Naša Workplace Hub rješenja

Odaberite iz stalno rastućeg Workplace Hub portfelja:

Workplace Hub vam omogućuje jednostavnost na radnom mjestu: Inteligentno. Povezano. Sigurno.


Kroz naše dugogodišnje iskustvo u tisku, u kombinaciji s iznimnom stručnošću u IT uslugama, isporučujemo Inteligentno povezano radno mjesto pod vašim uvjetima. Specijalizirani za IT izazove tvrtki, pružamo vam opsežne savjete i podršku. Osim toga, odlikuje nas i brzina pomoći u slučajevima povezanim s IT-em.
Workplace Hub kombinira hardver, softver i sigurnost s cjelovitim paketom IT usluga i upravljanja rješenjima u jednu skalabilnu IT uslugu. Jednim ugovorom i fiksnom mjesečnom ratom, Workplace Hub pruža vam kontrolu nad vašim IT-em, a istovremeno pruža praktičnost rada s jednim dobavljačem koji pokriva sve vaše tehnološke potrebe, sada i u budućnosti.

 

***NOVO*** Workplace Hub Pro: Poboljšajte produktivnost i povežite IT

Naročito u manjim poduzećima, ispis, kopiranje, slanje faksa i skeniranje i dalje su u središtu svakodnevnih poslovnih zadataka. Uzimajući u obzir ovu potrebu, usluga Workplace Hub Pro u kombinaciji s multifunkcijskim pisačima bizhub i-Serije pruža moćno i pametno rješenje za vaš povezani ured. Ovaj raspored također omogućuje besprijekornu integraciju informacija i upravljanja poslovnim procesima.

Preuzmite Workplace Hub Pro brošuru

Hub: Temelj za uspješno poslovanje

Hub nudi robusno i pouzdano upravljanje IT infrastrukturom na koje nakon instalacije možete zaboraviti tako da se možete usredotočiti na zadatke s dodanom vrijednosti. Riječ je o jedinstvenom IT virtualnom odjelu na jednom mjestu koji podržava vaše poslovanje, a istovremeno vam pomaže u upravljanju svakodnevnim troškovima.

Preuzmite Workplace Hub brošuru

Edge: Poboljšajte performanse vaše serverske sobe

Edge je informacijska i aplikacijska usluga s najvišom razinom sofisticiranosti i pouzdanosti. Dopunjuje vaš postojeći sustav za upravljanje određenim operativnim zadacima ili za upravljanje cjelokupnom informacijskom tehnologijom. U svakom slučaju, Edge kombinira revolucionarni softver, sigurnost sljedeće generacije i vodeću svjetsku poslužiteljsku tehnologiju, pružajući vam više kontrole i pouzdanosti nad vašim poslovanjem.

Preuzmite Workplace Hub Edge brošuru

Kontaktirajte nas za više informacija!

Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.
Security code:

Tekstualna polja označena * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings