K2, upravljanje poslovnim procesima

K2 je softverska platforma za razvoj aplikacija i poslovnih procesa koja uključuju obrasce, tijek rada, podatke i izvješća.


K2 omogućava korisnicima na razini cijele organizacije ili pojedinih odjela brzu transformaciju tvrtke u učinkovitiju organizaciju koja osigurava da posao bude dodijeljen pravim ljudima na temelju svih potrebnih informacija.


K2 okruženje povezuje ljude, informacije i rad: bilo gdje, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem uređaju, osiguravajući da se posao obavlja kvalitetno i pravovremeno.


Stvaranje prve aplikacije jednostavno je s K2 alatom. Ponovna upotreba komponenata ubrzava izradu svih sljedećih aplikacija koje se također mogu lako ažurirati u skladu s promjenama poslovnih potreba.


OBRASCIAsset-1-(1).jpg

K2 pruža brz i jednostavan način za stvaranje različitih obrazaca. Pomoću značajke povlačenja i ispuštanja postavite potrebne komponente na željeno mjesto, spojite ih u tijek rada i koristite podatke iz vaših sustava. Kada završite, jednostavno pokrenete aplikaciju i odmah napravite korak ka učinkovitijem poslovanju.


POVUCITE I SPUSTITE
Za jednostavno stvaranje obrazaca, tijek rada i poslovnih procesa koristite značajku povlačenja i spuštanja - upotrijebite bez obzira na svoj omiljeni preglednik.

PRIMJENA PRAVILA
Za izradu obrazaca nisu potrebne vještine kodiranja (programiranja). Unaprijed postavljeni okviri, omogućuje stvaranje složenih obrazaca koji odgovaraju korisnicima i ispravno dohvaćanje podataka. Ovako vaša rješenja funkcioniraju točno onako kako želite.

UPOTREBA POSTOJEĆIH PODATAKA
SmartObjectov patentirani okvir omogućuje upotrebu informacija iz različitih sustava i vanjskih izvora podataka na jednom mjestu. K2 tako podržava SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, SQL Server, Oracle, SAP, Salesforce.com i mnoge druge alate. 

POVEZANOST TIJEKA RADA
K2 nudi alate za povezivanje obrazaca sa zadacima, ljudima i informacijama. Tijek rada tako postaje učinkovit, dosljedan i transparentan.
 

RADNI TIJEKAsset-2-(3).jpg

Spajajući zaposlenike sa zadatcima i informacijama, automatizirani tijekovi rada osiguravaju dosljedne performanse i povećavaju transparentnost protoka. K2 nudi moćno sučelje, alate za stvaranje potoka koji smanjuju složenost i brojne komponente koje se mogu ponovo upotrijebiti i pritom štedite vrijeme.


UČINKOVITI TIJEK RADA
Širok raspon značajki koje nudi K2 blackpearl pomaže vam stvoriti izuzetno učinkovite tijekove rada. Pruža gotovo sve, od osnovnih zadataka do složenih rješenja, kao što su provođenje poslovnih pravila, rukovanje ekspanzijom, iznimkama i još mnogo toga. 

FLEKSIBILNOST
K2 tijek rada je trenutačan. Na primjer, ne morate čekati da netko ručno pokrene aplikaciju, jer ona radi 24 sata na dan. Sve promjene u tijeku rada su time odmah dostupne.

PRILAGOĐENO ZA SVE POTREBE
Bez obzira imate li male ili velike potrebe, K2 može upravljati procesima na razini odjela, a lako upravlja procesima na razini cijelog poduzeća.

INTUITIVNI RAZVOJ RADA
K2 pruža razvojna okruženja koja su u skladu s vašim načinom rada. Bez obzira radite li u pregledniku, s Visual Studio ili s alatima za radne površine, imate sve što je potrebno za sjajan proizvod.
 

Želite saznati više o K2 platformi?

Kontaktirajte nas!
Asset-3.png

PODACI

Alat K2 možete koristiti za izradu poslovnog sadržaja koji koristi podatke iz različitih poslovnih aplikacija ili mrežnih izvora. K2 SmartObjects pruža jedinstveni pregled poslovnog sadržaja i može se lako konfigurirati za povezivanje s gotovo bilo kojim sustavom u vašoj organizaciji ili na mreži.


STVARANJE POSLOVNIH SADRŽAJA
Stvorite jedinstven prikaz vaših kupaca, zaposlenika, proizvoda ili drugog poslovnog sadržaja. Izradite ih jednom, a zatim ih možete upotrebljavati iznova i iznova. To će vaše aplikacije učiniti bržim i lakšim za održavanje.

KORAK ISPRED NAKON UGRADNJE
K2 pruža pouzdan i transparentan način pristupa poslovnim informacijama u vašoj organizaciji. Čak i pri prvoj instalaciji, bez dodatnih dodataka ili sučelja, K2 blackpearl podržava SharePoint, Active Directory, Exchange, Office 365 i Microsoft Dynamics.

POVEŽITE SE S BILO KOJIM SISTEMOM
K2 lako upravlja procesima u organizacijama koje koriste aplikacije i sustave razvijene u vlastitoj kuči. Jednostavno možete koristiti web ili druge vanjske podatke. Stvorite vezu koju potom možete koristiti u svim K2 programima.
Asset-4.png

IZVJEŠTAJI

Aplikacije se mogu pratiti u stvarnom vremenu. To vam daje neposredan uvid u stanje procesa i efikasnost poslovanja. Koristite zadana izvješća koja kombiniraju podatke o poslovanju i tijeku rada. No možete stvoriti izvješća i upozorenja na temelju parametara koji su relevantni za vašu organizaciju.


PRAĆENJE NAPRETKA I UČINKOVITOSTI
Praćenje u realnom vremenu, kojeg omogućuje K2 BlackPearl, pomaže u procjeni napretka i performanse vaših aplikacija i operacija. Opremljeni najnovijim ažuriranim podacima možete donositi bolje odluke.

UPRAVLJAČKA PLOČA NA OSNOVI PODATAKA IZ POSLOVANJA I RADA
Znate li zašto određena naredba nije izvršena? To može biti uslijed kašnjenja u odobravanju ugovora ili naručena roba možda nije na zalihi. Pomoću K2 blackpearl možete jednostavno stvoriti različite nadzorne ploče s različitim izvješćima koja kombiniraju podatke o poslovanju i tijeku rada. Alternativno, možete se izravno pozabaviti problemom i izraditi skup povezanih izvještaja.

PODACI U REALNOM VREMENU
K2 vam omogućuje slanje obavijesti na temelju smjernica koje ste naveli. Kada želite da se odgovorni obavijeste kada je opskrbni lanac prekinut ili kada troškovi prelaze 90% dodijeljenog proračuna, tu je K2.

IZRADA PRILAGOĐENOG IZVJEŠĆA
U poznatom okruženju produktivnost ljudi je veća. K2 blackpearl okruženje omogućuje opsežnu integraciju s nizom Microsoftovih alata - Excel PowerPivot, SQL Server Reporting Services i drugima radi lakšeg pristupa informacijama.