Jedna aplikacija za sve obrade slika širokog formata. Jednostavno dodajte datoteke, pregledajte i ispišite

Moćnim softverskim paketom KIP ImagePro kontroliranom automatizacijom radnih procesa u vrlo zahtjevnim okruženjima povećavate učinkovitost i skraćujete vremena izrade.

Ispis na široki format


Današnji marketing ispisa nije više što je bio nekada. Digitalne grafike za prenošenje informacija široj publici vrlo su tražene, no istovremeno potrebno je pronaći načine za smanjenje operativnih troškova. Zato je ispis na široki format postalo jedan od najpovoljnijih načina na koji pružatelji usluga ispisa mogu pokrivati rastuće zahtjeve tržišta.

Ispis na širokom formatu jedno je od malog broja područja na globalnom tržištu ispisa koje prolazi kroz brze promjene i rast. Tvrtka Konica Minolta svojim vrlo kvalitetnim softverskim i hardverskim rješenjima spremna je sigurno vas provesti kroz te promjene i pomoći u ostvarenju vaših poslovnih ciljeva.

KIP ImagePro moćan je softverski paket koji u jednostavnoj aplikaciji za ispis, kopiranje i skeniranja kombinira osnovne alate s izvrsnim istovremenim obavljanjem više zadataka. Na standardnom sučelju prikladnom za operativne rukovatelje ili povremene korisnike nalaze se alati za brzi pristup, preglednik visoke razlučivosti za područje koje želite ispisati te intuitivne funkcije za uređivanje zadatka. Standardizirano računalno potpomognuto dizajniranje (CAD) i zadane postave za kvalitetu ispisa grafika ImagePro čine najjednostavnijim softverom za ispis. Komplet proširenih značajki sustava uključuje se jednim pritiskom i pruža kontrolu tehničkim i grafičkim profesionalcima.


Budući da su značajke gniježđenja, pripreme za postavljanje na panele, izmjene spotnih boja i pristupa upravljanju bojama dostupne samo u skupim grafičkim softverima za obradu rasterske slike (RIP), KIP ImagePro stručnjacima za boju osigurava alat za kvalitetno obavljanje zadatka.

Široki format

Široki format

Pojednostavite radni proces za široki format

Sada možete s jednim softverskim rješenjem pojednostaviti rad na širokim formatima.  KIP ImagePro u svojoj standardnoj verziji omogućuje povećanje efikasnosti, njegova proširena verzija uključuje i inteligentnu interakciju slika. Ono što ovaj softver čini posebnim činjenica je da možete ispisivati, kopirati i skenirati upotrebom samo jedne aplikacije. Ne može biti lakše od toga!

Uređaji
hardware icon
Sustavi za ispis KIP

Sustavi za ispis KIP posebno su izrađeni za korisnike tehničkih, grafičkih i uredskih dokumenata koji zahtijevaju ispis visoke kvalitete, precizno oblikovanje slike i oštru i izražajnu vjernost boja. Proizvode živopisne boje, dojmljive grafike i fotografije koje hvataju suptilne tonove i nijanse s nedostižnom stabilnošću boja – od prvog do posljednjeg ispisa.

Aplikacije
software icon
Jedan softver za sve

Sada možete s jednim softverskim rješenjem pojednostaviti rad na širokim formatima. KIP ImagePro u svojoj standardnoj verziji omogućuje povećanje efikasnosti, njegova proširena verzija uključuje i inteligentnu interakciju slika.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je osigurati vam prednosti sustavom podrške oblikovanim za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimirane usluge ispisa za kombiniranje savjetovanja; implementacije opreme i softvera; upravljanja radnim procesom za manju potrošnju dokumenata te pametne sigurnosne usluge za sigurnost tvrtke.

Ključne značajke


   

   

Ikona značajke dodira

Napredni ispis područja interesa

Ikona značajke dodira

Prilagodljivo sučelje za personalizirani pregled i alate

Ikona značajke dodira

Jednostavna implementacija

Ikona značajke dodira

Pregled u visokoj razlučivosti

Ikona značajke dodira

Pametna provjera valjanosti zadatka s datotekom pdf

Ikona značajke dodira

Pametno slaganje KIP

Ikona značajke dodira

Izvrsno istovremeno obavljanje više zadataka