Odaberite suvremene tintne pisače

Tražili ste inovaciju ispisa. Donosimo vam suvremene tintne pisače.

Inovacija koja će zauvijek izmijeniti tisak


Neprestano inoviranje i razmišljanje o tome kako svojim klijentima ponuditi dodanu vrijednost od ključne je važnosti za izdvajanje od konkurencije. U svjetlu neprekidne promjene tržišta tiska i komunikacije, razumijevanje načina na koji će to utjecati na vašu očekivanu vrijednost od presudnog je značaja.

Tehnologija ispisa u zadnjih je dvadeset godina proživjela velike promjene. Tržišta ispisa morala su im se prilagoditi. To je značilo i kako su se zahtjevi klijenata promijenili.


promjena tržišta tiska – tintni pisači


Diversificirajte svoje tiskarske proizvode. Izdvojite se od konkurencije.


Tintna tehnologija omogućava beskontaktno ispisivanje, što je čini savršenom za ispisivanje na svim vrstama medija.

Kako unaprijediti poslovne operacije s tintnim ispisom u četiri koraka


  • Identificirajte poslovne prilike
  • Procijenite poslovne potrebe
  • Opravdajte očekivanu vrijednost
  • Implementirajte uspješna tintna rješenja

Totem.com.pl: Book production with KM-1

Having previously outsourced book cover production, with the AccurioJet KM-1 the whole process can be managed in-house which enables Totem.com.pl to offer a real print on demand service, the company benefits from offset-like quality production and lower costs as well as the ability to print on standard offset media as well as cardboard, metallic grades and plastics that allows to support publisher creativity

Tintni pisači

Tintni pisači

Donosimo vam suvremene tintne pisače

Pomoću tintnog ispisa možete diversificirati svoje tiskarske proizvode i izdvojiti se iz konkurencije. Tintna tehnologija tvrtke Konica Minolta omogućava beskontaktno ispisivanje, što je čini savršenom za ispisivanje na svim vrstama medija.


Tintni pisači i automatizirani radni procesi omogućavaju povećanje profitabilnosti i smanjenje troškova u fazi prije tiska. Dodatno proširite svoju fleksibilnost pomoću digitalnog UV tintnog pisača koji ima neusporediv raspon upotrebe medija i može ispisivati na tankim podlogama, strukturiranim medijima i materijalima velike težine.

Uređaji
hardware icon
Tehnologija u srcu vaše produkcije

AccurioJet KM-1e pruža fleksibilnost ispisa na gotovo bilo kojem supstratu – od teških teksturiranih papira do kartona koji se presavijaju, omogućavajući ispunjavanje svih željenih primjena i tržišnih potencijala.

Aplikacije
software icon
Softver tvrtke Konica Minolta

Provjerite na koje sve bezbrojne različite načine softver tvrtke Konica Minolta može unaprijediti vaše operacije. Konica Minolta rješava probleme vaše tvrtke, prilagođava se raznim stilovima rada i nudi softverska rješenja koja ispunjavaju potrebe vašeg poslovanja. Stavljajući vaše potrebe na prvo mjesto, Konica Minolta ispunjava softverske zahtjeve čak i najzahtjevnijih globalnih organizacija. Naš sustav omogućava uštede jer uklanja potrebu za ispisivanjem ili kopiranjem, pruža napredne sigurnosne mjere zbog kojih osjetljivi dokumenti neće doći u pogrešne ruke i više.

Usluge
service icon
Uvijek na usluzi

Naši iskusni, profesionalni stručnjaci odgovorit će vam na sva pitanja i pokazati vam kako rukovati svojim proizvodom. Naše usluge služe vama, zajedno sa sustavom podrške koji je dizajniran tako da vi i vaša tvrtka možete maksimalno iskoristiti prednosti naših rješenja. Nudimo raspon različitih usluga, uključujući optimizirane usluge ispisa za kombinirano savjetovanje; hardversku i softversku implementaciju; upravljanje radnim procesima za manju potrošnju dokumenata; i pametne sigurnosne usluge za sigurno poslovanje.

Odaberite Konica Minolta B2+ tintni ispis

Povećajte profitabilnost i izgradite nov način poslovanja: smanjite troškove pripreme za tisak, pripremite skupe potrošne materijale i učinite male naklade još profitabilnijima. 


Proširite svoju fleksibilnost: digitalni UV tintni pisač ima neusporediv raspon upotrebe medija i može ispisivati na tankim podlogama, strukturiranim medijima i materijalima velike težine. 


Budite produktivniji: premjestite poslove na završnu doradu bez čekanja da se tinta osuši - prije ćete izdavati i slati vaše račune. 


Kvaliteta digitalnog ofsetnog tiska: fine kapljice tinte stvaraju vrhunske i oštre otiske teksta, oštre i kvalitetne otiske linija, a sve to bez utjecaja na kvalitetu fotografija i grafika. 


Tehnologija u srcu vaše produkcije: AccurioJet KM-1 je prvi na svijetu uređaj za UV ofsetni obostrani tisak koji ima ofsetnu ulagačku jedinicu za ulaganje medija za registraciju.

   

   

Ikona značajke ispisa

Dimenzije: 5400 (Š) x 3000 (D) x 2400 (V) mm

Ikona značajke kvalitete

Iznimno precizna tehnologija usklađivanja boja

Ikona značajke ispisa

Kontrola kvalitete slike

Ikona značajke tehnologije

Masa uređaja: pribl. 9000 kg

Productivity feature icon

Značajno skraćeno vrijeme pripreme

Ikona značajke dorade

Broj boja: 4

Ikona značajke brzine

Brzine ispisa: 3000 sph (jednostrano) / 1500 sph (obostrano)

Ikona značajke za rukovanje medijima

Razlučivost: 1200 x 1200 dpi

Ikona značajke za rukovanje medijima

Veličina lista: Do 585 x 750 mm

Ikona značajke za rukovanje medijima

Debljina lista: 0,06 – 0,6 mm (jednostrano) / 0,06 – 0,45 mm (obostrano)

Ikona značajke kvalitete

Stabilna kvaliteta ispisivanja

Ikona značajke ispisa

Vrsta: B2+ UV tintni tiskarski stroj

Ikona značajke prilagodbe

Varijabilno ispisivanje

Ikona značajke dorade

Široka skala boja

Ikona značajke kvalitete

Tinta: UV tinta