bizhub 4051i

Jednostavno, povezano i sigurno. Otkrijte bizhub i-Seriju!

 • 40 stranica u minuti crno/bijelo
 • Formati papira: A6-A4
 • 10,1-inčni zaslon osjetljiv na dodir u boji, sličan tabletu, s podrškom za više dodira i redizajniranim korisničkim sučeljem za intuitivno upravljanje i jednostavnu upotrebu.
 • Manji utjecaj na okoliš zbog najnovije tehnologije s konkurentno niskom potrošnjom energije - štedi energiju i novac.
 • Najveća sigurnost podataka s još boljom zaštitom od zlonamjernih aktivnosti i većom detekcijom pokušaja kibernetičkih napada.

Konica Minolta je primila BLI PaceSetter nagradu za jednostavnost korištenja svojih poslovnih uređaja.

Vodeći svjetski neovisni ocjenjivač programske i hardverske opreme te usluga za obradu dokumenata, Keypoint Intelligence, proveo je studiju kako bi utvrdio koji proizvođač originalne opreme uključuje najvišu razinu cjelovite jednostavne upotrebe u dizajnu svojih poslovnih uređaja. Konica Minolta ponosno nosi nagradu Buyers Lab (BLI) PaceSetter 2020-2021 za jednostavnost upotrebe.


Ključni faktori:
Konica Minolta impresionira s jedinstvenim, velikim kontrolnim panelom koji se može potpuno naginjati. Zalon na dodir  omogućuje jednostavan pristup svim osnovnim postavkama i omogućuje ugodno i učinkovito korisničko iskustvo.
BLI PaceSetter nagrada

Funkcionalnosti

Funkcionalnosti

bizhub 4051i

Functionality Green
 • bizhub 4051i funkcionalnost

  Ispis, sigurnost, skeniranje, slanje faksa, trajnost, povezanost, kopiranje...

  Novi bizhub 4051i je idealan partner kako za male tako i za velike tvrtke.

Functionality Green

Karakteristike

Karakteristike

bizhub 4051i

Uživajte u bizhub i-Seriji s 10,1-inčnim zaslonom, poboljšanim korisničkim sučeljem, ugrađenim antivirusnim programom Bitdefender (opcionalno), daljinskim uslugama, Konica Minolta IT uslugama i mnogo više.

 • Technology feature icon

  bizhub 4051i - IT usluge

  Izravan pristup s početnog zaslona korisničkog sučelja uređaja do Konica Minolta MarketPlace usluge za korištenje usluga u oblaku, priključaka i mnogo više.

  Novi modeli pojednostavljuju postupak prijave za korisnike koji koriste Microsoft Azure (Microsoft Entra ID) ili Google Workspace, te nude opciju povezivanja s datotekama ili mapama korištenjem jedinstvene prijave (SSO).

 • Manage all your campaigns in one portal

  'Multi-touch' zaslon

  10,1-inčni zaslon omogućuje povratne informacije putem vibracija i nagiba od 90°. Korisnici mogu pomicati, klizati i povećavati kao na pametnom telefonu ili tabletu.

  Svaki novi model bizhub i-Serije ima poboljšano i još intuitivnije korisničko sučelje. Funkcionalne aplikacije sada su praktično smještene u novu mapu "Koristne aplikacije", koja je dostupna na početnom zaslonu, a korisnici mogu različite aplikacije grupirati prema svojim željama koristeći funkciju "Povuci i ispusti", slično kao na pametnim telefonima.

 • Sustainability feature icon

  Trajnost

  Postavke za energetsku učinkovitost, niske TEC vrijednosti, kompaktni dizajn i zračna ambalaža pomažu smanjiti utjecaj na okoliš i istovremeno štedjeti troškove.

 • icon security

  Sigurnost

  Kompletni set sigurnosnih funkcija osigurava se putem usluge bizhub SECURE, uključujući antivirusni mehanizam Bitdefender, štiti vašu organizaciju od infekcije s zlonamjernim softverom.

  S novom značajkom "Otkrivanje napada na autentifikaciju" sada je moguće blokirati neovlaštene pokušaje koji potječu iz napada grubom silom, metode koju često koriste kibernetički kriminalci kako bi provalili u uređaje s vanjske strane. U slučaju takvog pokušaja, IT administrator je obaviješten kako bi poduzeo odgovarajuće mjere.

Ispisujte s bilo kojeg mjesta, bilo kada:

Apple Airprint logo
mopria logo
WIFI Access Point Icon

Naučite koristiti vaš uređaj

i-Trening - bizhub 4051i

Specifikacije i preuzimanja

Specifikacije i preuzimanja

bizhub 4051i brošura

PREUZMI

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA