Insights from those who make our heart beat.

 

Amazing people at Konica Minolta

Appreciation, enthusiasm, emotions and values – This is what “Amazing People at Konica Minolta” stands for. People inside Konica Minolta will give you a glimpse “behind the scenes” of their day-to-day work: projects, products and passions.

Read more
Patrick Stucke
quotation marks

U odjelu za usluge i podršku dobivam iznimno odgovorna zaduženja, uz veliku fleksibilnost predstavljanja i implementacije novih ideja. Radim na međunarodnoj razini i u tijesnoj sam vezi s kolegama iz Europe, Japana i drugih regionalnih sjedišta, poput onoga u SAD-u. Zahvaljujući tome imam stalnu mogućnost obogaćivati svoja iskustva; neprestano upoznajem iznimne kolege u međunarodnom okruženju.

Patrick Stucke

Usluge i podrška

Frauke Flüthmann
quotation marks

Nakon što sam završila studij marketinga, dobila sam privilegiju izgraditi široku međunarodnu mrežu kontakata s kolegama iz tvrtke Konica Minolta, usvojiti bogata znanja iz branše i raditi na svojim višefunkcionalnim projektima. Ne mogu zamisliti bolju pripremu za ulogu niže specijalistice za poslovnu komunikaciju od pozicije marketinške vježbenice u europskom sjedištu tvrtke Konica Minolta!

Frauke Flüthmann

Vježbenica

Nicolas Führ
quotation marks

Prošle sam godine sudjelovao u programu tehnoloških inovacija. Pružio mi je dragocjen odmak od svakodnevnih radnih zadataka i pomogao mi razmišljati izvan ustaljenih okvira. Iznimno cijenim mogućnost razvijanja ideja u suradnji s kolegama iz raznih odjela i država; osim toga, vrlo sam ponosan na rezultate.

Nicolas Führ

Program tehnoloških inovacija

Berit Hillmer
quotation marks

Svaki dan u tvrtki Konica Minolta je drugačiji; neprestano se susrećemo s novim izazovima s kojima se naš tim hvata ukoštac i rješava ih. Moja su zaduženja jako raznolika, a ovise o specifičnim potrebama pojedinog korisnika.

Berit Hillmer

Najveći klijenti na globalnoj razini

Start your story here!

Find our open jobs
Header Image Career