Poboljšane mogućnosti digitalnog ispisivanja koje pruža nova serija AccurioPress 7136 tvrtke Konica Minolta

| 4 rujna 2023

Tvrtka Konica Minolta poboljšala je svoj asortiman rješenja za digitalno monokromatsko ispisivanje s novom serijom AccurioPress 7136. Tiskarski strojevi nove generacije razvijeni su kako bi pomogli komercijalnim tiskarama, pružateljima usluga ispisivanja i internim tiskarama određenih institucija da prošire svoje poslovanje i poboljšaju svoju operativnu učinkovitost. Nova serija je dostupna od rujna.


Tvrtka Konica Minolta Business Solutions Europe poboljšala je svoj asortiman proizvoda za digitalno monokromatsko ispisivanje uz predstavljanje nove serije AccurioPress 7136. Ta je serija nasljednica serije AccurioPress 6136 i obuhvaća 20 godina dokazane tehnologije, pružajući povećanu operativnu učinkovitost kroz poboljšanu automatizaciju i veću produkcijsku fleksibilnost s formatom A3 i drugim različitim vrstama papira. Osmišljena je kako bi pomogla komercijalnim tiskarama srednje veličine i obrazovnim korporacijskim reprografskim odjelima da promijene svoje radne procese i u njih unesu nove mogućnosti u svrhu proširenja poslovne ponude. 
 

Svestrana i odzivna cijenom pristupačna serija obuhvaća tri modela: AccurioPress 7136, AccurioPress 7136P i AccurioPress 7120. Svako od ovih iznimno produktivnih rješenja nudi bolji kapacitet izvršavanja zadataka, te veću pouzdanost i fleksibilnost. Omogućuju operacije radi proširenja mogućnosti primjene.  
 

Ines Wennemann, viša voditeljica odjela proizvoda za profesionalno ispisivanje u tvrtki Konica Minolta Business Solutions Europe, izjavila je sljedeće: „Tvrtka Konica Minolta nastavlja sa svojim pionirskim pristupom u industriji i željom da otvori nove mogućnosti za klijente s ovom najnovijom evolucijom svoje serije monokromatskih proizvoda nove generacije. Osmišljena na temelju uspješne serije AccurioPress 6136, ova je serija usmjerena na pružanje iznimno učinkovite kvalitete ispisivanja, brzina produkcije i svestranosti primjene koje prate sve zahtjevnije potrebe tržišta.” 
 

Baš kao i njezina prethodnica, serija AccurioPress 7136 tvrtke Konica Minolta mjesečno može proizvesti do 3,24 milijuna ispisa u formatu A4. Također pruža najveću fleksibilnost po pitanju medija u svojoj klasi i pružateljima usluga ispisivanja omogućuje stvaranje većeg broja poslovnih prilika kroz omogućavanje širokog raspona osnovnih aplikacija za digitalno ispisivanje. Inteligentni katalog papira i opcionalna jedinica za nanošenje za omotnice omogućuju fleksibilnost po pitanju medija koja korisnicima pruža vrhunsku učinkovitost. Ova serija pruža najveći izbor vrsta medija na tržištu među kojima su premazani i reljefni papir od 40 g/m² do 350 g/m². 
 

Eliminira se vrijeme za unos, a bilo kakve pogreške smanjene su s pomoću opcionalne jedinice IQ-501. Ova serija pruža automatsko podešavanje gustoće u stvarnom vremenu i podešavanje registracije te izradu profila uz rukovanje koje ne zahtijeva posebne vještine. Podešavanjem uvijanja upravlja se putem jedinice RU-518m. 
 

Visoka kvaliteta ispisa, uz rukovanje koje ne zahtijeva posebne vještine, omogućena je zahvaljujući 220 profila papira koji su prethodno učitani, što pomaže smanjenju pogrešaka i poboljšava kvalitetu ispisa. 
 

Odgovoran i održiv rad zajamčen je osiguravanjem zlatne oznake od sustava za procjenu utjecaja elektroničkih proizvoda na okoliš (Electronic Product Environmental Assessment Tool, EPEAT). Serija AccurioPress 7136 tvrtke Konica Minolta također je znatno premašila vrijednosti tipične potrošnje električne energije proizvoda (Typical Energy Consumption, TEC) za verziju 3.2 međunarodnog programa ENERGY STAR. 
 

Besprijekorne radne značajke i svakodnevnu učinkovitost omogućuje OpenAPI koji pruža visoku mogućnost prilagodbe između proizvodnih uređaja za ispisivanje tvrtke Konica Minolta, radnih procesa softvera AccurioPro i rješenja trećih strana. Softver AcurrioPro Flux nudi jednostavne, skalabilne i fleksibilne sustave ispisa koji automatiziraju i optimiziraju cjelokupni radni proces ispisivanja u određenoj tvrtki, dok softver AccurioPro Dashboard sigurno i točno prikuplja, zbraja i analizira podatke. Podržana su rješenja za računovodstvo, provjeru autentičnosti ili usmjeravanje skeniranja kao što su YSoft Safe Q i Nuance eCopy Sharescan. Objedinjeno korisničko sučelje i rad putem ploče za daljinsko upravljanje olakšavaju postavljanje, dok se radnim procesima može fleksibilno upravljati putem mobilnog uređaja. Interni mrežni poslužitelj IWS (Internal Web Server) tvrtke Konica Minolta također omogućuje prilagođavanje korisničkog sučelja prema zahtjevima rukovatelja, dok IM-101 i ICCU proširuju mogućnosti automatizacije i smanjuju potrebu za kvalificiranim rukovateljima. 
 

Najveću fleksibilnost završne obrade proizvoda u ovoj klasi omogućuje 728 različitih mogućnosti konfiguracije. Ovi izbori obuhvaćaju rješenja za završnu obradu koja je razvila tvrtka Konica Minolta, kao što je inovativna linijska jedinica obrezivača TU-510 koja štedi dragocjeno vrijeme rukovatelja i smanjuje troškove ručnog rada. Može raditi proreze i obrezivati sve od malih posjetnica do listova formata SRA 3. IQ-501 Intelligent Quality Care osigurava dosljednost i točnost registracije za svaki ispisani list. Tvrtka Konica Minolta također je uspostavila partnerstva s tvrtkama kao što su GBC i Plockmatic. 
 

Ines Wennemann također dodaje sljedeće: „Učinkovit rad koji otpad svodi na najmanju moguću mjeru i maksimalno povećava vrijeme produkcije osigurava komercijalnim tiskarama i korporacijskim reprografskim odjelima neometan, neprekidan i profitabilan rad. Jedinica IQ-501 pomaže u dosljednoj proizvodnji savršenog ispisa, dok se inteligentni tijek rada može kreirati jednostavno i bez napora. Proces proizvodnje ispisa zatim se brzo dovršava raznolikim izborom vrlo kvalitetne opreme za završnu obradu.” 


AccurioPress 7136 serija

Da biste ostali u plusu, vaše poslovanje mora ostati produktivno. Serija AccurioPress 7136 sve je što trebate za brzi i kvalitetan ispis. Optimizirajte svoje planiranje proizvodnje ispisa i povećajte profitabilnost vašeg okruženja za ispis srednjeg volumena s ovim sustavima sljedeće generacije.

DETALJNIJE SPECIFIKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.