Konica Minolta usluge upravljanog ispisa (Optimized print services - OPS) za konkurentno poslovanje

| 6 lipnja 2023

Osigurajte da vaše poslovanje ostane konkurentno u svijetu hibridnog rada uz usluge upravljanog ispisa (OPS).

Poimanje radnog mjesta nakon pandemije doživjelo je značajne promjene. Iako su se mnoge tvrtke u potpunosti vratile konceptu rada iz ureda, brojke Quocirca analitičara pokazuju da 27% zaposlenika još uvijek u potpunosti radi od kuće, dok 32% radi hibridno između ureda i kuće. Vaša će tvrtka vjerojatno koristiti određenu razinu IT usluge u oblaku kako bi olakšala hibridni rad, ali mogu li vaša ispisna rješenja pratiti vaš način rada? Ako je odgovor negativan, vrijeme je da razmislite o uslugama upravljanog ispisa (OPS), rješenju za vašu ispisnu infrastrukturu s kojim osiguravate da ostanete ispred svoje konkurencije.
Što su to usluge upravljanog ispisa (Optimized print services - OPS)?

 

Ako ste vlasnik ili vodite malu tvrtku, nedvojbeno ste u nekom trenutku čuli za usluge upravljanog ispisa (OPS), ali znate li što je to, kako funkcionira i koje su prednosti? Jednostavnim rječnikom rečeno, OPS stvara prednost naspram konkurencije? Mjesto gdje se pruža i proaktivno održava, podržava i nadzire cjelokupna ispisna infrastruktura u vaše ime za redovnu (obično mjesečnu) fiksnu naknadu. U cijenu je uključena cjelokupna ispisna infrastruktura koja je potrebna poduzeću; od: hardvera, softvera, licence, ispisnu infrastrukturu (čak uključujući i mogućnosti web-ispisa).
 

Koje su prednosti OPS-a?
 

Pružanje vlastitog cjelovitog rješenja za ispis može biti skup i kompliciran pothvat. Potreban je veliki početni kapitalni trošak kupnje ispisnog hardvera i povezanih sustava, ali i tekući trošak njegovog održavanja, kupnje potrošnog materijala i ažuriranja softvera i licenciranja - da ne spominjemo osiguranje da se sve to pravovremeno isporučuje na takav način da se izbjegnu bilo kakvi zastoji u radu. Ovo su situacije u kojima usluga upravljanja ispisom pruža dodanu vrijednost malim tvrtkama. OPS ima drugačiji pristup. Umjesto dugoročne obveze i ulaganja u kojem sve kupujete izravno, OPS obično uključuje praktičnije modele financiranja, često s većom fleksibilnošću u smislu izbora i opcija, te potpunu ponudu proizvoda kao i usluge ako je potrebno.

OPS uklanja brigu o održavanju i nadogradnji pisača/mreže jer se svi ti zadaci obavljaju u vaše ime, a toner se automatski isporučuje kako bi se osiguralo da je spreman za upotrebu čim to bude potrebno. Osim toga, mnogi dobavljači nude više programa u kojemu se stari potrošni materijali sigurno i ispravno uklanjaju i recikliraju gdje god je to moguće. Ako pisač ili mreža imaju problema, pružatelj OPS usluge osigurat će nastavak usluge bez dodatne naknade, tako da nema neočekivanih dodatnih troškova.

Pružatelj OPS usluga pronaći će najbolje rješenje za odgovarati vašim poslovnim potrebama, a i s time i rješenje za vaše potrebe. Uvijek ćete imati odgovarajuću vrstu i razinu rješenja s kojima će vaša ispisna rješenja uvijek  biti ažurirana, uklanjajući vam brigu oko planiranja i financiranja značajnih troškova nadogradnje. Povrh toga, uz rješenje možete pratiti da ispunjavate svoje obveze na polju održivosti. Konica Minolta je sa svojim dugogodišnjem iskustvom na polju pružanja ispisnih rješenja i inovativnih IT usluga savršen izbor za vašeg sljedećeg pružatelja usluga upravljanog ispisa. Posebno zato što je Konica Minolta proglašena 'Liderom' u uslugama upravljanja ispisom od strane analitičara Quocirca u svom izvješću 'Usluge upravljanog ispisa, 2022.'

S Konica Minolta novorazvijenim konceptom „Optimized print services (OPS)“ osiguravamo da svi naši kupci imaju upravo pravo rješenje koje odgovara njihovim potrebama, a ne samo radi toga da bi imali najnoviju i najspektakularniju tehnologiju.
 

Optimizirane usluge ispisa

 

Ponuda kombinira savjetovanje, implementaciju hardvera, softvera i upravljanje tijekovima rada kako bi se smanjila potrošnja dokumenata. S Konica Minolta rješenjima vaša tvrtka povećava učinkovitost svih svojih procesa povezanih s ispisnom infrastrukturom, dok strategija preventivnog i prediktivnog održavanja osigurava da uređaji koje koristite uvijek rade pouzdano i da je vrijeme zastoja svedeno na minimum.

Konica Minolta pruža individualno i personalizirano rješenje za vaše zahtjeve kojima se osigurava maksimalna sigurnost podataka, a sve to unutar dogovorenog buđeta, bez skrivenih troškova. Brigu oko ispisne infrastrukture prepustite nama, neka se vaši zaposlenici orijentiraju na druge, strateški bitne projekte. 

OPTIMIZIRAJTE VAŠE POSLOVANJE S BIZHUB MULITFUNKCIJSKIM UREĐAJIMA 

Konica Minolta multifunkcijski uređaji pružaju savršeno rješenja za optimizaciju vašeg uredskog poslovanja. Uz visok stupanj mogućnosti umrežavanja brigu o uređajima prepusitte nama, a neka se vaši zaposlenici drugim strateški bitnim projektima. Konica Minolta nudi široku ponudu uređajaza sve vaše potrebe. Pogledajte detaljnije našu ponudu uređaja i slobodno nam se javite za više informacija.

Uredski uređaji Konica Minolta
bizhub C250i Key Features image

AUTOMATSKA DOJAVA

POTPISOM UGOVORA O ODRŽAVANJU, ISKORISTITE BENEFITE KONICA MINOLTA STANDARDNE USLUGE AUTOMATSKE DOJAVE:

• više ne brinite o tonerima ili stanju potrošnog materijala,
• ne trošite vrijeme za naručivanje istih,
• stanje brojača za obračun postaje naša odgovornost,
• automatski i na vrijeme osiguravamo sve potrebno za rad uređaja.

Preuzmi brošuru

YSoft SafeQ - Štitite korporacijske podatke uz kontrolu pristupa i praćenje zadataka

U tvrtkama i korporacijskim okruženjima svih industrija sigurnost i zaštita podataka su među najvažnijim izazovima. Nekontroliran pristup opremi tvrtke, kao i osjetljivim i povjerljivim informacijama, predstavlja najveći rizik. YSoft SafeQ Print Management dramatično smanjuje te i druge opasnosti jer se svi zadaci ispisivanja, kopiranja i skeniranja mogu pratiti, a pristup korisnika izlaznim uređajima može se centralno kontrolirati i ograničiti. Kombinacijom sigurnosti ispisa, kontrole pristupa uređajima i mogućnosti zaštite dokumenata, SafeQ učinkovito odgovara sigurnosnim zahtjevima tvrtke zahvaljujući svojoj jednostavnoj i jasnoj definiciji korisničkih pravila pristupa i centralnom praćenju korisničkih aktivnosti.

Zaštite svoje podatke

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.