UPOZNAJTE ACCURIOSHINE 3600 - ZA SOFISTICIRANE I JOŠ SJAJNIJE APLIKACIJE

| 7 lipnja 2022

Prilagođena i personalizirana rješenja u tisku sve su traženija. Mogućnost ispisa dekorativnih rješenja, kao što su 2D ili 3D efekti uz to što čine razliku, mogu pridonijeti povećanju marže i učiniti posao isplativijim. Istraživanja pokazuju da su mnogi korisnici usluga tiska spremni platiti i puno više samo kako bi dodali poboljšanja i oplemenili svoje digitalno otisnute aplikacije. Primjerice, taktilni osjećaj povećava impulzivnu kupnju, dok ambalaža sa specijalnim efektima znatno povećava percepciju kvalitete.


 

 


Neka i vaše aplikacije zasjaju uz novi AccurioShine 3600 digitalni stroj za oplemenjivanje i osjetilne aplikacije! 

 AccurioShine 3600 je jednostavno, kompaktno i pristupačno digitalno rješenje za oplemenjivanje tiska koji nude senzorne print aplikacije za tiskare svih veličina, prvenstveno u segmentu komercijalnog tiska, dorade i industrije ambalaže.

Accurioshine 3600 oplemenit će široki raspon aplikacija, uključujući booklete, brošure, posjetnice, naslovnice za knjige, etikete iz arka, male preklopne kutije, oznake i plakate u maloprodaji i još puno toga.

Višenamjenska formula laka omogućuje 2D točkasto UV isticanje i 3D podignute specijalne efekte na širokom rasponu podloga i do 450 microna debljine.

Neke od sjajnih karakteristika AccurioShinea su:     

  • koristi ključne komponente nagrađivane JETvarnish tehnologije - uključujući inteligentni i prilagodljivi sustav registracije AIS SmartScanner 
  • nježan prema okolišu - AccurioShine 3600 ima sustav zatvorenog kruga, ne ostavlja ostatke tinte ili laka i dizajniran je da spriječi bilo kakvo čišćenje ili rasipanje materijala između poslova, pomažući vam da smanjite potrošnju papira, laka i električne energije.
  • uz njega dobivate vlastitu, kompletnu proizvodnju spot UV lakiranja za završnu obradu prototipova bez upotrebe sita, panela ili matrica
  • može oplemeniti do 2077 A3 araka/h – skraćuje vrijeme isporuke te ima jednostavnu pripremu za rad
  • varijabilna debljina laka –od 21 do 116 mikrona za 2D i 3D-taktilne efekte, otisnuta u jednom prolazu
  • Konica Minolta ink jet tehnologija – dolazi s drop-on-demand piezo električnim ispisnim glavama za visoku kvalitetu uz automatsko čišćenja ink jet glava
  • jednostavna priprema poslova, jednostavna upotreba, čišćenje između različitih radnih naloga.

 

UPOZNAJTE NOVOG SJAJNOG ČLANA NAŠE POSTAVE

Izrada visokokvalitetnih poslova ispisa je jedno, ali kako zadovoljiti potrebe zahtjevnih kupaca koji traže dodatnu vrijednost i sofisticiranost? Prilagođena i personalizirana rješenja u tisku sve su traženija, a mogućnost ispisa dekorativnih rješenja kao što su 2D i 3D efekti stvaraju razliku i pridonose povećanju marže i čine posao isplativijim. Uz AccurioShine 3600 najsuvremeniji digitalni uređaj za oplemenjivanje možete stvoriti spektakularne i sjajne tiskane proizvode koji će odmah privući svačiju pozornost.

DETALJNIJE SPECIFIKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka, Konica Minolta stvara relevantna rješenja za svoje kupce i rješava probleme s kojima se suočava društvo. Kao pružatelj cjelovitih IT usluga, Konica Minolta pruža savjetovanje i usluge za optimizaciju poslovnih procesa s automatizacijom tijeka rada. Tvrtka svojim kupcima nadalje nudi rješenja i upravljane usluge u području IT infrastrukture i IT sigurnosti, kao i usluga u oblaku. S obzirom na svoja rješenja za uredski tisak, "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" izjavio je da je Konica Minolta "globalno prepoznata kao lider u transformaciji tiska". Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Londonski Poslovni inovacijski centar (Business Innovation Centre) i četiri laboratorija za istraživanje i razvoj (R&D laboratories) u Europi omogućuju Konica Minolti da unaprijedi inovacije suradnjom sa svojim kupcima, kao i s akademskim, industrijskim i poduzetničkim partnerima). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence. Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.