Konica Minolta će na eventu 'virtual.drupa' predstaviti zadnje inovacije

| 23 veljače 2021

Konica Minolta predstavit će inovacije i sudjelovati na brojnim web sesijama na online događaju 'virtual.drupa' koji će trajati od 20. do 23. travnja 2021., u organizaciji Messe Düsseldorf, kako bi se zadržao tehnološki zamah do sljedećeg drupa sajma 2024. godine. Tijekom četiri dana, Konica Minolta kao tehnološki lider predstavit će sebe, proizvode, tijekove rada i uvide na tržište s područja digitalnog tiska različitih formata, tiska etiketa, tehnologija tiska ambalaže te ostalo iz portfelja produkcijskog i industrijskog tiska.


Ključna uloga Konica Minolte na drupa online događaju, bit će jačanje partnerstva u svijetu koji se brzo mijenja, a temeljit će se na tri područja - konferencijskom, networking i prezentacijskom. Ulaz će biti besplatan.
Event virtual.drupa pruža mogućnosti za komunikaciju i stvaranje novih poslovnih kontakata putem chat komunikacije i video sastanaka. Također će svim posjetiteljima biti na raspolaganju dnevni raspored konferencija koje će se održavati na pet različitih virtualnih lokacija. Ovaj virtualni događaj i platforma, na taj će način pružiti prijenos znanja kroz ključne teme, prezentacije, panel diskusije i sesije uživo o mnogim aktualnim temama i trendovima.
 
“Event ‘virtual.drupa’ će omogućiti vrlo važnu platformu da još više potvrdimo našu posvećenost tiskarskoj industriji,” izjavio je Olaf Lorenz, General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Europe. “Sada je važnije nego ikad da svojim kupcima, postojećim ili novim, dokažemo da smo na njihovoj strani te da zajedno želimo graditi čvrsto partnerstvo i pokretati naše buduće poslovanje na još bolji način. Kao globalni tehnološki lider, posvećeni smo svojim kupcima te nam je vizija da prezentiramo nova tehnološka rješenja za još veće povećanje produktivnosti.”


KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS
Da, želim primati informacije putem:*

o trenutnim proizvodima i uslugama Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH i drugih povezanih društava unutar grupe, koja je prilagođena mojim osobnim interesima. Vaši će podaci biti obrađeni u skladu s našom Politikom privatnosti.
Security code:

Tekstualna polja označena * su obavezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

O tvrtki Konica Minolta

Svojom snagom temeljenom na tehnologijama s područja naprednog upravljanja dokumentima, optike, industrijskog mjerenja, materijalima i nano-obradi, Konica Minolta posvećena je stvaranju novih vrijednosti koje pomažu kupcima u rješavanju izazova u njihovom radu i radnim procesima.
Konica Minolta je prošla kroz poslovnu transformaciju! Unaprijeđujući svoju stručnost u digitalnim tehnologijama postali smo u digitalna tvrtka s uvidom u stvarne izazove širom svijeta. Konica Minolta je iznimno aktivna i produktivna u eri Internet of the Things-a (IoT). Kao pružatelj sveobuhvatnih IT usluga, Konica Minolta pruža savjete i usluge za optimizaciju poslovnih procesa. Posebnu pozornost posvećujemo automatizaciji tijeka rada. Tvrtka nudi svojim kupcima rješenja i usluge na području IT infrastrukture i IT sigurnosti, kao i cloud okruženja. S obzirom na svoja rješenja za uredski tisak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" izjavio je da je Konica Minolta "globalno prepoznata kao lider u transformaciji tiska". Kao snažni partner za profesionalno tržište tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao lider na tržištu proizvodnih tiskara i to smo već više od deset godina na Europskom tržištu.  (InfoSource).
Business Innovation Centre u Londonu i četiri laboratorija za istraživanje i razvoj u Europi omogućuju Konica Minolti da unaprijedi inovacije u suradnji sa svojim kupcima, kao i akademskim, industrijskim i poduzetničkim partnerima. Za svoj inovativan pristup uslugama koji savršeno nadopunjuje njihove uređaje, Konica Minolta nagrađena je prestižnom nagradom "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" tvrtke Keypoint Intelligence.

Sa sjedištem u Tokiju, Konica Minolta je sa svojim tvrtkama prisutna u 50 zemalja s preko 44 000 zaposlenika te nudi proizvode i usluge u 150 zemalja širom svijeta.