Sklopljeno strateško partnerstvo između Konice Minolte i tvrtke M-Files

Zagreb | 14 listopada 2019

Konica Minolta, globalni lider u upravljanju dokumentima, najavila je značajniju tehnološku suradnju s M-Files, tvrtkom za inteligentno upravljanje informacijama.

Kako bi poboljšala svoju ponudu na području upravljanja dokumentima usmjerenima prema umjetnoj inteligenciji, Konica Minolta Hrvatska udružila je snage s tvrtkom M-Files. Nova i jača suradnja omogućit će korisnicima dodatne benefite od već postojećih rješenja za upravljanje dokumentima koje pruža Konica Minolta, ojačanih inteligentnom platformom za upravljanje informacijama sljedeće M-Files generacije.


"Naše pojačano partnerstvo s tvrtkom M-Files dokaz je daljnje rastuće potrebe za inteligentnim rješenjima za obradu dokumenata koja omogućavaju poslovnu okretnost i podržavaju strateške inicijative za digitalnu transformaciju u svim poduzećima", komentirala je Branka Domazet, Izvršna Direktorica, Konica Minolta Hrvatska. "Drago nam je što smo u toj mjeri partnerski povezani s M-Files i veselimo se učinkovitoj i dugoročnoj suradnji u korist naših zajedničkih kupaca."

M-Files je jedina inteligentna platforma za upravljanje informacijama koja organizira sadržaj na temelju onoga što jest, a ne gdje je pohranjena. Korisnici se mogu povezati s postojećim mrežnim mapama i sustavima kako bi ih učinili inteligentnijima pomoću ugrađenih mogućnosti tijeka rada i naprednih alata za pretraživanje i filtriranje.

"Ponosni smo na kontinuirano širenje našeg brzo rastućeg partnerstva s Konicom Minoltom," rekao je Scott Erickson, stariji potpredsjednik prodaje širom svijeta iz tvrtke M-Files. "Naša bliska povezanost s Konicom Minoltom i dodatne ponude pojačavaju našu opredjeljenost za podršku vodećim industrijama i organizacijama u javnom sektoru, kao i tvrtkama svih veličina, uključujući mala, srednja i velika poduzeća. "

Partnerstvo s M-Files još je jedan snažan razvoj vizije Konice Minolte također i Radnog mjesta budućnosti, dio Konice Minolte.

"U Konica Minolti neprestano tražimo načine kako poboljšati produktivnost naših stranka pomoću naprednih i inovativnih tehnologija." rekao je Miloš Petković, direktor ITS-a, Konica Minolta Slovenija.

"Suradnja s M-Files je odličan primjer kako lako svojim strankama i njihovim zaposlenicima možemo pomoći u poboljšanju iskustva na radnom mjestu. S M-Files, dokumenti i informacije dostupni su u pravo vrijeme u pravom formatu, bez obzira rade li zaposlenici na daljinu ili u uredu. Korištenje M-Files u kombinaciji s proizvodima Konice Minolte doista omogućavamo organizacijama spajanje ljudi, procesa i tehnologije. "

Da se partnerstvo temelji na dugoročnoj osnovi i planovima, također pokazuje nedavno M-Files sponzorstvo Konica Minolta događaja Workplace of the future, koji je održan 3. i 4. listopada 2019. u Amadria Parku, Šibenik, kao i sudjelovanje predstavnika iz tvrtke M-Files, g. Sebastiaan Crebolder, Channel Marketing manager.


Kontakt za medije:

Matjaž Babnik, Voditelj Marketinga

Konica Minolta Slovenija, Konica Minolta Hrvatska


O tvrtki Konica Minolta

O tvrtki Konica Minolta

Konica Minolta, Inc. globalna je tehnološka tvrtka koja pruža inovativna rješenja za poduzeća i društvo. Svojim snagama u kombinaciji temeljnih tehnologija na području naprednog upravljanja dokumentima, optike, industrijskog mjerenja, materijalima i nano-obradi, Konica Minolta posvećena je stvaranju novih vrijednosti koje pomažu kupcima u rješavanju izazova u njihovom radu i radnim procesima. Unaprjeđujući svoju stručnost u digitalnim tehnologijama, tvrtka je prošla kroz poslovnu transformaciju u digitalnu tvrtku s uvidom u implicitne izazove širom svijeta kao Konica Minolta u eri Internet of the Things (IoT). Konica Minolta je također aktivna u otvorenim inovacijama kroz razne suradnje i saveze s akademskim, industrijskim i poduzetničkim partnerima.

Sa sjedištem u Tokiju, Konica Minolta je sa svojim tvrtkama prisutna u 50 zemalja s preko 44 000 zaposlenika te nudi proizvode i usluge u 150 zemalja širom svijeta.

O tvrtki M-Files

O tvrtki M-Files

M-Files pruža platformu za inteligentno upravljanje informacijama sljedeće generacije koja poboljšava poslovne performanse pomažući ljudima da pronađu i učinkovitije koriste informacije. Za razliku od tradicionalnih poslovnih sustava za upravljanje sadržajem (ECM) ili platforme za sadržajne usluge, M-Files objedinjuje sustave, podatke i sadržaje u cijeloj organizaciji bez ometanja postojećih sustava i procesa ili potrebe za migracijom podataka. Koristeći tehnologije umjetne inteligencije (AI) u jedinstvenom sloju inteligentnih metapodataka, M-Files razgrađuje silose pružajući iskustvo u kontekstu za pristup i korištenje podataka koji se nalaze u bilo kojem sustavu i spremištu, uključujući mrežne mape, SharePoint, usluge dijeljenja datoteka, ECM sustavi, CRM, ERP i ostali poslovni sustavi i skladišta. Tisuće organizacija u više od 100 zemalja koriste M-Files za upravljanje poslovnim informacijama i procesima, uključujući NBC Universal, OMV, Rovio, SAS Institut i ThyssenKrupp.

M-Files je registrirani zaštitni znak tvrtke M-Files Corporation. Svi ostali registrirani zaštitni znakovi pripadaju njihovim vlasnicima.Povezani članci

Povezani članci