DOBRODOŠLI U SVIJET KONICA MINOLTE

 

Put Konica Minolte


Put Konice Minolte započeo je prije više od 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.
 
Konica Minolta Hrvatska – poslovna rješenja, d.o.o. započela je s poslovanjem 1991. godine u Hrvatskoj, pod imenom Minolta Zagreb d.o.o. U početku, tvrtka se bavila prodajom i održavanjem fotokopirnih strojeva i pisača. Ubrzani proces uvođenja digitalizacije u poslovanje, radikalno je promijenio pisače i multifunkcijske uređaje. Uz pomoć naprednih softvera i lokalnih mreža, strojevi su bili još čvršće povezani s tijekovima dokumenata.

Danas, Konica Minolta kupcima nudi jedno od najopsežnijih rješenja na području upravljanja dokumentima, stvara relevantna rješenja za svoje kupce i rješava probleme s kojima se suočava društvo. Kao pružatelj cjelovitih IT usluga, Konica Minolta pruža savjetovanje i usluge za optimizaciju poslovnih procesa s automatizacijom tijeka rada. Tvrtka svojim kupcima nudi rješenja i upravljane usluge u području IT infrastrukture i IT sigurnosti, kao i cloud usluge, a u svom portfelju proizvoda nudi i vrhunska AI cjelovita i personalizirana video rješenja i mnoga druga rješenja za uspješnije poslovanje.


NAŠA POSLOVNA PODRUČJA


Inteligentno povezano radno mjesto

Potaknuti tehnološkim, društvenim, ekološkim i generacijskim promjenama, koncept rada se radikalno promijenio za mnoge od nas. Po konvencionalnom shvaćanju, posao je bio mjesto gdje idete, a po novome, posao je sada nešto što radite – bilo kada, bilo gdje, na bilo kojem uređaju. 

Biti ćemo vaš partner na putu digitalne transformacije i razvijanju digitalnog radnog mjesta skovanog prema potrebama vaše tvrtke. S nama podignite razinu digitalne zrelosti, preuzmite kontrolu. Naša svoebuhvatna rješenja pokrivaju sve vaše IT potrebe, od upravljanja cjelokupnom IT infrastrakturom do rješenja za upravljanje informacijama. 
 

ZAKORAČITE U DIGITALNO RADNO OKRUŽENJE

Office uređaji

Naši multifunkcijski uređaji pružaju savršeno rješenja za sve vaše potrebe. Otkrijte kako vam opsežin sustavi za uredski ispis Konica Minolte pomažu da učinite sve svoje radne procese produktivnijima. Pojednostavite svoj svakodnevni posao. Dopustite nam da se pobrinemo za vaše ispisno okruženje, uz razne poslovne aranžmane od kupnje uređaja do preuzimanja cjelokupne brige oko nudimo nudimo vam opcije skovane prema vašim potrebama i bez skrivenih troškva. Zajedno s nama odvedite svoje poslovanje na nove razine. 

POGLEDAJTE PONUDU MULTIFUNKCIJSKIH UREĐAJA

IT rješenja

Optimizacijom poslovnih procesa i podrškom u odlučivanju i upravljanju, omogućavamo korisnicima uspješno poslovanje i ostvarivanje poslovnih ciljeva. Naš portfelj rješenja pokriva cjelokupne IT potrebe poduzeća: od infrastrukture i optimizacije do vlastitih rješenja za razvoj poslovanja razvijenih za postizanje specifičnih ciljeva klijenata. Cjelovite IT usluge, savjetovanje i rješenja za optimizaciju poslovanja, automatizaicja radnih procesa te rješenja za upravljanje IT uslugama

POJEDNOSTAVITE SVOJE POSLOVANJE

M-Files (DMS sustav) - Pametniji način rada

Na današnjem poslovnom tržištu, ključ je identificirati podatke koji su korisni kako bismo mogli donositi informirane odluke na temelju točnih, ažurnih informacija. U takvim uvjetima  ključno je da organizacije svih vrsta kontinuirano optimiziraju i povećavaju učinkovitost i produktivnost svojih poslovnih procesa ako žele ostati korak ispred svojih konkurenata.
 
Uvođenje inteligentnog sustava za upravljanje informacijama omogućuje organizacijama da na dispoziciji imaju najtočnije infomacije kada god im je to potrebno. Upravljanje informacijama također se može koristiti kao sredstvo za kontrolu rizika, jamčenje usklađenosti, omogućavanje dosljednih radnih tijekova i operativnih postupaka te usklađivanje procesa.

OTKRIJTE PAMETNIJI NAČIN RADA

Profesionalni tisak

Konica Minolta nudi širok raspon profesionalnih tiskarskih rješenja koja odgovaraju potrebama različitih korisnika. Bez obzira tražite li visokokvalitetan ispis, brzu produktivnost, ekološku učinkovitost ili bilo koju drugu specifičnu značajku, Konica Minolta ima rješenje za vas. 

Bez obzira na vaše potrebe, Konica Minolta je pouzdan partner u profesionalnom tisku.Zakoračite u budućnost tiska, otkrijte nove mogućnosti koje vam nude digitalne tehnologije tiska. Našu vodeća pozicija na tržištu profesionalnog tiska i desetljeća iskustva nam omogućuju nam da vam ponudimo prilagođena rješenja za tisak visoke kvlaitete. Od rješenja za tisak ambalaže do tiska etiketa pa sve do tiska na tekstil do Konica Minolta.

POKRENITE REVOLUCIJU TISKA

MOBOTIX - Inteligentna video rješenja

Svaka pojedinačna kamera MOBOTIX platforme može biti i cjeloviti video sustav. S visokokvalitetnim, besplatnim alatima za video analizu koji tvornički dolaze sa kamerama, upravljanje se može vršiti i bez potrebe za licencama ili video poslužiteljima. Implementacijom umjetne inteligencije i specijalno programiranim aplikacijama, MOBOTIX video rješenja mijenjaju svijet video nadzor iz temelja i otvaraju beskonačan broj mogućnosti. Beskonačno možda zvuči pretjerano, ali dopustite nam da vam pokažemo zašto su MOBOTIX video rješenja savršena rješenja za sve vaše potrebe

OTKRIJTE BESKONAĆNE MOGUĆNOSTI MOBOTIX RJEŠENJA

NAŠA DNK, NAŠE VRIJEDNOSTI, NAŠA VIZIJA 


KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA