Naša Workplace Hub rješenja

Odaberite iz stalno rastućeg Workplace Hub portfelja:

Workplace Hub vam omogućuje jednostavnost na radnom mjestu: Inteligentno. Povezano. Sigurno.


Kroz naše dugogodišnje iskustvo u tisku, u kombinaciji s iznimnom stručnošću u IT uslugama, isporučujemo Inteligentno povezano radno mjesto pod vašim uvjetima. Specijalizirani za IT izazove tvrtki, pružamo vam opsežne savjete i podršku. Osim toga, odlikuje nas i brzina pomoći u slučajevima povezanim s IT-em.
Workplace Hub kombinira hardver, softver i sigurnost s cjelovitim paketom IT usluga i upravljanja rješenjima u jednu skalabilnu IT uslugu. Jednim ugovorom i fiksnom mjesečnom ratom, Workplace Hub pruža vam kontrolu nad vašim IT-em, a istovremeno pruža praktičnost rada s jednim dobavljačem koji pokriva sve vaše tehnološke potrebe, sada i u budućnosti.

 

Managed Application Services

Uz svakodnevno održavanje i nadzor vašeg softvera i poslužitelja – pružamo skalabilnu end-to-end-uslugu za niz poslovnih procesa i aplikacija kao što su:

  • Print Management: Učinkovita kontrola troškova s optimiziranim ispisom
  • Content Management: Besprijekorno upravljanje sadržajem i dokumentima pomaže vam da svladate svoje tijekove poslovanja
  • Collaboration: Radite na daljinu na najučinkovitiji način uz Konica Minolta rješenja

A za još veću fleksibilnost, Workplace Hub nudi besprijekornu vezu sa svijetom Microsoftovih aplikacija u oblaku.
 

Managed IT Services

Oslobodite svoje vrijeme i energiju dopuštajući nam da se brinemo o vašem Vaš IT menadžmentu.
Ovdje smo da se pobrinemo za složene, kritične ili dugotrajne zadatke, podržavajući Vas da se usredotočite na svoje poslovanje.

Pokrivamo cijeli niz usluga, kao što su:

  • Back-up Management: Spavajte mirno znajući da vaši sustavi rade 24 sata na sigurnosnom kopiranju i zaštiti Vaših poslovnih podataka.
  • Security Services: Potpuno smo opremljeni za upravljanje složenim zadatkom zaštite Vaših podataka i sustava od zlonamjernih napada.
  • Remote Monitoring and Management: Vodimo računa o ključnim aspektima Vaše poslovne infrastrukture i značajno poboljšavamo performanse vaše tvrtke.

Kontaktirajte nas za više informacija!