Otkrijte naše najnovije inovacije kroz naše Business Innovation Centers

Business Innovation Centar stvara rješenja usmjerena na korisnike koja su orijentirana na digitalnu i kulturnu transformaciju, rast i evoluciju vaše tvrtke.
 

Konica Minolta - na čelu provođenja inovacija

Usmjereni na oblikovanje ideja u kreativnom okruženju, kroz tehnologiju, poslovnu inkubaciju i sazrijevanje. Strastveni u stvaranju novih tehnologija za globalno poboljšanje života, intenzivno smo usredotočeni na suradnju i zajedničku inovaciju s korisnicima, start-up tvrtkama, akademicima i vodećim partnerima u razvoju novih usluga na području digitalizacije radnog mjesta, sensing i informacijskog managementa, poslovnih tehnologija i zdravstva.

Konica Minolta kao organizacija s jakim i konstantnim inovacijskim prekretnicama, uvijek je bila posvećena razvoju novih tehnologija i kreativnih ideja koje omogućavaju stvarne promjene milijunima ljudi.
Kao dio svoje globalne strategije uvođenja i upravljanja poslovnih inovacija, Konica Minolta je osnovala Centre za poslovne informacije - Business Innovation Centres (BIC) u pet najvećih regija diljem svijeta s glavnom misijom da stekne što bolje razumijevanje potreba svojih klijenata - stvarajući novu vrijednost i pozitivan utjecaj na društvo.
Business Innovation Centri trude se postići razvoj novih proizvoda, usluga i poslovnog napretka, prateći cjelokupan životni ciklus od ideje do komercijalizacije podržavajući pritom globalnu bazu Konica Minolta klijenata - od malih poduzeća do multinacionalnih organizacija – imajući na umu da tržišne promjene stalno stvaraju potrebu i za našim adaptacijama.
Tendencija BIC-a je da se nove tehnologije i poslovna rješenja zatim implementiraju i kombiniraju s ostalim proizvodima i uslugama za stvaranje novog nivoa poslovanja.

O BIC Europa:

Poslovni inovacijski centar (BIC) Europe vodeća je jedinica unutar Konica Minolta Europe, odgovorna za inovacije. Kao pouzdani partner, BIC Europa stvara inovacije s klijentima, partnerima i akademskom zajednicom u razvoju novih i inovativnih rješenja.