Konica Minolta lansira Workplace Hub Pro - najnoviji dodatak portfelju IT usluga i rješenja za Workplace Hub

| 16 srpnja 2020

Konica Minolta najavila je lansiranje novog proizvoda svog portfelja usluge Workplace Hub od 1. rujna 2020., Workplace Hub Pro, kako bi dodatno ojačala svoju sveobuhvatnu IT ponudu za male i srednje tvrtke. Pridružujući se rješenjima Hub i Edge u sljedećoj generaciji Workplace Hub, novoplasirani Pro kombinira snažnu, pametnu tehnologiju uredskog ispisa od Konica Minolta bizhub i-Serije A3 u boji MFP raspona s najboljim softverom i upravljanim IT uslugama - sve u jednom rješenju. Dizajniran imajući na umu posebne IT potrebe malih i srednjih tvrtki, Workplace Hub Pro kombinira inovativni softver Workplace Hub s visokokvalitetnim mogućnostima ispisa i skeniranja bizhub i-Serije kako bi pružio snažno rješenje za vaše inteligentno povezano radno mjesto.


Napredno rješenje nudi kupcima brzine ispisa i kopiranja u rasponu od 25 ppm do 65 ppm (stranica u minuti), a brzine skeniranja kreću se od 100/200 ipm do 140/280 ipm (slike u minuti). Workplace Hub Pro također nudi sveobuhvatan portfelj značajki i aplikacija, uključujući upravljanje ispisom i dokumentima, sigurnosno kopiranje u oblaku, udaljenu VPN vezu i Wi-Fi upravljanje kako bi korisnicima pružio udobnost rada s jednim davateljem usluga za sve njihove tehnologijske potrebe.


Ova skalabilna, sigurna i pouzdana hibridna IT rješenja integriraju se fizički i virtualno čak i u najmanje uredsko okruženje te pružaju digitalne radne alate kakve korisnici trebaju. Uz upravljane IT usluge dostupne putem ovih rješenja, Konica Minolta može se pobrinuti za sve IT potrebe svojih kupaca, omogućujući čak i malim tvrtkama da imaju koristi od IT infrastrukture koja je inače dostupna samo većim tvrtkama.

Konica Minolta kontinuirano optimizira i redefinira svoje usluge i rješenja u skladu s vrlo promjenjivim tržištima i zahtjevima malih poduzeća, nastojeći svojim kupcima pružiti točno onakva rješenja koja im trebaju. „Osobito u manjim tvrtkama i organizacijama, ispis, kopiranje, faksiranje i skeniranje i dalje su u središtu svakodnevnih poslovnih rutina manjih tvrtki. Uviđajući ovu potrebu, odlučili smo da u okviru Workplace Hub rješenja osiguramo puni opseg obrade rada s papira u digitalno i s digitalnog na papir i tako smo ugradili potpunu IT infrastrukturu u naš potpuno funkcionalan i moćan pametni MFP bizhub i -Serije”, kaže Lorenz.

Ovo postavljanje omogućuje i besprijekornu integraciju upravljanja informacija i poslovnih procesa, bilo da se radi o digitalnoj ili papirnoj. Da bi se osigurala najviša razina sigurnosti, IT rješenje i MFP funkcionalnosti rade na dva odvojena sustava.

[Inline content item resolver provided an invalid HTML 5 fragment (1:1088). Please check the output for a content item n42a20325_37fe_0148_1cec_4a886a181c28 of type DD.CloudConnector.Models.CloudTypedModels.TypedQuote.]

Za više informacija o Workplace Hub, All-In-One IT platformi, saznajte na linku, kontaktirajte nas putem obrasca ili svog prodajnog predstavnika: https://www.konicaminolta.eu/eu-en/solutions/it-services/all-in-one-it-platform


Zamislite tehnologiju izgrađenu oko vas: Konica Minolta Workplace Hub Pro

Do sada je kompatibilnost između sustava bila jedna od najvećih prepreka produktivnosti na radu. Objedinjujući različite dijelove IT infrastrukture na radnom mjestu, Workplace Hub Pro uklanja ovu barijeru i pruža inteligentne usluge. Olakšava planiranje, upravljanje i rast IT okruženja koje organizacije trebaju i žele. Omogućuje rad s bilo kojeg uređaja ili lokacije, kao i kontrolu nad vašom tehnologijom - sve prema vašim uvjetima.

Kontaktirajte nas za više informacija!