Konica Minolta proširuje partnerstvo s tvrtkom M-Files!

| 31 siječnja 2020

Konica Minolta proširuje partnerstvo s tvrtkom M-Files! Inteligentno upravljanje informacijama dostupno je cjelokupnom europskom tržištu.

Konica Minolta, globalni lider u upravljanju dokumentima, proširuje suradnju s M-Files, tvrtkom za inteligentno upravljanje informacijama. Nakon uspjeha u 14 europskih zemalja, dvije su tvrtke proširile partnerstvo kako bi integrirale svoje rješenje za upravljanje informacijama na cjelokupno europsko tržište. Konica Minolta Business Solutions Europe i M-Files namjeravaju svojim bliskim partnerstvom poboljšati ponude upravljanja dokumentima usmjerenim na AI. To će omogućiti korisnicima da koriste prednosti postojećih rješenja za upravljanje dokumentima Konica Minolte ojačanih inteligentnom platformom za upravljanje informacijama nove generacije M-Files.


‘’Naše pojačano partnerstvo s M-Files dokaz je rastuće potrebe za inteligentnim rješenjima za obradu dokumenata koja omogućavaju poslovnu okretnost i podržavaju strateške digitalne transformacije u svim poduzećima. Zadovoljstvo nam je što surađujemo s tvrtkom M-Files i veselimo se učinkovitoj i dugoročnoj suradnji u korist naših zajedničkih kupaca. Izjavila je Katja Nick, Product Marketing Manager – Information Management, Konica Minolta Business Solutions Europe’’


M-Files je jedina inteligentna platforma za upravljanje informacijama koja organizira sadržaj na temelju onoga što jest, a ne gdje je pohranjena. Korisnici se mogu povezati s postojećim mrežnim mapama i sustavima kako bi ih učinili inteligentnijima pomoću ugrađenih mogućnosti tijeka rada i naprednih alata za pretraživanje i filtriranje. Upravljanje AI informacijskim rješenjem se upravo zato tako savršeno uklapa u portfelj Konica Minolte za ponuđena rješenja poslovnih procesa.

Partnerstvo je započelo zajedničkim projektima u 14 europskih zemalja koji su pokazali visok potencijal, na primjer, Astrup AS, vodeći dobavljač metala i plastičnih proizvoda u Norveškoj, značajno je profitirao od rješenja. Shvaćajući potrebu digitalizacije njihovih barkodova, implementirali su M-Files, koje je instalirala Konica Minolta. M-Files prepoznaje dolazne dokumente i generira digitalnu oznaku - usporedivu s digitalnim barkodom. Rješenje arhivira sve dokumente radi jednostavnog pretraživanja i povezuje podatke s predmetnim ERP sustavom. Kao rezultat toga, digitalizirani postupak učinio je rad učinkovitijim, bržim i poboljšao opću kvalitetu. Još jedna uspješna digitalizacija realizirana je s najvećim norveškim proizvođačem gotovih betona i betonskih proizvoda: M-Files je zamijenio stari i zastarjeli IT sustav, olakšavajući pojednostavljene tijekove rada. Pored toga, poboljšanja procesa planiranja rezultirala su povećanjem učinkovitosti. Ova dva primjera ističu visoke performanse rješenja M-Files i koristi koje je stvorio. Na temelju tih pozitivnih povratnih informacija Konica Minolta i M-Files bili su nadahnuti za širenje svog partnerstva i pružanje inteligentnog ECM rješenja diljem Europe.

‘’Ponosni smo na kontinuirano širenje našeg brzo rastućeg partnerstva s Konicom Minolta. Naša uska povezanost s Konicom Minolta i cjelokupna ponuda pojačavaju našu posvećenost pružanju podrške vodećim organizacijama u industriji i javnom sektoru, kao i tvrtkama svih veličina, uključujući mala i srednja i velika poduzeća.

‘’Rekao je Scott Erickson, M-Files Senior Vice President of Worldwide Channel Sales’’


Partnerstvo s M-Files još je jedan jaki razvoj vizije Konica Minolte o povezanom radnom mjestu, kojeg pruža Konica Minolta sa svojim proizvodom Workplace Hub. "U Konica Minolti neprestano tražimo načine kako poboljšati tehnologiju naših kupaca", kaže Katja Nick. „Suradnja s M-Files savršen je primjer kako našim kupcima možemo pomoći u poboljšanju iskustva na radnom mjestu. Korištenje M-Files rješenja u kombinaciji s proizvodima Konica Minolte doista omogućuje organizacijama spajanje ljudi, procesa i tehnologije “.


O korporaciji M-Files

M-Files nudi platformu za inteligentno upravljanje informacijama sljedeće generacije koja poboljšava poslovne performanse pomažući ljudima da pronađu i učinkovitije koriste informacije. Za razliku od tradicionalnih poslovnih sustava za upravljanje sadržajem (ECM) ili platformi za sadržajne usluge, M-Files objedinjuje sustave, podatke i sadržaje u cijeloj organizaciji bez ometanja postojećih sustava i procesa. Također ne zahtijeva migraciju podataka. Koristeći tehnologije umjetne inteligencije (AI) u jedinstvenom sloju inteligentnih metapodataka, M-Files razgrađuje silose pružajući iskustvo pristupa i iskorištavanje informacija koje se nalaze u bilo kojem sustavu i spremištu, uključujući mrežne mape, SharePoint, usluge dijeljenja datoteka, ECM sustavi, CRM, ERP i ostali poslovni sustavi i skladišta.