Pogledajte iza kulisa

 

Život u tvrtki Konica Minolta


Konica Minolta ne zaustavlja se na povezivanju svojih zaposlenika tijekom radnog dana. Također sudjelujemo u različitim kulturnim i sportskim aktivnostima koje daju brojne mogućnosti provođenja zajedničkih aktivnosti sa suradnicima, zabave nakon radnog vremena i otpuštanja nove energije. Uz to, nudimo specifične prijedloge za uravnoteženje profesionalnog života.

Bike2Work


Svakog ljeta provodimo vlastitu kampanju Bike2Work u našem središtu u Langenhagenu kako bismo naše zaposlenike potaknuli na “odgovornost” – tako da biciklirajući na posao podrže očuvanje okoliša i doprinesu vlastitom zdravlju! Te aktivnosti podržavamo svlačionicama i parkirnim mjestima za bicikle naših zaposlenika.

B2Run

Sport zbližava ljude, a tvrtka Konica Minolta želi to podržati. Ova aktivnost namijenjena je ljudima koji dijele zajedničku strast: trčanje u timu. Svi zaposlenici tvrtke Konica Minolta u Langenhagenu svake godine se pozivaju na sudjelovanje u tvrtkinoj utrci B2Run. Svake godine izgrađujemo energičan tim koji uživa u sportu i sportskom duhu!

Međunarodna zajednica

Konica Minolta International Community se fokusira na izgradnju mostova između kolega koji iskorištavaju priliku za rad u inozemstvu i onih koji žive i rade lokalno. Zbližavajući lokalce i doseljenike stvaramo pravu međunarodnu zajednicu. Izmjena iskustava, druženje nakon posla i zajedničko otkrivanje grada doprinose međunarodnom povezivanju; profesionalnom i osobnom.

Podrška obitelji

Osjećamo odgovornost za naše zaposlenike: U suradnji s profesionalnim partnerom nudimo vam sveobuhvatne konzultantske i posredničke usluge u vezi s pitanjima kao što su briga o djeci i obiteljska skrb.

Aktivnosti za djecu tijekom dopusta

Podržavajući naše zaposlenike na lokaciji u Langenhagenu u njihovom planiranju dopusta, nudimo brigu o djeci tijekom ljetnog školskog dopusta: Vi nastavljate uobičajeno raditi, a djeca mogu provoditi uzbudljive dane u kampu za djecu tvrtke Konica Minolta, primjerice oživljavajući Divlji zapad kao kauboji i crveni indijanci ili vježbajući kao mali umjetnici u zamišljenom cirkusu.

Ono što nas pogoni naprijed


 

PROGRAM TEHNOLOŠKIH INOVACIJA

Njegovanje naše kulture inovativnosti ključan je čimbenik uspjeha naše uzbudljive pretvorbe u davatelja IT rješenja. Naši zaposlenici pozvani su na aktivno sudjelovanje u ovom procesu promjene, npr. sudjelovanjem u našem programu tehnoloških inovacija “TIP” (Technology Innovation Programme). Zaposlenici iz različitih država i radnih pozadina udružuju se u šestomjesečnom programu kako bi prilagodljivim metodologijama riješili grubo definirane poslovne izazove.
 

EUROPSKA MOBILNOST

Europska mobilnost ključan je čimbenik za ojačavanje naše spremnosti za buduće izazove. Naši programi mobilnosti MOVEFORWARD (dugoročan) i EXCHANGE (kratkoročan) zaposlenicima daju mogućnost života i rada u drugoj europskoj državi, do 12 mjeseci ili kroz razdoblje od 2 do 3 godine.

AKADEMIJA

Neprekidno nastojimo podržavati naše zaposlenike učinkovitim i na potrebe usmjerenim programima obuke i obrazovanja. Naša akademija omogućuje nam brzo reagirati na nove industrijske trendove i razvoje na tržištu te brzo oblikovanje odgovarajućih mjera za obuku. Osim toga, zaposlenicima s prodajnom ili uslužnom pozadinom redovno nudimo tečajeve za certificiranje kako bismo ih najbolje moguće pripremili za izazove njihovog posla.

Prisutnost u javnosti


Konica Minolta redovito sudjeluje na raznim sajmovima i događajima gdje svima zainteresiranima za naše proizvode i tvrtku nudi mogućnost prikupljanja informacija o našim temama, kao i savršenu platformu za izravan kontakt s nama.
 

Svoju priču započnite ovdje!

Pronađite dostupna radna mjesta
Header Image Career