RETHINK PRINT

REZERVIRAJTE VIRTUALNU SHOWROOM DEMONSTRACIJU

Rezervirajte demo

Istražite naš virtualni showroom


 

Rethink o načinima demonstracije uređaja

S ponosom vam predstavljamo naš potpuno novi Virtualni Showroom, koji je gotovo kao pravi, ali ga koristite iz sigurnosti vašeg doma ili ureda. Prepuno interaktivnih značajki, ali bez potrebe za preuzimanjem ikakvog softvera, primit ćete 'jedan na jedan' impresivan prikaz naših stručnjaka usredotočenih na ključne značajke proizvoda i primjenu te kako one donose brojne prednosti vašem poslovanju.
 
  • Interaktivno iskustvo. Izgleda baš kao prava stvar!
  • Detaljna analiza samog proizvoda istražujući sve dijelove stroja.
  • Razgovarajte o svojim organizacijskim izazovima, poteškoćama, slabostima i nađite rješenje za poboljšanje.
  • Pronađite najbolja rješenja koja odgovaraju vašim potrebama i budgetima.
Veselimo se online susretu, razgovaru o našim proizvodima i to u vrijeme koje vama najviše odgovara. Ostavite nam svoje kontakt podatke i naši će prodajni predstavnici stupiti u kontakt s vama u najkraćem roku.

Virtualnu demonstraciju možete rezervirati za ove uređaje:

AccurioJet KM-1e

×

KM-1e

AccurioJet KM-1e izuzetno je stabilna, bojom precizna digitalna tiskarska platforma s inovativnom inkjet tehnologijom, zasnovana na patentiranoj Dot Freeze TechnologyTM i uparena s neusporedivom svestranošću u rukovanju ofsetnim podlogama. Naš najnoviji digitalni UV inkjet uređaj kombinira materijale za ispis i stabilnost karakteristične za ofset strojeve s prednostima najnovije digitalne tehnologije. Sustav također nudi nevjerojatnu fleksibilnost medija, nula vremena za postavljanje varijabilnih podataka i tisak na B2+ formatima.

Istražite interaktivno iskustvo, duboko zavirite u sustav i otkrijte benefite i prednosti koje ćete dobiti s AccurioJet KM-1e.

AccurioLabel 230

×

AccurioLabel 230

AccurioLabel 230 rješenje je za potrebu smanjenih duljina naklade, brže isporuke, personalizacije, izrade verzija i izrade ispisa na zahtjev. Sustav nudi izvanrednu produktivnost, briljantnu kvalitetu slike i jednostavan je za upotrebu. To ga čini savršenim alatom za otvaranje novih tržišta i za upotrebu s postojećom analognom opremom.

​Istražite interaktivno iskustvo, duboko zavirite u sustav i otkrijte prednosti i prednosti koje ćete dobiti s AccurioLabel 230.

AccurioPress C14000 / C12000

×

AccurioPress C14000

Konica Minolta vodeći model u smislu pametnog tvorničkog ispisa odlikuje se neviđenom kvalitetom ispisa, nevjerojatnom fleksibilnošću medija i najvišim stupnjem automatizacije. Svojom brzinom do 140 ppm, AccurioPress C14000 jednostavno obavlja radne zadatke, dan za danom - ispisujući dosljedno, pouzdano, lako i učinkovito na širok raspon medija.

Istražite interaktivno iskustvo, duboko zavirite u sustav i otkrijte prednosti i prednosti koje ćete dobiti s AccurioPress C14000.

KONICA MINOLTA PRESENTS: VIRTUALNI SHOWROOM

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIRTUALNU DEMONSTRACIJU