NASSENGER - RJEŠENJA ZA TISAK NA PAMUK

| 13 kolovoza 2022

O mogućnostima, a o potencijalu da ne govorimo, koja na tržište tiska tekstila donose digitalna rješenja posljednjih se godina puno piše. Pogotovo kada se radi o tisku na pamuk. Zbog sve šire primjene u industriji, proizvodnji dekoracija za uređenje interijera, proizvodnji odjeće te mogućnosti odličnog kapitaliziranja takvih proizvoda, potražnja za održivim, ink jet rješenjima tiska na tekstil, posebice pamuk, sve je veća.Nassenger - ink jet rješenja za tisak na pamuk! 

 

Nassenger 8

Standardni model savršen za široki raspon aplikacija, od izrade prototipa i uzoraka do malih naklada. Odličan je izbor za kupce koji imaju potrebu za srednjom količinom ispisa. Koristi 4-ispisne glave po boji (dostupan je i u varijantama s 8 i 9 boja). Uz brzinu ispisa od 240 m2/h ovaj model osigurava visoku produktivnost.
 

Nassenger 10

Visokoproduktivan model s povećanim brzinama i istom ponovljivosti dizajna. Idealan je za korisnike koji zahtijevaju velike količine ispisa.
Uz brzinu ispisa od 580 m2/h može zamijeniti konvencionalno sitotiskarsko rješenje. Različiti načini ispisa uključuju i način visoke produktivnosti (580–310 m2/h), način visoke kvalitete slike i način rada visoke gustoće/visoke penetracije boje. Dolazi s 9 ispisnih glava po boji (dostupan je u varijanti s 8 i 9 boja).
 

Nassenger SP-1

Single-pass tehnologija za ultra brzu i pouzdanu proizvodnju kapaciteta do 6400 m2/h (zamjenjuje klasični rotacijski stroj).Dostupan je u nekoliko verzija – sa širinom ispisa od 1600 mm ili 1830 mm i od 4 do 8 boja. Koristi vrhunske modularne ispisne glave. Opremljen je funkcijom kompenzacije mlaznica, automatskog čišćenja mlaznica, a sve kako bi se minimiziralo vrijeme zastoja pisača.

Svi modeli dolaze s novorazvijenim Konica Minolta ink jet ispisnim glavama, KM 1024ISAE. Karakterizira ih podesiva veličina kapljice boje (velika, srednja i mala).

Reaktivne, acidne i disperzivne Konica Minolta tinte za ove modele dostupne su u do 8 boja. Dizajnirane su da iskoriste najbolje performanse ispisne glave. Reaktivne boje ispunile su zahtjeve za GOTS (Global Organic Textile Standard) certifikaciju.

Neosporno je, dakle, da ink jet tekstilni pisači prodiru na tržište tiska tekstila, naročito pamuka. Tome, između ostalog, pridonose poboljšanja funkcionalnosti ispisne glave, kvaliteta tinte te performanse pisača. No, ne treba zaboraviti niti jedinstvene mogućnosti digitalnog ispisa kao što je on-demand ispis te veća ekološka prihvatljivost.

 

 

Tisak na tekstil

Kada je riječ o kapitaliziranju povećane potražnje za održivim tiskom na tekstil, mogućnosti našeg Igniting Print Possibilities portfelja su nenadmašive. Stručnjaci smo u opsluživanju tržišta tiska na odjeću te tiska na tkaninu, s raznim primjenama u tekstilnoj industriji. 

Poslijednih par godina primjećujemo pad prodaje u segmentu maloprodaje i e-trgovine. Ovo je izvrsna prilika za tvrtke da smanje životni ciklus proizvoda - od planiranja do proizvodnje - kako bi smanjili rizik zaliha.   

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.