Konica Minolta će na eventu 'virtual.drupa' predstaviti zadnje inovacije

| 23 veljače 2021

Konica Minolta predstavit će inovacije i sudjelovati na brojnim web sesijama na online događaju 'virtual.drupa' koji će trajati od 20. do 23. travnja 2021., u organizaciji Messe Düsseldorf, kako bi se zadržao tehnološki zamah do sljedećeg drupa sajma 2024. godine. Tijekom četiri dana, Konica Minolta kao tehnološki lider predstavit će sebe, proizvode, tijekove rada i uvide na tržište s područja digitalnog tiska različitih formata, tiska etiketa, tehnologija tiska ambalaže te ostalo iz portfelja produkcijskog i industrijskog tiska.


Ključna uloga Konica Minolte na drupa online događaju, bit će jačanje partnerstva u svijetu koji se brzo mijenja, a temeljit će se na tri područja - konferencijskom, networking i prezentacijskom. Ulaz će biti besplatan.
Event virtual.drupa pruža mogućnosti za komunikaciju i stvaranje novih poslovnih kontakata putem chat komunikacije i video sastanaka. Također će svim posjetiteljima biti na raspolaganju dnevni raspored konferencija koje će se održavati na pet različitih virtualnih lokacija. Ovaj virtualni događaj i platforma, na taj će način pružiti prijenos znanja kroz ključne teme, prezentacije, panel diskusije i sesije uživo o mnogim aktualnim temama i trendovima.
 
“Event ‘virtual.drupa’ će omogućiti vrlo važnu platformu da još više potvrdimo našu posvećenost tiskarskoj industriji,” izjavio je Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Europe. “Sada je važnije nego ikad da svojim kupcima, postojećim ili novim, dokažemo da smo na njihovoj strani te da zajedno želimo graditi čvrsto partnerstvo i pokretati naše buduće poslovanje na još bolji način. Kao globalni tehnološki lider, posvećeni smo svojim kupcima te nam je vizija da prezentiramo nova tehnološka rješenja za još veće povećanje produktivnosti.”

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS