AccurioPress C14000 tvrtke Konica Minolta osvaja nagradu BLI 2021 PRO organizacije Keypoint Intelligence

| 10 svibnja 2021

Konica Minolta ponosno objavljuje kako je osvojila nagradu Buyers Lab (BLI) 2021 PRO organizacije Keypoint Intelligence, globalno vodećeg procjenitelja opreme, softvera i usluga za obradu slika u dokumentima. Ovim nagradama, koje se dodjeljuju godišnje, potvrđuju se proizvodi koji su kroz prethodnu godinu ostvarili najbolje rezultate u ispitivanju na polju proizvodnje. AccurioPress C14000 s kontrolerom EFI Fiery IC-319 tvrtke Konica Minolta osvojio je prvo mjesto u kategoriji velikih količina kao izniman proizvodni uređaj CMYK velikih količina te je prepoznat kao pionir na tržištu digitalne proizvodnje.


„Inovativna jedinica IQ-501 Intelligent Quality Care tvrtke Konica Minolta od predstavljanja dojmila nas je brzim, u praksi najboljim postavljanjem boje i profilima za registriranje medija, pri čemu operater ima mogućnost provjere linije i podešavanjem tolerancija”, rekao je David Sweetnam, direktor istraživanja i laboratorijskih usluga u državama EMEA/Aziji tvrtke Keypoint Intelligence. „Ta tehnologija uređaju je omogućila ostvariti iznimne rezultate u našim ispitivanjima duljine proizvodnje u kojima, s više od 67 000 pritisaka, uređaj nikada nije odstupio više od DeltaE00 3.4, niti je došlo do pomaka registriranja slike većeg od 0,3 mm“.

Druga ključna tehnološka inovacija po kojoj je organizacija Keypoint Intelligence uočila da se AccurioPress C14000 tvrtke Konica Minolta ističe ispred usporedivih uređaja je jedinica svestranog obrezivača TU-510. Ovaj linijski obrezivač i nabirač s četiri ruba omogućuje potpunu podršku za završnu obradu natpisa, brošura, izravne pošte te mogućnost rezanja namjenskih posjetnica.

„Iznimno smo zadovoljni što smo sa serijom C14000 tako uspješno ušli u segment ispisivanja velikih količina tonerom, a što potvrđuje ovo priznanje organizacije Keypoint Intelligence“, rekao je Edoardo Cotichini, viši upravitelj za profesionalni ispisivanje u tvrtki Konica Minolta Business Solutions Europe. „Jedinicom IQ-501 Intelligent Quality Care ističemo se na tržištu jer nam omogućuje da kupcima osiguramo sljedeću razinu dosljednosti boje i točnosti registracije. Nevjerojatno smo ponosni na priznanje za ovu tehnologiju”.

Doznajte više o AccurioPress C14000 tvrtke Konica Minolta.
 

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.