BUDUĆNOST ISPISA: ISPIS S WEBA

Kako ispis s weba pruža sve potrebna rješenja za mrežni ispis

Mrežna rješenja i rješenja za e-ispis za vaše klijente


Internet i elektroničko poslovanje postali su osnovni dio svakodnevice i brzo se razvijaju u kanale za ogromnu većinu poslovnih transakcija.

Kako biste bili kompetitivni u budućnosti i mogli prikazati i prodavati svoje proizvode i usluge, komercijalni pružatelji usluga ispisa male i srednje veličine morat će u ponudi imati rješenja za ispis s weba (Web 2 Print, W2P), uključujući daljinsko objavljivanje, ispis s mreže i ispis za elektronsko poslovanje. Vaši klijenti već su upoznati s ispisom s weba i sustavima utemeljenima na webu, a također su navikli kupovati proizvode poput knjiga, uredskog pribora, pisaćeg pribora i čestitki te usluge poput putovanja, pohrane podataka i računalnih informatičkih oblaka.


Zato je ispis s weba od tako ključne važnosti za vas kao pružatelja usluga ispisa. Pomaže vam istaknuti vaše usluge ispred konkurentskih tvrtki, smanjiti opće troškove, povećati učinkovitost i još mnogo toga.Koje prednosti donosi ispis s weba pružatelju usluga ispisa? 

Ispis s weba donosi pregršt potencijalnih prednosti u okruženju za ispis, među kojima su:


  • Može uštedjeti vrijeme i smanjiti troškove marketinških odjela za klijente
  • Može pomoći zaposlenicima klijenta zaduženima za ispisane materijale
  • Omogućuje pristup za naručivanje 24 sata na dan, 7 dana u tjednu
  • Pruža pregled obrade narudžbe radi smanjenja broja upita klijenta koji prima uslugu
  • Pomaže zaposlenicima klijenta zaduženima za ispisane materijale
  • Stvara mrežni izlog sa svim vašim proizvodima i uslugama radi povećanja prodaje
  • Omogućuje ponudu mrežnih opcija plaćanja i olakšava protok gotovine
  • Automatizira vaše narudžbe, plaćanja i postupke računovodstva

Ispis s weba

Ispis s weba

Zašto je ispis s weba tako važan?

Rješenja ispisa s weba brzo postaju osnovne komponente strategija digitalnog ispisa, ne samo po pitanju pristupačnosti, nego i prodaje, marketinga i dizajna. Mogućnosti koje nudi također su ključni alati za prevladavanje uobičajenog problema velikog administrativnog povećanja u pozadinskom uredu kojeg uzrokuje velika količina malih i jeftinih zadataka. Većina administrativnih procesa pružatelja usluga ispisa i standardni sustavi za upravljanje informacijama predviđeni su za ofsetnu proizvodnju i imaju probleme sa zahtjevima iz digitalnog okruženja za ispis.

Uređaji
hardware icon
Istaknite se u mrežnom okruženju ispisa s weba

Serija brzih produkcijskih pisača u boji AccurioPress odlikuje se velikim brzinama, lakim upravljanjem i moćnom linijskom doradom koji podižu standard digitalne produktivnosti – štedi vrijeme, troškova rada i prostor u proizvodnom pogonu.

Aplikacije
software icon
Softver koji trebate kako biste iskoristili web

Želite li brzo i učinkovito instalirati rješenja za ispis s weba? Morate započeti s odgovarajućim softverom. AccurioPro Flux Ultimate sofisticirana je aplikacija za ispis s weba koja pružateljima usluga ispisa, internim tiskarama, javnim službama i prosvjeti omogućuje sigurno, na radnom nalogu utemeljeno mrežno slanje zadataka ispisa. Krajnji korisnici mogu se ovom uslugom koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je osigurati vam prednosti sustavom podrške oblikovanim za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimirane usluge ispisa za kombiniranje savjetovanja; implementacije opreme i softvera; upravljanja radnim procesom za manju potrošnju dokumenata te pametne sigurnosne usluge za sigurnost tvrtke.

Ispis s weba više nije mogućnost; to je rješenje koje jednostavno mora biti u ponudi pružatelja usluga ispisa.

Ispis s weba klijentima omogućuje praktično naručivanje, prenošenje i pregledavanje njihovih zadataka na mreži. Dokumenti pripremljeni za ispis mogu se ponuditi u katalozima, a proizvodi koji se ne ispisuju također se mogu ponuditi za naručivanje. Aplikacija provjerava je li datoteke moguće ispisati, jesu li slike koje je klijent predao odgovarajuće razlučivosti, fontovi podržani te jesu li umetnute prozirnosti. Većina aplikacija za ispis s weba dopušta klijentima prilagoditi unaprijed pripremljene predloške i prenijeti vlastiti sadržaj za automatsku proizvodnju ispisa. 


Što je ispis s weba i zašto vam je potreban?

   

   

Ikona značajke tehnologije

Optimirano za pružatelje usluge ispisa između organizacija (B2B) i internim odjelima za ispis

Productivity feature icon

Ispis s weba i digitalni izlozi verzija su elektronskog poslovanja u sektoru ispisa kojima se putem interneta provodi učinkovitiji i povoljniji ispis

Ikona značajke ispisa

Ispis s weba sveobuhvatno je rješenje za nabavu i upravljanje ispisom

Ikona značajke mobilnosti

Rješenja za ispis s weba svakome omogućuju preuzeti rješenja za ispis s računala neovisno o lokaciji, odobriti datoteke PDF te sve trenutačno slati na pisač

Ikona značajke brzine

Kupcima osigurava brz i jednostavan alat za izračunavanje cijena

How does AccurioPro Flux help you?

Accurio Pro Flux - the automated print flow solution