ACCURIOPRESS 6272P - MAKSIMALNA PRODUKTIVNOST CRNO-BIJELOG DIGITALNOG TISKA

| 8 studenog 2022

Ako trebate maksimalnu produktivnost crno-bijelog tiska, zbog sve kraćih rokova izrade knjiga, brošura ili časopisa, vjerojatno ne postoji bolje rješenje na tržištu od novog AccurioPress 6272P. Najnovije digitalno rješenje u bogatoj obitelji Konica Minolta digitalnih rješenja, lansiran je na tržište u proljeću ove godine, omogućuje tisak vrhunske kvalitete, rad bez zastoja i nenadmašnu produktivnost zahvaljujući dual-engine tehnologiji koja postiže produktivnost od preko 15 000 ispisa na sat.Vrhunska produktivnost

 

Zahvaljujući tehnologiji s dva modula za tisak, koji otisak ostavljaju s obje strane medija u isto vrijeme, postiže se maksimalna produktivnost obostranog tiska i omogućeno je precizno i točno podudaranje otiska na obje strane čime se postiže vrhunska proizvodnja. S brzinom do 272 A4 stranica po minuti, jasno je da AccurioPress 6272P predstavlja sam vrh u proizvodnoj klasi crno-bijelih tiskarskih uređaja.

AccurioPress 6272P podržava ispis na širok raspon medija, uključujući premazane i nepremazane papire u gramaturama od 40 do 350 gsm. S maksimalnim ulaznim kapacitetom od 18 000 listova i maksimalnog izlaza s kapacitetom do 18 600 listova s ​​tri ladice velikog kapaciteta, uređaj pruža mogućnost velike naklade, bez zastoja. Uređaj koristi LED ispisne glave pri 1200 x 1200 dpi-a s tehnologijom koja osigurava da su manji fontovi oštri, a polutonovi glatki, stvarajući zapanjujući crno-bijeli tekst i slike.
 

Kompletan proces


AccurioPress 6272P u punoj konfiguraciji omogućava obavljanje cijelog procesa bilo da je u pitanju samo tisak ili kompleksna završna obrada prema potrebama određenog posla. Tehnologija s dva motora je srce nedavno lansiranog uređaja Konica Minolte. Tandem motor AccurioPress 6272P daljnji je razvoj dobro etabliranog AccurioPress 6136P, gdje su dva motora povezana preko tandem relay jedinice TD-502 kako bi se udvostručile prednosti i postigla maksimalna produktivnost.

Jedinstvena kombinacija omogućuje dvostruku brzinu i dvostruku produktivnost, kao i nesmetan tisak bez uskih grla ili gašenja. Neovisno poravnanje naprijed-natrag i funkcija podešavanja izobličenja osiguravaju točnu dvostranu registraciju. Opcijska jedinica za inteligentnu kontrolu kvalitete IQ-501 održava dosljednu i stabilnu kvalitetu bez kompliciranja. Standardni sustav hlađenja papira omogućuje da se sav tisak odmah obradi izvan mreže nakon ispisa. 

Zašto investirati u AccurioPress 6272P?

• dva neovisna modula za istovremeni obostrani ispis

• vrlo velika brzina ispisa

• nenadmašne mogućnosti završne obrade

• velika mogućnost mjesečne proizvodnje

• jednostavno upravljanje kompletnim procesom.

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.