Nemojte propustiti ovu priliku za povećanje svojih prodajnih prihoda

Transakcijsko poslovanje bavi se uvrštavanjem promotivnih ili marketinških poruka u tzv. transakcijske dokumente poput računa, bankovnih izvješća ili polica osiguranja.

Transactional


Budući da ova vrsta dokumenata sadrži sažetke transakcija ili druge pravno relevantne podatke, čitaju se i pregledavaju pažljivije od drugih dokumenata primljenih poštom. To transakcijske dokumente stručnjacima za marketing koji traže načine za promoviranje proizvoda ili usluge čini posebno privlačnim medijem.

Došla su nova vremena za tržište usluga za transakcijske dokumente. Nekoć su se letci umetali u omotnice zajedno s transakcijskim dokumentima. Međutim, ta strategija nije bila osobito uspješna jer su primatelji letke bacali odmah po otvaranju omotnice. Sada imamo "pričvršćene letke", tzv. TransPromo. Pričvršćeni letci postavljaju se izravno na prednju stranu transakcijskog dokumenta poput dostavnice, bankovnog izvatka ili računa za komunalne usluge. Kombinirajući transakcijsku izjavu s promotivnom porukom, operativne i marketinške informacije može postaviti na jedan dokument. Nije neobično što je to danas brzorastuće tržište koje vrijedi milijune.


Glavni nositelji poslovanja s transakcijskim dokumentima trenutačno pružaju usluge samo velikim međunarodnim kompanijama. No u donjem dijelu tržišta također postoji stvarni marketinški potencijal – u ispunjavanju potreba poduzeća male i srednje veličine (SME) u manjem području transakcija manje veličine.

Transactional

Transactional

Kako vaši klijenti mogu izravno profitirati od usluge Transactional?

Najveća prednost primjene računa i izvješća za promotivne poruke je što se ti dokumenti zaista otvaraju i čitaju. Prema studiji "Budućnost višekanalne transakcijske komunikacije" organizacije InfoTrends računi za komunalne usluge, bankovna izvješća i informativna pošta transakcijski su dokumenti s najvišom stopom otvaranja koja doseže do 97 %.


Kako vaši klijenti mogu izravno profitirati od usluge Transactional?

Transactional smanjuje troškove postavljanjem marketinških poruka na transakcijske dokumente. Na taj način štedi se papir. Štoviše, osigurava se profitabilno iskorištavanje postojećeg bijelog prostora. Ovom strategijom također se smanjuju operativni troškovi i potreba za ispisom zasebnih brošura te štede resursi – npr., vaši klijenti mogu smanjiti informiranje postojećih kupaca kampanjama putem e-pošte. To također znači da tvrtke smanjuju troškove dodatnog objavljivanja.


Ako je TransPromo dobro dizajniran, u boji, sa čitljivom i upadljivom porukom, više će ga klijenata vidjeti i reagirati na njega. A ako su dostupne informacije lako razumljive, smanjit će se broj poziva i upita koji opterećuju pozivne centre vaših klijenata.


Kako vi profitirate uslugom Transactional?

Moći ćete stvoriti nove međusektorske prihode i ostvariti nove poslovne potencijale čak i u manjim transakcijskim razmjerima. Lako.


Uz to, također ćete klijente informirati o drugim proizvodima.

Uređaji
hardware icon
Oprema za ispis tvrtke Konica Minolta

Želite vrhunske produkcijske performanse digitalnog ispisa? Upravo ste ih pronašli. Uredska oprema za ispis tvrtke Konica Minolta predstavlja industrijski standard, s uređajima koji nude revolucionarnu kvalitetu slike u boji, iznimno brz crno-bijeli ispis, opcije za linijsku doradu profesionalne kvalitete koje će udovoljiti vašim složenim specifikacijama i više. Bez obzira na prostor ili područje specijalizacije vaše tvrtke, naša oprema za ispis omogućit će vam izgraditi infrastrukturu za ispis, upravljati digitalnim sadržajem, aktivirati vrhunske mjerne instrumente te istražiti druga rješenja dizajnirana za revolucionarnu izmjenu vaših radnih procesa.

Aplikacije
software icon
Softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta

Istražite bezbroj različitih načina na koji softverski proizvodi tvrtke Konica Minolta mogu unaprijediti vaš rad. Konica Minolta rješava probleme u vašoj tvrtki, prilagođava se različitim radnim stilovima i nudi softverska rješenja za potrebe u vašoj industriji. Neprekidnom dodjelom prioriteta vašim potrebama tvrtka Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Sustavom možete kontrolirati troškove svih ispisanih i kopiranih materijala, oblikovati napredne sigurnosne mjere kako biste zaštitili osjetljive dokumente od neovlaštenog pristupa te još mnogo toga.

Usluge
service icon
Uvijek vama na usluzi

Naše iskusno i obrazovano stručno osoblje odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam kako raditi s proizvodom. Svrha naših usluga je vama osigurati prednosti unutar sustava podrške oblikovanog za potpuno iskorištavanje rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

Prijelaz na nove načine ispisa i automatizacija radnih procesa može uvelike unaprijediti vaše proizvodno okruženje. Rješenjima tvrtke Konica Minolta za TransPromo možete unaprijediti procese, povećati profitabilnost i produktivnost i istovremeno smanjiti zastoje u proizvodnji. Transakcijske dokumente moguće je individualno prilagoditi tako da privuku pažnju odmah po otvaranju omotnice – primjerice, dosadna bankovna izvješća i račune za komunalne usluge moguće je pretvoriti u prilagođeni reklamni sadržaj.

   

   

Ikona značajke mobilnosti

Ispunite preferencije klijenata putem višekanalne komunikacije

Ikona značajke prilagodbe

Jednostavna prilagodba transakcijskih dokumenata i stvaranje promotivnog sadržaja

Ikona značajke upotrebljivosti

Inteligentna interpretacija sadržaja čini vaše marketinške kampanje učinkovitima

Ikona značajke ispisa

Pruža potpunu kontrolu nad značajkama ispisa i rukovanja papirom

Ikona značajke brzine

Uštedite vrijeme i novac automatiziranom distribucijom

Productivity feature icon

Organiziranje radnje pomažu poboljšati cijeli radni proces