Workplace Hub u vašoj grani industrije

Vaša tvrtka jedinstvena je kao i sektor u kojem poslujete. Svjesni izazova u određenim djelatnostima, donosimo Workplace Hub rješenje s kojim pružamo cjelovita prilagođena rješenja!

Državna / lokalna uprava: automatizacija procesa u velikim količinama poslovnim komunikacijama

U vrijeme smanjenja proračuna, porasta troškova i sve većih očekivanja, lokalne vlasti poput vaše traže nove načine za povećanje produktivnosti, pojednostavljivanje procesa i veću brzinu, točnost, učinkovitost i sigurnost javnosti. Stoga se suočavate s izazovom da u puno kraćem vremenskom roku udovoljite širem spektru potreba stanovništva. Fleksibilnim dizajnom usluga, automatiziranim tijekovima rada i lokalnim uslugama, Workplace Hub ubrzava vašu digitalnu transformaciju.

Nekretnine: vaši podaci bilo gdje i bilo kada - budite u blizini svojih klijenata

U situaciji kada je konkurencija vrlo jaka, kada su kupci i prodavači informirani i stručno osposobljeni, neophodno je djelovati čim se za to ukaže prilika. Vaše terensko osoblje stoga mora imati alate koji će im omogućiti pristup informacijama - bilo gdje i bilo kada. Workplace Hub okuplja i upravlja nizom različitih usluga i rješenja, poput alata za suradnju Workplace Go, pružajući mobilnim zaposlenicima veću agilnost i fleksibilnost.

Maloprodaja: All-in-one usluga za zaštitu vašeg poslovanja

Sektor maloprodaje suočava se sa stalnim razvojnim pritiscima i rastućim zahtjevima potrošača i opskrbnog lanca kako bi osigurao najbolje cijene. U sektoru u kojem je konkurencija jaka, a profit opada, kontinuirani nadzor je neophodan kako bi se osoblje i kupci zaštitili od krađe i prijevara. Stoga vaš IT sustav mora udovoljavati raznim zahtjevima, poput usklađenosti s propisima o zaštiti podataka. Uz Workplace Hub nudimo vam cjelovito i sigurno rješenje koje će vas vremenski rasteretiti kako biste se mogli usredotočiti na svoje poslovanje.

Pravni sektor: All-in-one usluga za sigurno upravljanje informacijama

Za tvrtku koja posluje u pravnom sektoru, dokument je u središtu poslovanja. Često sadrži osjetljive podatke i osobne podatke. Potpuno upravljanje datotekama je ključno, jer su posebno mala i srednja poduzeća vrlo često meta cyber napada. Workplace Hub nudi skalabilne usluge koje poboljšavaju sigurnost i usklađenost, automatiziraju tijekove rada za obradu pravnih podataka i dokumenata, poboljšavaju suradnju, dokumentaciju, upravljanje i još mnogo toga!

Kontaktirajte nas za više informacija

Saznajte kako Workplace Hub pomaže vašem poslovanju!