Predstavljamo vam bizhub C3120i i bizhub C3100i. Idealna digitalna rješenja za povećanje produktivnosti u kućnim uredima.

| 10 studenog 2022

Predstavljamo vam bizhub C3120i i bizhub C3100i. Dva pristupačna, kompaktna, A4 digitalna rješenja za ispis u boji koji su jednostavni za korištenje i s vrlo visokom razinom umrežavanja. Bizhub C3120i i bizhub C3100i predstavljaju idealna rješenja za povećanje produktivnosti u kućnim uredima.


Kompaktan dizajn i mala težina
Pandemija je rezultirala time da se mnogi domovi moraju prilagoditi novim zahtjevima tržišta i time da je dom postao mjesto za rad i učenje. Oba uređaja zahtijevaju malo prostora zbog svojih malih dimenzija: 41 x 43 cm i male težine, što ih čini idealnim, pogotovo kada su u pitanju uredi manjih dimenzija. Nadalje, uređaji uopće ne proizvode buku kada su u načinu rada - „ready“, što ih čini nenametljivima gdje god se nalazili.
 
Jednostavni za instalaciju i s viskom razinom umrežavanja
Iznimno jednostavna instalacija, konfiguracija i jednostavnost korištenja omogućuju korisniku da vrlo brzo počne koristiti uređaj, uz mogućnost spremanja željenih postavki za brz i jednostavan pristup. Upravljačka ploča se može pomaknuti u okomiti položaj, što je vrlo korisno kada sjedite pored uređaja.

Oba uređaja imaju podršku za Android (Mopria) i iOS (AirPrint) kao i NFC tap-to-print/scan, tako pružajući sve opcije za mobilni ispis koji je potreban u užurbanom kućnom uredu. Štoviše, namjenska aplikacija Mobile Print može se koristiti za ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje s pametnog telefona ili tableta. Osim toga, s bizhub C3120i dokumenti i fotografije mogu se poslati na ispis izravno s računala putem Wi-Fi-ja (standardno) ili putem namjenskog USB priključka na svakom uređaju, koji pruža pregled datoteke prije ispisa.

Uz pomoć ugrađene značajke deskew korisnici mogu pregledati i korigirati fotografije koje su snimili svojim pametnim telefonom kao što su fotografije iz knjiga ili časopisa i potom ispisati sliku prema željenim postavkama.
 
Osigurajte povjerljive dokumente
Kako biste osigurali sigurnost povjerljivih ili osjetljivih podataka, poslovi ispisa mogu biti zaštićeni lozinkom i privremeno spremljeni (svaki uređaj ima memoriju od 512 MB) i ispisivat će se tek nakon što se na upravljačku ploču unese ispravna lozinka.

Povećajte produktivnost
Velika ladica koja ima sposobnost pohranjivanja do 250 listova papira, ova značajka smanjuje potrebu za ponovnim punjenjem papira tijekom ispisivanja dokumenata koji ima više stranica. Oba uređaja imaju sposobnost ispisivanja na papiru težine od 60 pa sve do 176 grama, što ih čini idealnim izborom za ispis širokog spektra različitih dokumenata. Zahvaljujući obostranom ispisu i tri razine gustoće tonera (lagana, lakša, najlakša) korisnici imaju mogućnost kontroliranja potrošnje papira i tonera. Osim toga, oba uređaja će biti nagrađeni s oznakom Blue Angel, koja identificira ekološki prihvatljive proizvode. Vrijednost TEC-a je samo 0,38 kWh tjedno, što znači da uređaji troše vrlo malo energije.

BIZHUB C3120i

Uživajte u elegantnom i kompaktnom 4-u-1 stolnom uređaju dizajniranom za osobnu upotrebu u kućnom uredu i u malim uredskim grupama. Uz ugrađeni Wi-Fi, dvostrukim ulagačem za skeniranje i male dimenzije, uređaj će postati izvrstan suputnik za zadatke u kućnom uredu, a jednostavno korisničko sučelje, podesivi panel u boji osjetljiv na dodir i tih rad osiguravaju užitak na poslu.

SAZNAJTE VIŠE

BIZHUB C3100i

Uživajte u elegantnom i kompaktnom stolnom pisaču dizajniranom za osobnu upotrebu u vašem kućnom uredu kao i u malim uredskim timovima. Zbog ugrađene Wi-Fi mreže i malih dimenzija, uređaj će postati savršen suputnik za poslove u kućnom uredu.

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTRIAJ NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka, Konica Minolta stvara relevantna rješenja za svoje kupce i rješava probleme s kojima se suočava društvo. Kao pružatelj cjelovitih IT usluga, Konica Minolta pruža savjetovanje i usluge za optimizaciju poslovnih procesa s automatizacijom tijeka rada. Tvrtka svojim kupcima nadalje nudi rješenja i upravljane usluge u području IT infrastrukture i IT sigurnosti, kao i usluga u oblaku. S obzirom na svoja rješenja za uredski tisak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" izjavio je da je Konica Minolta "globalno prepoznata kao lider u transformaciji tiska". Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Londonski Poslovni inovacijski centar (Business Innovation Centre) i četiri laboratorija za istraživanje i razvoj (R&D laboratories) u Europi omogućuju Konica Minolti da unaprijedi inovacije suradnjom sa svojim kupcima, kao i s akademskim, industrijskim i poduzetničkim partnerima). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence. Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.