Objavljivanje varijabilnih podataka

Usredotočite se na interese klijenata – individualno

Proširite svoju tvrtku i osigurajte odanost klijenata


Kao pružatelj usluga ispisa neprekidno morate širiti svoju tvrtku kako biste osigurali odanost klijenata. U vremenu kada su usluge ispisa dostupnije i lakše ih je uspoređivati no ikada prije, kako donositi odluke na tržištu ispisa na papir? I kako zadržati klijente?

Što je objavljivanje varijabilnih podataka?

Objavljivanje varijabilnih podataka, ispis i VDP, vrlo je vrijedno rješenje za tvrtke za komercijalni ispis i grafičku obradu koje ovise o profesionalnom izgledu i dojmu gotovih proizvoda te prednostima koje mogu generirati profit za njihovu tvrtku.


Brzo planiranje i provedba zadataka ispisa

Korisničke podatke moguće je lako integrirati u dizajn dokumenta bez promjena skripti ili programiranja. U cirkularnu poštu ili drugi veliki zadatak ispisa mogu se brzo i lako unijeti velike količine podataka, uključujući tekst, grafike, boja sa standardnim industrijskim crtičnim kodovima i personalizirane slike.


Više datoteka pretvorite u rasporede pripremljene za ispis

Rješenja za planiranje proizvodnje koja tvrtkama za komercijalni ispis, ispis pakiranja i ispis materijala za objavljivanje omogućuje pretvorbu više datoteka u rasporede pripremljene za ispis olakšava dizajnerima promjenu redoslijeda, a uključuju:


 • Pametnu automatizaciju rasporeda
 • Ponovljive predloške u koracima
 • Funkciju povuci i ispusti


Rješenja VDP tvrtke Konica Minolta također personaliziraju marketinške dokumente pametnim predlošcima i vodičima za oblikovanje letaka, reklamnih kartica, certifikacija i nagrada, a isporučuju se s uputama u koracima za izmjenu predložaka pomoću informacija u bazi podataka u Excelu.


Intuitivna rješenja za uštedu vremena i novca

Rješenja VDP tvrtke Konica Minolta primjenom najnovije tehnologije mogu pametno očitavati podatke i automatski odlučiti treba li marketinške materijale slati e-poštom ili objaviti, čime se štedi vrijeme i novac tvrtke. Ako želite razgovarati o tome kako bi naša ujedinjena rješenja za objavljivanje varijabilnih podataka mogla ispuniti posebne potrebe vaše tvrtke za VDP-om, pritisnite Obratite nam se i javit će vam se jedan od naših stručnjaka!

Objavljivanje varijabilnih podataka

Objavljivanje varijabilnih podataka

Personalizirana komunikacija putem objavljivanja varijabilnih podataka

Današnja prezasićenost informacijama je personaliziranu komunikaciju na papiru učinila još važnijom. Pismo ili marketinška poruka prilagođena potrebama primatelja mnogo će vjerojatnije biti pročitana i usvojena. Stoga su ispisane poruke još učinkovitije, povećavaju prepoznatljivost i ojačavaju veze s klijentima.


Usluge ispisa za objavljivanje varijabilnih podataka vašim klijentima donose sljedeće prednosti:


 • Učinkovitije prenošenje poruka kroz personalizirani marketing
 • Veću prepoznatljivost
 • Ojačanje veza s klijentima
 • Učinkovit marketing na različitim medijima
 • Dodaje vrijednost digitalnoj stranici


Istovremeno, vaša tvrtka varijabilnim objavljivanjem podataka ostvaruje prednosti zahvaljujući:


 • Širem portfelju usluga
 • Višim profitima
 • Povećanju ponavljajućih prihoda
 • Stvaranju viših prihoda sa statičkim sadržajem
Uređaji
hardware icon
Oprema za ispis tvrtke Konica Minolta

Želite vrhunske produkcijske performanse digitalnog ispisa? Upravo ste ih pronašli. Oprema za produkcijski ispis i uredska oprema tvrtke Konica Minolta predstavlja industrijski standard. Uređaji daju revolucionarnu kvalitetu slike u boji, iznimno brz ispis u boji i monokromatski ispis, profesionalne opcije linijske dorade za zadatke sa složenijim specifikacijama te još mnogo toga. Bez obzira na prostor ili područje specijalizacije vaše tvrtke, naša oprema za ispis omogućit će vam izgraditi infrastrukturu za ispis, upravljati digitalnim sadržajem, aktivirati vrhunske mjerne instrumente te istražiti druga rješenja dizajnirana za revolucionarnu izmjenu vaših radnih procesa.

Aplikacije
software icon
Softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta

Istražite bezbroj različitih načina na koji softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta mogu unaprijediti vaš rad. Konica Minolta rješava probleme u vašoj tvrtki, prilagođava se različitim radnim stilovima i nudi softverska rješenja za potrebe u vašoj industriji. Neprekidnom dodjelom prioriteta vašim potrebama tvrtka Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Sustavom možete kontrolirati troškove svih ispisanih i kopiranih materijala, oblikovati napredne sigurnosne mjere kako biste zaštitili osjetljive dokumente od neovlaštenog pristupa te još mnogo toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je vama osigurati prednosti unutar sustava podrške oblikovanog za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.