Informacijski sustav za upravljanje

Fokusiranje na interese pojedinačnih korisnika

Preuzmite nadzor nad postupcima tiska


Jeste li sigurni da držite svoju tvrtku pod nadzorom? Znate li planiraju li se vaši zadaci učinkovito i dovršavaju li se pravovremeno? Možete li s potpunom sigurnošću reći kako zaračunavate primjerenu cijenu?

 Je li vaš prodajni tim fokusiran na odgovarajući proizvod ili uslugu? Informacijski sustav za upravljanje tvrtke Konica Minolta donosi pouzdane odgovore na sva ta pitanja i više. Ponudit će vam detaljne podatke za donošenje odluka na temelju činjenica i pomoći vam da odaberete najbolje strategije za razvoj svoje tvrtke.

Informacijski sustav za upravljanje

Informacijski sustav za upravljanje

Centralno upravljanje infrastrukturom za ispis

Pisači danas rade u iznimno konkurentnim tržišnim uvjetima, a tijekom prošlog su desetljeća suočeni sa sve većim pritiscima, jer povećanom upotrebom društvenih mreža značajno je smanjena potražnja za ispisom. Osim toga, nove tvrtke za upravljanje ispisom dodatno su spustile cijene. 


Naši klijenti iz sektora otiskivanja sada traže nove načine ispunjavanja potražnje za jeftinijim, bržim zadacima kako bi se istaknuli među konkurencijom. Tržišno vodeći MIS softver za ispis tvrtke Konica Minolta oblikovale su nove tehnologije, promjenjivi trendovi i povratne informacije korisnika, što je u konačnici rezultiralo moćnim i sveobuhvatnim MIS-om prilagođenim potrebama tiskara, tvrtki za izradu ambalaže i naljepnica.

Uređaji
hardware icon
Oprema za ispis tvrtke Konica Minolta

Želite li vrhunske rezultate digitalnog ispisa? Upravo ste ih pronašli. Uredska oprema za ispis tvrtke Konica Minolta predstavlja industrijski standard, s uređajima koji nude revolucionarnu kvalitetu slike u boji, iznimno brz crno-bijeli ispis, opcije za linijsku doradu profesionalne kvalitete koje će udovoljiti vašim složenim specifikacijama i više. Bez obzira na prostor ili područje specijalizacije vaše tvrtke, naša oprema za ispis omogućit će vam izgraditi infrastrukturu za ispis, upravljati digitalnim sadržajem, aktivirati vrhunske mjerne instrumente te istražiti druga rješenja dizajnirana za revolucionarnu izmjenu vaših radnih procesa.

Aplikacije
software icon
Softver tvrtke Konica Minolta

Provjerite na koje sve bezbrojne različite načine softver tvrtke Konica Minolta može unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše tvrtke, prilagođava se raznim stilovima rada i nudi softverska rješenja koja ispunjavaju potrebe vašeg poslovanja. Stavljajući vaše potrebe na prvo mjesto, Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Naš sustav omogućava uštede jer uklanja potrebu za ispisom ili kopiranjem, pruža napredne sigurnosne mjere zbog kojih osjetljivi dokumenti neće doći u pogrešne ruke i više.

Usluge
service icon
Uvijek na usluzi

Naši iskusni, profesionalni stručnjaci odgovorit će vam na sva pitanja i pokazati vam kako rukovati svojim proizvodom. Naše usluge služe vama, zajedno sa sustavom podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša tvrtka možete maksimalno iskoristiti prednosti naših rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

Informacijski sustav za upravljanje sveobuhvatno je rješenje, savršeno za sve tiskare koje žele preuzeti nadzor nad svakodnevnim zadacima i na učinkovit način upravljati širokim rasponom raznih zadataka iz jedne točke. Operativni i informacijski izazovi s kojima se danas susreću davatelji usluga grafičke komunikacije zahtijevaju posve nov skup alata za učinkovito upravljanje čak i najsloženijim operacijama. Informacijski sustav za upravljanje omogućava vam pristup preciznim informacijama iz minute u minutu o troškovima, financijskom stanju i maržama dobiti kako biste mogli analizirati sve pojedinačne korake iz svojih procesa i definirati vrijeme i energiju potrebne za svaki od zadataka. Informacijski sustavi za upravljanje omogućavaju vam pristup rezultatima prodaje, usluga, produkcije i financija u stvarnom vremenu, kako biste u svakom trenutku mogli donositi informirane poslovne odluke. 


Omogućavaju vam analiziranje podataka, donošenje zaključaka i poboljšanje načina funkcioniranja vaše tvrtke na mnogim razinama, tako da možete ostati korak ispred i automatizirati sve produkcijske procese koji ne zahtijevaju ljudski doprinos, čime vam štede vrijeme i novac uz učinkovitije upravljanje osobljem. Osim toga, informacijski sustavi za upravljanje smanjuju broj pogrešaka nastalih uslijed dupliciranja administracije i ponovljenog unosa podataka, zbog čega je radni proces uvijek učinkovit i potpuno optimiziran.

   

   

Ikona značajke prilagodbe

Prilagođena upravljačka ploča

Productivity feature icon

Procjena, naručivanje i zaračunavanje

Productivity feature icon

Integrirano računovodstvo

Ikona značajke upotrebljivosti

Integrirani CRM

Ikona značajke tehnologije

Inventory management

Ikona značajke za rukovanje medijima

Planiranje i dinamičko raspoređivanje zadataka