Sustavi za nadzor u zdravstvu

Značajan izazov za osobe zadužene za sigurnost

Unaprijedite svoj pristup s pacijentom u centru, učinkovitost bolnice – i više


Zdravstvene ustanove poput bolnica i klinika mogu predstavljati prave izazove osobama zaduženima za sigurnost. Mnoge aktivnosti iz područja javnog zdravstva potrebno je izvršiti u roku od nekoliko trenutaka kako bi mogle biti uspješne.

U modernim zdravstvenim ustanovama, mnoge aktivnosti, često uključujući zahvate za spašavanje života, moraju se obaviti odmah kako bi bile učinkovite. Kako bi se to omogućilo, pacijenti, zaposlenici i objekti zdravstvenog sektora moraju biti temeljito pokriveni uređajima za nadzor, jer spašavanje života često ovisi o pronalasku infekcija i povezanih podataka, prevenciji, njezi i kontroli bolesti i sl. 


Rješenja MOBOTIX za nadzor u zdravstvu pružaju oštre, jasne slike za osiguravanje boljeg uvida, omogućavanje kontinuirane interakcije između pacijenata i zdravstvenih djelatnika, smanjivanje troškova i povećanje učinkovitosti procesa prilikom integriranja s postojećim električnim sustavima u zdravstvenoj ustanovi

Sve iz jednog izvora

Sve iz jednog izvora

Rješenja za nadzor kakva su potrebna svakoj bolnici

MOBOTIX donosi softver za nadzor u zdravstvu dizajniran tako da pruža intuitivna i fleksibilna rješenja u područjima poput upravljanja videonadzorom, analize videozapisa i kontrole uređaja. 


Ta rješenja uključuju: 

  • Sustav za upravljanje videonadzorom (VMS) MOBOTIX, koji ne zahtijeva poslužitelj za upravljanje i dolazi s ugrađenom inteligencijom;
  • Integrirana analiza videozapisa (brojenje objekata / toplinska karta / prepoznavanje ponašanja) s lokalnom analizom u kameri koja u realnom vremenu pazi da ne preopteretite mrežu;
  • Prepoznavanje videopokreta (senzor aktivnosti), sa sustavom dizajniranim tako da kompenzira vremenske prilike kroz čitavu godinu te prepoznaje pokrete čak i u potpunom mraku, uz automatsko konfiguriranje podataka
Uređaji
hardware icon
Više od standardnog rješenja

Kamere tvrtke MOBOTIX možete upotrebljavati u raznim područjima, a poznate su po svojoj nevjerojatnoj pouzdanosti. Kamere su iznimno energetski učinkovite i nude najviše razine preciznosti – jedna kamera može pratiti čitavo područje, bez slijepih točaka.

Aplikacije
software icon
Sve iz jednog izvora

Intuitivna i fleksibilna softverska rješenja MOBOTIX dizajnirali smo tako da vam pomognu pri upravljanju i analizi videozapisa te kontroli uređaja za snimanje tih zapisa. Sustav za upravljanje videonadzorom (VMS) MOBOTIX pruža vam sve potrebne funkcije, isključujući potrebu za poslužiteljem za upravljanje ili integriranom analizom videozapisa.

Usluge
service icon
Savršen, sveobuhvatan paket

MOBOTIX će vas pratiti na svakom koraku, pružajući savršen koncept sveobuhvatnog sigurnosnog rješenja. Počevši od detaljnih konzultacija, uključujući pregled i analizu lokacije, MOBOTIX definira rješenje savršeno prilagođeno potrebama vaše tvrtke, dizajnirano za optimizaciju i poboljšanje vaše infrastrukture videonadzora. Pravilno upravljanje projektima uključuje profesionalnu montažu i usluge daljinskog nadzora za kontrolu IT infrastrukture i mrežnog statusa te održavanje, zahvaljujući čemu će vaš sustav videonadzora nastaviti raditi bez poteškoća u svakom trenutku.

MOBOTIX nudi otvorena aplikacijska sučelja, decentraliziranu tehnologiju i inteligentna, sveobuhvatna rješenja videonadzora. To uključuje kamere za zatvorene i otvorene prostore, montažu na strop ili zid, protupožarnu zaštitu, termalne kamere, analizu ponašanja i kamere dizajnirane specifično za noćno i dnevno snimanje. 


Kada je u pitanju kontrola pristupa, možete kontrolirati ulaz i izlaz osoba tako da kamere postavite u blizinu ulaza u objekt. Značajke poput opcije uzbunjivanja za zabranjena područja pokazale su se iznimno korisnima. Inteligentne mjere obuhvaćaju iznimno učinkovitu prevenciju, uključujući dvosmjerni zvuk, kontrolu osvjetljenja, alarme i obavijesti. Aplikacije opremljene senzornim ulazima omogućavaju trenutačno osvješćivanje udaljene scene, što ih čini idealnima za zaštitu imovine i analizu ponašanja putem mjera kao što su brojenje ljudi i praćenje pokreta. Osim toga, termografija MOBOTIX omogućava preventivno prepoznavanje požara ili pregrijanih uređaja uz automatsku aktivaciju alarma.

   

   

Ikona značajke upotrebljivosti

Integrirana inteligencija optimizirana za udaljene primjene i tehnologija utemeljena na oblaku

Ikona značajke brzine

Podaci se snimaju i prikazuju u stvarnom vremenu

Ikona značajke tehnologije

Decentralizirani koncept i posve autonomne kamere

Ikona značajke kvalitete

CMOS senzori najviše kvalitete za izvrsnu sliku

Ikona značajke prilagodbe

Integrirani profesionalni sustav za upravljanje videonadzorom i softver za analizu videozapisa

Ikona značajke dodira

Prepoznavanje svjetlosti, zvuka i pokreta

Ikona značajke upotrebljivosti

Umjetna inteligencija za aktiviranje brzih reakcija i sprječavanje lažnih alarma