Održivost

 

Mislimo na budućnost 

 

Konica Minolta predano radi na stvaranju održivog poslovanja – poslovnom uspjehu svojih kupaca, društvu i budućim generacijama. Predanost tvrtke stvaranju održivog svijeta izražava se i u njezinom doprinosu postizanju globalnih UN-ovih ciljeva održivog razvoja (Sustainable Development Goals, SDGs). Budući da su klimatske promjene jedna od najneposrednijih globalnih briga, jedan od temeljnih ciljeva tvrtke je postala borba protiv klimatskih promjena.

Konica Minolta već drugu godinu zaredom ponosni nositelj Premium zelenog certifikata

Dobivanjem Premium zelenog certifikata, Konica Minolta se svrstala među malobrojne tvrtke u Hrvatskoj koje pokazuju da je održivo poslovanje ključ za budućnost. Premium zeleni certifikat je priznanje za naše dugogodišnje napore na polju očuvanja okoliša i dokaz uspješne digitalizacije poslovnih procesa. 

KAKO SMO ZASLUŽILI OVAJ CERTIFIKAT

Konica Minolta sudjeluje u inicijativi 50 Climate Leaders

Tvrtke diljem svijeta shvaćaju svoju ključnu ulogu u postizanju društvenih i ekoloških ciljeva, posebice u borbi protiv klimatskih promjena. Kao dio njihove strategije održivosti, Konica Minolta sudjeluje u 50 Climate Leaders. Ova inicijativa privatnog sektora ujedinila se kako bi pokazala predanost gospodarskom okruženju i djelovala kao zajednica u suzbijanju globalnih klimatskih promjena.

50 Climate leaders 
 

Pronađi više informacija


Kako bi se suočila s globalnim izazovima održivosti i donijela koristi svojim kupcima, pristup održivosti Konice Minolte sastoji se od pet tema.

Konica Minolta također podržava svoje klijente u postizanju vlastitih ciljeva održivosti. Svojim rješenjima za održivost njeni korisnici postižu veću učinkovitost i niže troškove, a također i oblikuju odgovorno digitalno radno mjesto. Kupci se mogu osloniti na visoku kvalitetu Konica Minoltinih rješenja za održivost: Neovisne ocjene i ljestvice potvrđuju njezin angažman.

 

Downloads:

KONTAKTIRAJTE NAS