Objavljivanje varijabilnih podataka

Usredotočite se na interese klijenata – individualno

Proširite svoju tvrtku i osigurajte odanost klijenata


Kao pružatelj usluga ispisa neprekidno morate širiti svoju tvrtku kako biste osigurali odanost klijenata. U vremenu kada su usluge ispisa dostupnije i lakše ih je uspoređivati no ikada prije, kako donositi odluke na tržištu ispisa na papir? I kako zadržati klijente?

Što je objavljivanje varijabilnih podataka?

Objavljivanje varijabilnih podataka, ispis i VDP, vrlo je vrijedno rješenje za tvrtke za komercijalni ispis i grafičku obradu koje ovise o profesionalnom izgledu i dojmu gotovih proizvoda te prednostima koje mogu generirati profit za njihovu tvrtku.


Brzo planiranje i provedba zadataka ispisa

Korisničke podatke moguće je lako integrirati u dizajn dokumenta bez promjena skripti ili programiranja. U cirkularnu poštu ili drugi veliki zadatak ispisa mogu se brzo i lako unijeti velike količine podataka, uključujući tekst, grafike, boja sa standardnim industrijskim crtičnim kodovima i personalizirane slike.


Više datoteka pretvorite u rasporede pripremljene za ispis

Rješenja za planiranje proizvodnje koja tvrtkama za komercijalni ispis, ispis pakiranja i ispis materijala za objavljivanje omogućuje pretvorbu više datoteka u rasporede pripremljene za ispis olakšava dizajnerima promjenu redoslijeda, a uključuju:


 • Pametnu automatizaciju rasporeda
 • Ponovljive predloške u koracima
 • Funkciju povuci i ispusti


Rješenja VDP tvrtke Konica Minolta također personaliziraju marketinške dokumente pametnim predlošcima i vodičima za oblikovanje letaka, reklamnih kartica, certifikacija i nagrada, a isporučuju se s uputama u koracima za izmjenu predložaka pomoću informacija u bazi podataka u Excelu.


Intuitivna rješenja za uštedu vremena i novca

Rješenja VDP tvrtke Konica Minolta primjenom najnovije tehnologije mogu pametno očitavati podatke i automatski odlučiti treba li marketinške materijale slati e-poštom ili objaviti, čime se štedi vrijeme i novac tvrtke. Ako želite razgovarati o tome kako bi naša ujedinjena rješenja za objavljivanje varijabilnih podataka mogla ispuniti posebne potrebe vaše tvrtke za VDP-om, pritisnite Obratite nam se i javit će vam se jedan od naših stručnjaka!

Objavljivanje varijabilnih podataka

Objavljivanje varijabilnih podataka

Personalizirana komunikacija putem objavljivanja varijabilnih podataka

Današnja prezasićenost informacijama je personaliziranu komunikaciju na papiru učinila još važnijom. Pismo ili marketinška poruka prilagođena potrebama primatelja mnogo će vjerojatnije biti pročitana i usvojena. Stoga su ispisane poruke još učinkovitije, povećavaju prepoznatljivost i ojačavaju veze s klijentima.


Usluge ispisa za objavljivanje varijabilnih podataka vašim klijentima donose sljedeće prednosti:


 • Učinkovitije prenošenje poruka kroz personalizirani marketing
 • Veću prepoznatljivost
 • Ojačanje veza s klijentima
 • Učinkovit marketing na različitim medijima
 • Dodaje vrijednost digitalnoj stranici


Istovremeno, vaša tvrtka varijabilnim objavljivanjem podataka ostvaruje prednosti zahvaljujući:


 • Širem portfelju usluga
 • Višim profitima
 • Povećanju ponavljajućih prihoda
 • Stvaranju viših prihoda sa statičkim sadržajem
Uređaji
hardware icon
Oprema za ispis tvrtke Konica Minolta

Želite vrhunske produkcijske performanse digitalnog ispisa? Upravo ste ih pronašli. Oprema za produkcijski ispis i uredska oprema tvrtke Konica Minolta predstavlja industrijski standard. Uređaji daju revolucionarnu kvalitetu slike u boji, iznimno brz ispis u boji i monokromatski ispis, profesionalne opcije linijske dorade za zadatke sa složenijim specifikacijama te još mnogo toga. Bez obzira na prostor ili područje specijalizacije vaše tvrtke, naša oprema za ispis omogućit će vam izgraditi infrastrukturu za ispis, upravljati digitalnim sadržajem, aktivirati vrhunske mjerne instrumente te istražiti druga rješenja dizajnirana za revolucionarnu izmjenu vaših radnih procesa.

Aplikacije
software icon
Softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta

Istražite bezbroj različitih načina na koji softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta mogu unaprijediti vaš rad. Konica Minolta rješava probleme u vašoj tvrtki, prilagođava se različitim radnim stilovima i nudi softverska rješenja za potrebe u vašoj industriji. Neprekidnom dodjelom prioriteta vašim potrebama tvrtka Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Sustavom možete kontrolirati troškove svih ispisanih i kopiranih materijala, oblikovati napredne sigurnosne mjere kako biste zaštitili osjetljive dokumente od neovlaštenog pristupa te još mnogo toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je vama osigurati prednosti unutar sustava podrške oblikovanog za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

PRIDUŽITE SE!
prokom logo horizontal

Četiri koraka do proširenja tvrtke

Četiri koraka do proširenja tvrtke

Pripremite se za nove poslovne prilike

DIGITAL1234 predstavlja četiri jednostavna koraka za proširenje tvrtke. Program tvrtke Konica Minolta oblikovan je za uspješan razvoj tvrtki pružatelja usluga ispisa.


Pristup je utemeljen na prepoznavanju prilike i kroz četiri praktična koraka klijentima pokazuje kako prepoznati, procijeniti, opravdati i primijeniti nove poslovne prilike. Sve što trebate za preuzimanje ovih vrijednih informacija je jednom se prijaviti – bez obveze ili troškova.


Četiri koraka za izgradnju tvrtke:


PREPOZNAVANJE: zašto je poslovno smisleno proučiti određenu priliku za proširenje tvrtke? Nudimo brojne Bijele knjige s različitim temama kao što su ispis s weba, ispis varijabilnih podataka, automatizacija radnog procesa, linijska dorada i objavljivanje knjiga.


PROCJENA: kako se ova poslovna prilika uklapa u postojeće operativne postavke? Pomoću naših vodiča za procjenu, koje su napisali nezavisni stručnjaci iz industrije, možete na praktičan način procijeniti je li vaša tvrtka spremna za novu poslovnu priliku, primjerice za ispis s weba.


OPRAVDAVANJE: kako su drugi pružatelji usluga ispisa profitirali od pojedinih novih poslovnih prilika? U analizama slučaja pročitajte kako su klijenti slični vama ostvarili prednosti upotrebljavajući prilike u različitim poslovnim poljima. Tada samostalno možete procijeniti je li investicija isplativa.


PRIMJENA: Želite osigurati uspješnu primjeno bez zamki koje uzrokuju razočarenje? Nezavisni stručnjaci iz industrije napisali su vodič za primjenu u koracima pomoću kojeg novu poslovnu priliku u svojoj tvrtki možete pretvoriti u praksu. Budući da primjena nove poslovne prilike može biti složena, također pružamo praktičnu pomoć kroz fazu primjene.


Digital 1234 logo


Omogućavanje poslovanja objavljivanjem varijabilnih podataka


Kako personaliziranim marketingom ostvariti profit

Današnja prezasićenost informacijama je personaliziranu komunikaciju učinila još važnijom. Pismo ili marketinška poruka prilagođena potrebama primatelja mnogo će vjerojatnije biti pročitana. Stoga su poruke još učinkovitije, povećavaju prepoznatljivost i ojačavaju veze s klijentima.


Objavljivanje varijabilnih podataka (VDP) je tehnologija koja omogućuje personalizirani marketing – i čini ga ekonomski izvedivim. VDP stvaranjem personaliziranih dokumenata u jednom poslu ispisa značajno povećava vrijednost digitalno ispisane stranice. Dodavanjem ove usluge u svoj portfelj velikom broju klijenata možete osigurati vrlo učinkovit ulaz u svijet personalizirane komunikacije. A za vas je VDP sredstvo za povećanje poslovanja s višim profitnim maržama.


Prednosti koje VDP donosi vašim klijentima:

 • Učinkovitije prenošenje poruka kroz personalizirani marketing
 • Veću prepoznatljivost
 • Ojačanje veza s klijentima
 • Učinkovit marketing na različitim medijima
 • Dodaje vrijednost digitalnoj stranici


Prednosti koje VDP donosi vama:

 • Širi portfelj usluga
 • Više profite
 • Povećanje ponavljajućih prihoda
 • Stvaranje viših prihoda sa statičkim sadržajem


Zašto ne biste odmah dodali vrijednost digitalno ispisanoj stranici? VDP transformira marketinške podatke u dodatni prihod.


Ako smatrate kako bi vam dobro došao savjet za povećanje objavljivanja varijabilnih podataka programom Digital1234, pritisnite Obratite nam se kako biste ugovorili sastanak s predstavnikom tvrtke Konica Minolta koji će vas osobno provesti kroz cijeli vodič za primjenu!

Obratite nam se za više informacija

Obratite nam se za više informacija

Obratite nam se

Mislite li da je objavljivanje varijabilnih podataka dobar izbor za vašu tvrtku?

Ako želite razgovarati o tome kako bi naša softverska i hardverska rješenja mogla ispuniti potrebe vaše tvrtke za VDP-om, pritisnite Obratite nam se i javit će vam se jedan od naših stručnjaka!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.

Tekstualna polja označena * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings