Radite pametnije: pronađite datoteke u sekundama, ne u satima

Ne želite više gubiti vrijeme tražeći pojedine dokumente?

Pametno pretraživanje Smart Search


Anketa koju je 2015. proveo Info Trends, "Trendovi snimanja i radnih procesa u Europi", otkrila je kako se broj dolaznih digitalnih dokumenata povećava u 66 posto tvrtki. Samo zamislite da morate pretraživati sve te različite dokumente tražeći jedan popis ili datoteku: to je noćna mora. Stoga idemo to danas promijeniti – s rješenjem za pametno pretraživanje tvrtke Konica Minolta!

Povećajte produktivnost brzim povratom pretraživanog sadržaja jednim pritiskom


Bujica informacija i podataka s kojima se suočavamo veća je no ikada. To zaposlenicima čiji se posao temelji na stručnosti sve više otežava brzi pronalazak potrebnih informacija. Dugotrajno traženje posebnih dokumenata brzo se može pretvoriti u vremenski intenzivnu i skupu prepreku koja iscrpljuje radnu snagu, a u konačnici ima negativan utjecaj na konkurentnost tvrtke.


Rješenje za pretraživanje poduzeća vama i vašem timu daje trenutan pristup onom što tražite – samo unesite ključne riječi u traku pretraživanja i pristupite sadržaju i informacijama iz brojnih različitih baza podataka i aplikacija iz vaše cijele tvrtke. Bez obzira gdje se informacije koje tražite nalazile – u prilozima e-poruka, skeniranim dokumentima ili stranicama SharePoint, intranetu tvrtke ili diljem spremišta za aplikacije u odjelima – ovo za upotrebu pripremljeno rješenje pronalazi i dohvaća sve vrste podataka, u svakom formatu, iz svakog repozitorijaRezultati ankete o upravljanju podacima s informacijama za pretraživanje tvrtkiŠto je rješenje za "pametno pretraživanje",odnosno rješenje za "pretraživanje poduzeća" i kako ono može koristiti vašoj tvrtki? Rješenje za pametno pretraživanje tvrtke Konica Minolta dizajnirano je za ostvarenje brzog i jednostavnog pristupa svim podacima u vašem poduzeću – kada i gdje to želite. Rješenja za pametno pretraživanje umeću virtualizirani pregled sadržaja iznad postojećih podatkovnih silosa izdvajanjem 300 kompatibilnih popularnih podatkovnih formata iz spremišta podataka povezanih tvrtki, neovisno o strukturi i kompatibilnoj aplikaciji ili lokaciji. I sve to u stvarnom vremenu. 

   

   

Ikona značajke dodira

Prijavite se jednom i istovremeno odabranim ključnim riječima pretražujte desetine različitih podatkovnih repozitorija. 

Ikona značajke za rukovanje medijima

Moćna tehnologija OCR omogućuje precizno pretraživanje potrebnog sadržaja duboko u svakoj datoteci.

Ikona značajke upotrebljivosti

Ne morate primjenjivati nove metode spremanja i označavanja. Jednostavno ostavite datoteke i podatke gdje se nalaze - rješenje će pronaći i indeksirati podatke bez obzira gdje se krili.

Ikona značajke mobilnosti

Obuhvaća vanjske pohrane podataka

Ikona značajke prilagodbe

Softver za pretraživanje poduzeća tvrtke Konica Minolta indeksira sve tako gdje se nalazi

Ikona značajke kvalitete

Usklađuje se sa svim postavljenim zaštitnim programima

dokoni FIND: Retrieve data from a single point of access

The comprehensive enterprise search and indexing application dokoni FIND helps users access the information they need, independent of the format or repository it resides in. Working from a single point of access across all applications, it abstracts content from disparate data silos and captures it in a secure common index, instantly showing all results a user is authorised to access. You just have to know what you are searching for and not where to search for it.