Otvorite oči i otkrijte nemoguće, proširujemo mogućnosti tiska. Od osvajanja novih tržišta, do prihvaćanja novih tehnika i stvaranja sve unikatnijeg korisničkog iskustva. Zajedno ćemo vaše poslovanje odvesti na mjesta koja niste ni zamislili. 

 

Zakoračite u budućnost tiska s nama.


 

Što to znači za vaše poslovanje?

Produktivnost

Predvodite budućnost maksimalno iskorištavajući prilike na tržištu i budite produktivniji izvršavajući više radnih zadataka tijekom smjene. 

Efikasnost

Smanjite dodatni rad automatizacijom i optimizacijom svog proizvodnog procesa, iskoristite svoje vrijeme na zadatcima gdje ste stvarno potrebni. 

Svestranost

Istaknite se od konkurencije i investirajte u budućnost s potpuno novim aplikacijama.

Održivost

Podržite okoliš smanjenjem ručnih procesa rada i automatizacijom koraka proizvodnje, smanjujući korištenje materijala i otpad. 

Kreativnost

Ostavite utisak sa inovativnim tehnologijama prikaza boja, mogućnostima personalizacije i obogaćivanjem. 

Agilnost

Maksimalno iskoristite produktivnost i potencijal svojih resursa provodeći više poslova većom brzinom.

Koja je budućnost tiskarske industrije?


 

Digitalni ispis je budućnost

40% globalnog tržišta ambalaže i etiketa je već na digitalnom ispisu. U sljedećem desetljeću će ta brojka porasti na 60%. Nemojte zaostajati... 

Održivost je ključ

Uvršteni smo među globalnih 100 najodrživijih tvrtki na svijetu – treću godinu zaredom.

Povežite se s kupcima

Brendovi žele da njihova ambalaža priča priču. Jeste li znali da ambalaža sa specijalnim tiskom ima 46% veću percepciju kvalitete?

Izvanredan hardver, softver i usluge


 
Our Igniting Print Possibilities portfolio can help commercial print and publication businesses grow 
their revenues in a whole range of ways. 

We’re experts in working with printing businesses including ones specialising in direct mail, print-for-pay and publishing. Helping them create materials such as brochures, catalogs, newsletters, books and more.

Komercijalni print i publikacije

Naš portfelj Ingniting Print Possibilities portfelj pomaže tvrtkama komercijalnog tiska i publikacija da povećaju svoje prihode na čitav niz načina.

Pomažući im u izradi materijala kao što su brošure, katalozi, bilteni, knjige i još mnogo toga.

Znamo da su marže niske – što znači prilika da se da prednost smanjenim troškovima i osiguraju kraće tiraže. Kvaliteta je ključna i ne može se ugroziti.

SAZNAJTE VIŠE

Pakiranje i dorada etiketa

Naš Igniting Print Possibilities portfelj pomaže tvrtkama razumjeti promjenjive potrebe kupaca. Potražnja za digitalnim naljepnicama raste, zajedno s personaliziranim ponudama, a mi smo tu da pomognemo proizvođačima da to iskoriste. Privlačenje pažnje na prodajnom mjestu je ključno, a tehnologija za zatvaranje ili zaštitu proizvoda i proizvodnju naljepnica se razvija.

Potražnja za kraćim serijama otvara mnoge nove prilike i tržišta, a digitalne tehnologije ispisa su se tu nametnule kao savršeno rješenje. 

SAZNAJTE VIŠE

Tisak na tekstil

Kada je riječ o kapitaliziranju povećane potražnje za održivim tiskom na tekstil, mogućnosti našeg Igniting Print Possibilities portfelja su nenadmašive. Stručnjaci smo u opsluživanju tržišta tiska na odjeću te tiska na tkaninu, s primjenama u industriji, dekoracijama te odjeći. 

Poslijednih par godina primjećujemo pad prodaje u segmentu maloprodaje i e-trgovine. Ovo je izvrsna prilika za tvrtke da smanje životni ciklus proizvoda - od planiranja do proizvodnje - kako bi smanjili rizik zaliha.   

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS