Rješenja za upravljanje vašom važnom poslovnom infrastrukturom

Kada se u našem DNA nalaze sve potrebne informacije, lako ćemo vam ponuditi IT usluge koje vam pomažu da dobijete najveće benefite od digitalnih transformacija i noviteta. Povećavajući vaš operativni učinak, bez ugrožavanja sigurnosti, vaše buduće poslovanje, osim što je 100% sigurno, poprima i novu dimenziju.

All-in-one IT

Workplace Hub smanjuje IT kompleksnost, uklanja ponavljajuće IT zadatke, sprječava neželjeno skretanje pažnje te optimizira sveobuhvatne IT troškove. Kreira buduću infrastrukturu osnaživanjem vaše trenutne tehnologije. Korištenjem i jačanjem svih ili djelomičnih vaših operacijskih sposobnosti s mogućnostima koje rastu s vama, glavni cilj Konica Minolte je zaboraviti današnju IT tehnologiju i staviti fokus na razvijanje vašeg poslovanja sutra.


Upravljanje IT uslugama

IT odjeli danas - osobito manji ili srednji poslovni subjekti - suočeni su sa sve većom kompleksnošću zadataka. Isto dovodi do visokih troškova koji iziskuju inovacije u IT-u. Tu nastupamo mi. Izdvajanjem svih ili samo dijelova upravljanja IT infrastrukturom, omogućavamo da više vremena i energije možete usmjeriti na vaše poslovanje.


 

 

Upravljanje informacijama

Iz dana u dan, i količina informacija raste eksponencijalno: datoteke, e-pošta, online materijali, računi i još mnogo toga, skuplja se u masovnu količinu podataka. Nestrukturirane informacije, koje često nisu klasificirane, pohranjuju se na različitim mjestima te se obično javlja glavni problem: dosljednost baze podataka, stvarajući vremenski zahtjevnu administraciju i nesigurne procese. Riješite problem i optimizirajte svoje korporativne procese korištenjem Konica Minolta MCS paketa usluga za upravljanjem sadržaja (Managed Content Services).


 

 

Inteligentna IP video rješenja

Kao rezultat suradnje između Konica Minolta i MOBOTIX-a, pružamo sigurnosna rješenja nove generacije. Naš zajednički proizvodni razvoj usmjeren je na rješenja kao što su procesi praćenja u proizvodnim objektima kako bi se potaknula inovacija u tijeku rada, ali i novi proizvodi kao što su “Care Support Solutions” koji se jednostavno mogu koristiti za praćenje štićenika u domovima za njegu.


Stavite fokus na svoje poslovanje – pomoću naših usluga!

Strukturirani poslovni procesi, kao i snažna i sigurna IT infrastruktura su od temeljne važnosti konkurencije na današnjem tržištu. Konica Minolta poslovne usluge pomažu vam optimizirati procese i olakšava korištenje informacija. Naš portfelj uključuje konzultantske usluge, implementaciju infrastrukture i upravljanje uslugama. Uz našu podršku, slobodno možete zaboraviti dosadašnji IT i usredotočiti se na razvoj vašeg poslovanja za sutra.