Vanjski prostor

Zašto su polovične mjere uvijek nedovoljne kada je u pitanju prostor oko vaše tvrtke

Pouzdana vanjska zaštita u koju se možete pouzdati


Jeste li sigurni da vaša vanjska zaštita ispunjava trenutne potrebe vaše tvrtke? Ili zastarjele metode nadzora kamerama zapravo stvaraju potrebu za dodatnom infrastrukturom i troše vaše dragocjeno vrijeme, novac i resurse – bez optimiranog, vrhunskog rješenja?

Kada je riječ o sigurnosti vaše tvrtke, polovične mjere više nisu dovoljne. Ako su sustav ili vanjski nadzor koji primjenjujete netočni, posljedice mogu biti kobne. U slučaju krađe ili upada, vandalizma, požara ili nekog drugog potencijalno katastrofalnog događaja možete izgubiti većinu (ako ne i sve) resurse.


Stoga se nikada ne trebate zadovoljiti drugorazrednim rješenjem – zbog sigurnosti tvrtke trebate sustav utemeljen na sigurnosnim kamerama, preprekama i senzorima koji su posebno izrađeni za zaštitu vanjskih rubova prostora oko vaše zgrade ili postrojenja, a također i integrirani u širi, sveobuhvatni sigurnosni koncept.


MOBOTIX pruža i više od toga. Pouzdan, učinkovit sustav vanjskog nadzora pametno je rješenje s videozapisom putem IP-a, samostalno i praktično, koje će pouzdano raditi u svim vremenskim uvjetima. Sustav uspješno otkriva sve potencijalne prijetnje, razlikuje provalnike od životinja koje prolaze noću te pruža savršenu kvalitetu slike čak i nakon zalaska sunca.


Rješenja vanjskog nadzora MOBOTIX donose širok raspon prednosti. Sustavi sprječavaju lažne alarme uzrokovane nepovoljnim vremenskim uvjetima, a robusna konstrukcija čini ih idealnima za upotrebu na otvorenome. Rješenja imaju oštru i jasnu sliku, a proizvedena su u Njemačkoj – za zajamčeno najvišu kvalitetu i tehničku pouzdanost.

Vanjski prostor

Vanjski prostor

Sve iz jednog izvora

Za sigurnosni sustav MOBOTIX nije potrebna dodatna infrastruktura. Ulaganjem u komercijalni nadzorni sustav s kamerom MOBOTIX izbjegavate potrebu za odvojenim pomoćnim sustavima, softverom ili središnjim poslužiteljem. 


MOBOTIX van ne omogućuje samo uštedu vremena i energije koje biste u suprotnom uložili u potragu za odgovarajućim elementima; također je povoljan i financijski transparentan izbor, daleko pouzdaniji od sustava s više elemenata. Svi procesi – poput upravljanja događajima i alarmima, snimanja i obrađivanja slike – dovršavaju se lokalno unutar sigurnosne kamere.

Uređaji
hardware icon
Toliko više od samo standardnog rješenja

Kamere MOBOTIX moguće je upotrijebiti u širokom rasponu različitih primjena, a globalno su poznate po iznimnoj pouzdanosti. Iznimno su energetski učinkovite i pružaju najviši stupanj točnosti. Jednom kamerom moguće je, bez mrtvih kutova, nadzirati cijelo područje.

Aplikacije
software icon
Sustav upravljanja videonadzorom MOBOTIX – sve iz jednog izvora

Ugrađeni sustav upravljanja videozapisima (Video Management System, VMS) intuitivno je i prilagodljivo softversko rješenje MOBOTIX za upravljanje videozapisima, analizu videozapisa i upravljanje uređajem. Za VMS nije potreban poslužitelj za upravljanje, a sve potrebno već je ugrađeno pa ne morate brinuti o instaliranju novih rješenja.

Usluge
service icon
Savršen sveobuhvatni paket

Pratimo vas kroz svaku fazu procesa kako bismo vam omogućili ostvariti prednosti ovog savršenog i sveobuhvatnog koncepta sigurnosnog rješenja. Na temelju detaljnih konzultacija te pregleda i analize lokacije pronalazimo rješenje za optimiranje i poboljšanje cijele infrastrukture videonadzora prilagođeno specifičnim potrebama vaše tvrtke. Pravilnim upravljanjem projektom potom prelazimo na profesionalnu instalaciju, nakon koje slijede usluge daljinskog nadzora za upravljanje IT infrastrukturom i statusom mreže, kao i održavanje za besprijekoran rad sigurnosnog sustava videonadzora.

MOBOTIX proizvodi pametne, pouzdane i vrlo kvalitetne IP sustave videonadzora od 2000. godine. Sigurnosne kamere ove tvrtke savršeno su podesive zahtjevima modernih tvrtki. Uređaji su dizajnirani za rad na otvorenome i izlažu se ispitivanjima temperature u rasponu od - 30 °C do 60 °C, tako da bez obzira na vremenske prilike možete biti sigurni u sigurnost svojih lokacija. Sigurnosne kamere MOBOTIX ne trebaju grijanje ili hlađenje i u njima nema pokretnih dijelova, stoga su u suštini samostalne i nije ih potrebno održavati. Budući da nadzorni sustav s kamerom MOBOTIX pohranjuje sve prikupljene podatke i samostalno može upravljati razlučivošću te pokretati alarme, nisu potrebni dodatni poslužitelji ili računala. 


Također možete biti sigurni kako će naše kamere pokriti cijelu vašu lokaciju, a jamčimo i oštru sliku visoke kvalitete, neovisno o vremenskim uvjetima. Kamere MOBOTIX opremljene su senzorima Moonlight od 6 MP i termografskom tehnologijom, stoga zamjećuju mnogo više od ljudskog oka i lako otkrivaju pokretne objekte u lošim uvjetima i na velikim udaljenostima. 


Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji MOBOTIX više ne morate odabirati skupa i složena rješenja kako biste uživali u najboljem proizvodu. MOBOTIX može pokriti velike površine s malim brojem kamera koje ne zahtijevaju redovno održavanje, mogu neprestano raditi neovisno o vremenskim uvjetima, automatiziraju neke radnje (poput pokretanja alarma ili otvaranja vrata ovlaštenim vozilima) te se, budući da ne trebaju više od 4 – 5 W, napajaju standardnim napajanjem putem etherneta PoE. Izbjegnite polovične mjere kako biste bili sigurni da vaša trenutna vanjska zaštita ispunjava sve potrebe vaše tvrtke. 

   

   

Ikona značajke održivosti

Energetski učinkovit

Ikona značajke mobilnosti

Nije potrebna dodatna infrastruktura

Productivity feature icon

Praktično bez potrebe za održavanjem

Ikona značajke tehnologije

Pouzdan u svim vremenskim uvjetima

Ikona značajke kvalitete

Samostalan sustav

Ikona značajke dodira

Automatski pokrenut alarm