, a ne gdje se nalazite. Danas rad postaje sve mobilniji, a fizička prisutnost u uredu sve manje bitna. Mijenjaju se i zaposlenici. Radnici odrasli u digitalnom okruženju mijenjaju očekivanja od IT-a na radnom mjestu. Konica Minolta pomaže s rješenjima, uslugama i smjernicama na putu ka iskoraku u mobilnu budućnost.

 

Zaposlenici nikad nisu izgledali kao danas

 

Svijet rada promijenio se, a promijenili su se i radnici. Zaposlenici nikad nisu bili toliko raznoliki kao danas. Na konkurentnom tržištu rada, radnici koji raspolažu iznimnim vještinama i znanjem imaju dosad neviđenu slobodu biranja uvjeta rada, a organizacije koje su u mogućnosti ispuniti njihove zahtjeve one su koje privlače i zadržavaju talente. Zahvaljujući rješenjima za mobilna radna mjesta, tvrtke mogu organizirati radna okruženja koja promiču veću kreativnost, učinkovitost i slobodu.

 

Osim toga, fleksibilne i mobilne tvrtke ostvaruju prednost nad konkurencijom zbog brže reakcije, veće pristupačnosti i mogućnosti rada u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

 

Radno mjesto budućnosti

 

Kako tvrtke mogu bez poteškoća raditi mobilno – bez obzira na to koliko su velike?

 

Uz pomoć snažnog partnera kao što je Konica Minolta, prednosti mobilnosti pristupačnije su nego ikad prije. Zahvaljujući bogatom asortimanu IT usluga i razgranatoj mreži partnerstava s vodećim pružateljima tehnoloških rješenja, Konica Minolta može izrađivati rješenja kojima će ispuniti potrebe današnjih zaposlenika te omogućiti njihovu integraciju u poslovna okruženja. Cilj je osigurati jednostavno i uniformno korisničko iskustvo na razini svih sustava, bez obzira na pojedince ili to gdje se nalaze. To je moguće zbog toga što Konica Minolta služi kao jedinstvena točka kontakta za ispunjavanje svih IT potreba. Mobilni pristup svim podacima ili članovima tima može se ostvariti bez žrtvovanja upotrebljivosti ili sigurnosti.

 

quotation marks

"Rješenja i usluge tvrtke Konica Minolta aktivno promiču fleksibilne i mobilne načine za rad i suradnju."

Miran Mišić, Konica Minolta Hrvatska

 

Usluge tvrtke Konica Minolta

 

Temeljita analiza

Konica Minolta svojim klijentima nudi asortiman proizvoda i usluga dizajniranih za mobilnost radnih mjesta, prilagođava ih svim klijentima i osigurava optimalnu prilagodbu njihovim specifičnim zahtjevima. To osiguravamo temeljitom analizom okruženja tvrtke kako bismo mogli u potpunosti razumjeti potrebe klijenta i njihove poslovne procese. Postojeći sustavi ne moraju se mijenjati, već mogu postati integralni dio tog okruženja, čime se značajno olakšavaju transformacijski procesi.

 

Jedinstvena točka kontakta

U slučaju kombiniranja različitih sustava i raznih rješenja različitih dobavljača, često se komplicira upravljanje problemima i zamućuje granica odgovornosti između pružatelja usluga. Konica Minolta otklanja takve neučinkovitosti time što postaje jedina točka kontakta (SPOC).

 

Mobilni sustavi dostupni i pristupačni u svakom trenutku

Kako zaposlenici postaju sve mobilniji, ne mijenja se samo lokacija njihovog rada, već i vrijeme u koje ga obavljaju. Konica Minolta brine se da mobilni sustavi budu dostupni i pristupačni u svakom trenutku.

Unaprijedite svoju tvrtku prednostima mobilnog rada:

   

   

Ikona timskog rada

Budite atraktivan poslodavac; uspostavite radno okruženje koje će poticati kreativnost i slobodu za privlačenje više talenata

Ikona žarulje

Ostvarite prednost nad konkurencijom zbog brže reakcije, veće pristupačnosti i mogućnosti rada u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta

Workplace mobility e-knjiga

Danas posao postaje sve mobilniji jer fizička prisutnost u uredu postaje sve manje krucijalna i sve se više ljudi zapošljava u ovisnosti o potrebama projekta, a ne na temelju dugoročnih ugovora o radu. Ovo novo radno okruženje potiče tvrtke da preispitaju značenje "radnog mjesta" i potpuno preispitaju sustave, tehnologiju i usluge koje ga podržavaju.

Preuzmite e-knjigu

KONTAKTIRAJTE NAS