Ispis na više lokacija

Ispis iz bilo kojeg ureda, države i kontinenta

Centralno upravljanje ispisom omogućava trenutačan pristup svim uređajima


Svaka organizacija ima svoje specifične probleme. Bez obzira na to upravljate li međunarodnom korporacijom ili tvrtkom srednje veličine, vjerojatno nastojite povećati produktivnost zaposlenika. Konstantno održavanje visokih razina produktivnosti može biti izazovan zadatak koji zahtijeva sveobuhvatno promišljanje – i sveobuhvatno rješenje dizajnirano tako da obuhvaća sve urede i uređaje iz vaše organizacije. Konica Minolta ima sveobuhvatno rješenje za vašu tvrtku.

Ispis na više lokacija upravo je ono što sam naziv govori – sloboda za izradu otisaka i kopija dokumenata bez obzira na vašu trenutačnu lokaciju. Tu mogućnost možete postići povezivanjem svih svojih uređaja za ispis za učinkovitost i fleksibilnost koje su vam potrebne iz dana u dan, kako biste uspjeli zadržati korak s konkurencijom te ispunjavati čak i najzahtjevnija očekivanja klijenata.

Sustav omogućava centralno upravljanje čitavim okruženjem za ispis, tako da će se primjerice u slučaju hitnog sastanka tražene datoteke s jedne lokacije na drugu poslati u roku od nekoliko sekundi. Zadatke ispisa možete slati s bilo koje lokacije na svijetu, a traženi se podaci prenose brzo i hitro, čime se značajno skraćuje vrijeme utrošeno na pisanje nepotrebnih e-poruka. Unaprijedite suradnju i ubrzajte komunikaciju uz ispis na više lokacija.

Rješenje

Rješenje

Ispis na više lokacija

Paket YSoft SafeQ Print Management prilagodljiv je i fleksibilan skup modula vašeg učinkovitog okruženja za ispis. Paket vam omogućava odabir između širokog raspona komponenti i izradu rješenja savršeno prilagođenog vašim poslovnim potrebama. Pomoću modula Ysoft SafeQ možete slati zadatke ispisa diljem svijeta, izrađivati izvješća za ispis putem grafikona i tablica, dodatno osigurati svoje okruženje za ispis, prethodno definirati odredišta za skeniranje, ograničavati neovlašten pristup povjerljivim dokumentima i štedjeti novac zahvaljujući pravilima zasebnog ispisa.

Uređaji
hardware icon
Oprema za ispis tvrtke Konica Minolta

Želite li vrhunske rezultate digitalnog ispisa? Upravo ste ih pronašli. Uredska oprema za ispis tvrtke Konica Minolta predstavlja industrijski standard, s uređajima koji nude revolucionarnu kvalitetu slike u boji, iznimno brz crno-bijeli ispis, opcije za linijsku doradu profesionalne kvalitete koje će udovoljiti vašim složenim specifikacijama i više. Bez obzira na prostor ili područje specijalizacije vaše tvrtke, naša oprema za ispis omogućit će vam izgraditi infrastrukturu za ispis, upravljati digitalnim sadržajem, aktivirati vrhunske mjerne instrumente te istražiti druga rješenja dizajnirana za revolucionarnu izmjenu vaših radnih procesa.

Aplikacije
software icon
Paket SafeQ Print Management

Softver SafeQ sastoji se od širokog raspona modularnih usluga s fleksibilnim mogućnostima licenciranja. Možete birati samo one module koji su vam korisni – značajno smanjujući troškove implementacije, jer ne plaćate funkcije koje ne upotrebljavate. Paket YSoft SafeQ Print Management savršeno je prilagođen centralizirani softver za ispis, za male tvrtke i globalna poduzeća.

Usluge
service icon
Uvijek na usluzi

Naši iskusni, profesionalni stručnjaci odgovorit će vam na sva pitanja i pokazati vam kako rukovati svojim proizvodom. Naše usluge služe vama, zajedno sa sustavom podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša tvrtka možete maksimalno iskoristiti prednosti naših rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

Preuzmite potpuni nadzor nad svojim okruženjem za ispis

Ispis na više lokacija moćna je značajka namijenjena svim tvrtkama koje nastoje postići veću fleksibilnost i ostvariti bržu komunikaciju među osobljem. Nema potrebe za ručnim prijenosom datoteka ili vremenski zahtjevnom komunikacijom e-poštom: poslužitelj ispisa tvrtke Konica Minolta omogućava slanje dokumenta za ispis s jedne lokacije uz istovremeno primanje kopije na drugoj. Zahvaljujući centralnom upravljanju, granice vas više nikad neće sprječavati u ostvarivanju cilja. 


Organizirajte svoj radni proces i pomoću značajke za ispis s mobilnih uređaja lišite se potrebe za slanjem zadataka isključivo iz ureda. Rješavajte hitne probleme od kuće, iz teretane, kafića ili s druge lokacije i dostavite tražene datoteke na bilo koji povezani pisač u roku od nekoliko sekundi. 


Ispis na više lokacija nije tek 'brza zakrpa' za povećanje produktivnosti. U pitanju je iznimno sigurna značajka. Štiti povjerljive poslovne datoteke od pristupanja i kopiranja od strane neovlaštenih korisnika. Možete dodijeliti PIN, korisničko ime, lozinku ili ID svakom zaposleniku s dopuštenjem za upotrebu infrastrukture za ispis. Nadzirite količinu upotrijebljenog papira i analizirajte navike ispisa zaposlenika putem dugoročnih podataka iz transparentnih grafikona i tablica. 

   

   

Ikona značajke tehnologije

Centralno upravljanje

Ikona značajke brzine

Brz i učinkovit poslužitelj ispisa 

Ikona značajke prilagodbe

Veća sigurnost

Ikona značajke ispisa

Ispis s mobilnih uređaja

Ikona značajke mobilnosti

Ispis na više lokacija

Ikona značajke dodira

Ispis s weba

Get tailored solutions and simplify your daily work - get the brochure:

Download now
download icon test 2