Upravljanje sigurnosnim kopiranjem

Trebate li upravljanje sigurnosnim kopiranjem u koje imate povjerenje?

Mirno spavajte znajući kako su naši sustavi za upravljanje ponovnim uspostavljanjem danonoćno aktivni za sigurnosno kopiranje i zaštitu vaših podataka


S našim povoljnim upravljanjem sigurnosnim kopiranjem rješavate sve svoje potrebe za pohranom i zaštitom podataka. Osiguravamo zaštitu vaše baze podataka i datoteka i po potrebi optimiramo konfiguraciju vašeg softvera.

S našim iznimno sigurnom upravljanom uslugom sigurnosnog kopiranja – koja je dio naših upravljanih IT usluga – u sigurnim ste rukama. Obuhvaća pohranu podataka poslužitelja i upravljanje, podršku i svakodnevnu administraciju sustava za sigurnosno kopiranje na radnom mjestu.


Također nudimo osnove usluge i rješenja dizajnirana za podupiranje vaših inicijativa za upravljanje životnim ciklusom podataka, uključujući oporavak od katastrofe i zaštitu podataka. Daljinski administrirane usluge upravljanja uslugama sigurnosnog kopiranja tvrtke Konica Minolta strukturirani su pristup kojim se u slučaju kvara sustava ili proboja bilo koje vrste osigurava brzo i jednostavno ponovno uspostavljanje platforme.


Usluga je potpuno prilagodljiva i prilagođena potrebama malih, srednjih i velikih tvrtki, a dostupna je u verziji na lokaciji, verziji u informatičkom oblaku ili hibridnoj verziji. Obuhvaća širok raspon tehničkih mogućnosti – od NetApp do Veeam, SolarWinds i još mnogo toga – također je prilagodljiva pa "u hodu" plaćate samo za stvarne potrebe.