Konica Minolta predstavlja AccurioJet KM-1e

| 27 kolovoza 2020

Konica Minolta predstavlja novu generaciju AccurioJet KM-1e B2+ UV inkjet tiskarskog stroja

Konica Minolta predstavlja AccurioJet KM-1e, digitalni inkjet B2+ UV produkcijski tiskarski stroj za tisak iz arka kako bi nastavila ubrzavati svoj rast na tržištu industrijskog tiska.


Od njegova prvotnog predstavljanja 2016. godine na sajmu drupa, AccurioJet KM-1 proglašen je prvim izborom za digitalni produkcijski tiskarski stroj formata B2+. Mnoge komercijalne, online, direct mailing, kao i tiskare specijalizirane za tisak knjiga te sami izdavači, iskoristili su pogodnosti i karakterestike njegovog širokog spektra tiska na različitim medijima koji su rezultat originalnih UV inkjet tehnologija tvrtke Konica Minolta.


Prateći prethodnika AccurioJet KM-1, glavna prednost AccurioJet KM-1e ostaje njegova beskrajna mogućnost širenja poslovanja od trenutnih poslovnih područja do još profitabilnijih i različitih krajnjih proizvoda i aplikacija. Konica Minolta iskoristila je prednosti UV inkjet tehnologije kako bi maksimalno povećala mogućnost vrhunskog ispisa na različitim vrstama medija, uključujući plastične, transparentne, laminirane, metalne te platnene i sintetičke podloge.


Konica Minolta AccurioJet KM-1e i dalje će pružati kupcima rješenja za  proizvode s visokom dodanom vrijednošću, a gdje se traži ujedno i visoka kvaliteta proizvodnje, proširena paleta materijala, medija i podloga. Primjera radi, Konica Minolta surađuje s partnerom MGI na rješenjima oplemenjivanja proizvoda lakom i folijom visoke kvalitete, kao i novim revolucionalni rješenjem: motioncutter digitalnom laserskom tehnologijom za izrezivanje, graviranje, biganje, perforiranje te ostale mogućnosti iznimno dekorativnih uzoraka koja će pružiti više prilika korisnicima i potencijalnim kupcima.


Prvi Konica Minolta AccurioJet KM-1e uređaji već su instalirani u Europi i SAD-u.


„S našim konceptom ‘Igniting Print Possibilities’ posvećeni smo rješenjima s kojima pružamo nove mogućnosti digitalnog ispisa dodatnom automatizacijom, integriranom digitalnom proizvodnjom, unaprijeđivanjem proizvodnog procesa kroz vizualizaciju kvalitete i operativnih radnji.  AccurioJet KM-1e ključni je element naše strategije kako bi pomogli našim kupcima da iskoriste brojne nove mogućnosti koje nudi digitalizacija, podupirući trend prelaska s offset tehnike na inkjet tisak, na brzo rastućem tržištu.” rekao je Toshi Uemura, glavni izvršni direktor, predsjednik Odjela za profesionalni tisak tvrtke Konica Minolta Inc.


Dodao je: „Glavna prednost AccurioJet KM-1e i dalje su njegove beskonačne mogućnosti proširivanja poslovanja. To omogućuje kupcima da otvore vrata za nove i profitabilnije proizvode i aplikacije. Povratne informacije od strane naših kupaca nam govori da sada više rade sa širim spektrom poslovnih partnera, zahvaljujući kombinaciji tehnologija svjetske klase. U mogućnosti smo ponuditi od visokokvalitetnog tiska do oplemenjivanja proizvoda i vrlo sofisticirane dekorativne obrade, što kupcima donosi nove poslovne perspektive.”


Prethodnik, AccurioJet KM-1 tvrtke Konica Minolte naziva se još i „Swiss Army Knife” zahvaljujući svojoj svestranosti i mogućnosti rada s raznim podlogama i aplikacijama. Jednako tako i njegov nasljednik koristi jedinstvenu tehnologiju Dot Freeze Technology™ tvrtke Konica Minolta. Patentirani postupak, poznat kao DFT, prevladao je jedan od ključnih izazova inkjet ispisa - nekontrolirano pomicanje kapljica boje koje smanjuje kvalitetu ispisa i obradive materijale. Tehnologija na jedinstven način 'samozamrzava' kapljice boje u kontaktu sa širokim spektrom materijala, osiguravajući trenutačno izvrsnu stabilnost i konzistenciju boje te izvrsne rezultate uz savršene otiske.


Više o uređaju saznajte na linku ili kontaktirajte našeg prodajnog predstavnika!


O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagenu, Njemačka (podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan).

U digitalno doba, Konica Minolta omogućava svojim kupcima gladak i lagan prijelaz na digitalna rješenja. Svojom jedinstvenom stručnošću u obradi podataka, stvara odgovarajuća rješenja za svoje kupce i rješava probleme s kojima se tvrtka suočava. Kao pružatelj cjelovitih IT usluga, Konica Minolta nudi savjetovanje i usluge za optimizaciju poslovnih procesa s automatizacijom tijeka rada. Tvrtka svojim kupcima također nudi rješenja i upravljanje uslugama u području IT infrastrukture, IT sigurnosti i usluga u oblaku. Za rješenja za uredski tisak, ‘IDC MarketScape: Western Europe Smart Multifunctional Peripheral 2018 Vendor Assessment’ izjavio je da je Konica Minolta "jedan od vodećih svjetskih dobavljača pametnih multifunkcijskih uređaja". Konica Minolta pouzdan je partner na polju profesionalnog tiska: nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na području profesionalnog tiska u Europi, Srednjoj Aziji, Bliskom Istoku i Africi (InfoSource). Londonski poslovni centar za inovacije i četiri laboratorija za istraživanje i razvoj u Europi, omogućuju Konica Minolti da razvije i unaprijedi inovacije prilagođene stvarnim potrebama tvrtke u suradnji sa svojim kupcima, kao i s akademskim, industrijskim i poslovnim partnerima. Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu „Buyers Lab PaceSetter Award za izvanrednu uslužnost 2018./2019.“ od strane tvrtke Keypoint Intelligence. Tvrtka Konica Minolta Hrvatska zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovne jedinice u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.


Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.