Nova i-Serija A4 crno-bijelih uređaja

| 16 prosinca 2020

Konica Minolta proširuje uspješan bizhub i-Seriju portfelj s novim A4 crno-bijelim uređajima bizhub 4750i, bizhub 4700i i bizhub 4050i

Konica Minolta proširuje svoju ponudu s crno-bijelim A4 bizhub uređajima i-Serije lansiranjem multifunkcijskim modelima (MFP) bizhub 4750i, bizhub 4050i i jednonamjenskim pisačem (SFP) bizhub 4700i. Uređaji nude poboljšane performanse, povećanu sigurnost i moderna sučelja, pružajući pritom pouzdanost, kvalitetu i ekonomičnost. Izuzetno prilagodljivi i kompaktni višenamjenski i jednonamjenski uređaji savršeni su za moderne urede i udovoljavaju opsežnom opsegu zahtjeva za crno-bijelim ispisom.


 

U sve bržem radnom okruženju, zaposlenici se oslanjaju na jednako snažne tehnologije koje ih podržavaju u upravljanju velikim radnim opterećenjem. Tehnologija također mora biti laka i intuitivna za upotrebu. Zaposlenici u uredu ne bi trebali trošiti previše vremena smišljajući kako pokrenuti procese. Umjesto toga, potrebno im je omogućiti nesmetan i što produktivniji rad.

''Kao napredni pružatelj usluga digitalnog radnog mjesta, Konica Minolta koncept ‘Inteligentno povezano radno mjesto’ osmišljen je da udovolji tim zahtjevima i uzima ih u obzir prilikom razvoja proizvoda. Proširenje Konica Minolta bizhub i-Serije na nove bizhub 4750i, bizhub 4700i i bizhub 4050i nadopunit će naš portfelj donoseći isto dobro poznato korisničko iskustvo naših postojećih proizvoda u crno-bijelom A4 segmentu.'' izjavio je Benjamin Licht, Product Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH
 
Bizhub 4750i, bizhub 4700i i bizhub 4050i nasljednici su bizhub serije bizhub 4752/4702/4052 - snažniji su, intuitivniji i inteligentniji od svojih prethodnika. S jedne strane, to se može vidjeti u većoj memoriji od 5 GB (bizhub 4750i / 4050i) i 4 GB (bizhub 4700i), kao i na većem SSD-u za pohranu sustava od 256 GB (standardno) ili 1 TB (opcionalno) za bizhub 4750i i 4050i, kao i veća sistemska pohrana od 8 GB za bizhub 4700i. Omogućuju brže vrijeme obrade, a time i brži rad. Uz to, brzina skeniranja znatno se povećala i sada iznosi 45 ipm jednostrano i 90 ipm u obostranoj obradi za bizhub 4750i / 4700i. Nadalje, uređaji uključuju funkciju za otkrivanje dvostrukog ulaganja dokumenata, što znači da se skener automatski zaustavlja čim se istovremeno uloži više listova dokumenata. To sprječava neželjene i dugotrajne kvarove na uređaju.
 
Tehnologija koja se prilagođava korisniku, a ne obratno
Veći zasloni na dodir od 10 ”(bizhub 4750i / 4050i) i 7” (bizhub 4700i) s intuitivnim korisničkim sučeljem (UI) omogućuju ugodniji i jednostavniji rad bez potrebe za opsežnom obukom. Zaslon na dodir daje korisnicima pristup Konica Minolta Marketplace-u koji je već unaprijed instaliran; korisnici tako imaju moćnu platformu za upravljanjem i jednostavnijom implementacijom novih aplikacija. Konica Minolta osigurava kompatibilnost ovih rješenja s uređajima, kao i redovita ažuriranja. Kako bi se postigla učinkovitost i fleksibilnost troškova, Konica Minolta naplaćuje samo one stvarno korištene aplikacije. Sva tri uređaja uključuju najnoviju verziju Open API-a, tako da se vanjske aplikacije tijeka rada mogu lako integrirati. Također, web API je sada dostupan, što omogućuje ispis web stranica i e-adresa izravno s upravljačke ploče. Nadalje, IWS (Internal Web Server) omogućuje prilagodbu korisničkog sučelja na temelju zahtjeva korisnika. Nova serija A4 uređaja dijele IT6 arhitekturu svojih braća i sestara bizhub A3 i-Serije te pružaju istu funkcionalnost i poznato korisničko iskustvo kroz identična sučelja.
 
Sigurno radno okruženje
Hakerski napadi svake godine dovode do ogromnih šteta i troškova. Kao uređaji integrirani u mrežu, multifunkcijski uređaji i SFP-ovi također mogu postati meta hakera. Kako bi osigurala najviše sigurnosne standarde, Konica Minolta odlučila se udružiti s Bitdefenderom - liderom u IT sigurnosti. Dakle, najnovije Bitdefender antivirusno rješenje može se instalirati kao opcija, omogućujući sustavu nadzor skeniranih datoteka i dokumenata prenesenih u njega i iz njega u stvarnom vremenu i automatsku zaštitu uređaja od virusa u svakom trenutku. Konica Minolta također omogućuje i pruža punu podršku na daljinu koja omogućuje brzu i profesionalnu reakciju i uslugu.

Kontaktirajte naše prodajne predstavnike već danas i saznajte još više detalja o novoj bizhub i-Seriji!
 


O tvrtki Konica Minolta

O tvrtki Konica Minolta

Konica Minolta, Inc. globalna je tehnološka tvrtka koja pruža inovativna rješenja za poduzeća i društvo. Svojim snagama u kombinaciji temeljnih tehnologija na području naprednog upravljanja dokumentima, optike, industrijskog mjerenja, materijalima i nano-obradi, Konica Minolta posvećena je stvaranju novih vrijednosti koje pomažu kupcima u rješavanju izazova u njihovom radu i radnim procesima. Unaprjeđujući svoju stručnost u digitalnim tehnologijama, tvrtka je prošla kroz poslovnu transformaciju u digitalnu tvrtku s uvidom u implicitne izazove širom svijeta kao Konica Minolta u eri Internet of the Things (IoT). Konica Minolta je također aktivna u otvorenim inovacijama kroz razne suradnje i saveze s akademskim, industrijskim i poduzetničkim partnerima.
 

Sa sjedištem u Tokiju, Konica Minolta je sa svojim tvrtkama prisutna u 50 zemalja s preko 44 000 zaposlenika te nudi proizvode i usluge u 150 zemalja širom svijeta.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS