AccurioLabel 400 - Novi član obitelji Konica Minolta

| 30 svibnja 2022

U Madridu je krajem svibnja predstavljen novi uređaj za tisak etiketa, Konica Minolta AccurioLabel 400. Događaj je upriličen uživo, ali i online, za sve zainteresirane koji se nisu mogli priključiti, a dolaze iz udaljenijih dijelova svijeta.S najnovijim uređajem Konica Minolta cilja na tržišta srednjih i visokih naklada


Ovo je bilo prvo javno predstavljanje uređaja na europskoj Konica Minolta izložbi etiketa i ambalaže u Madridu, a službeni početak prodaje planira se za prvo tromjesečje 2023. godine. S obzirom da je Konica Minolta u 2021. godini već imala 26% tržišnog udjela s uređajima za proizvodnju etiketa, lansiranje novog bio je logičan slijed njihova poslovanja.

Konica Minolta AccurioLabel 400 odličan je dodatak za kupce aktualnog uređaja AccurioLabel 230 koji proširuju vlastito poslovanje na rastućim tržištima etiketa i ambalaže. Nove karakteristike uključuju mogućnost proširenja aplikacija bijelim tonerom, poboljšanu produktivnost uz velike brzine ispisa do 39,9m/min te smanjenje troškova rada zahvaljujući još izdržljivijim dijelovima, kao i poboljšanu kvalitetu ispisa. Dostupan je u 4 i 5 boja.

Konica Minolta Intelligent Quality Care i IQ-520 povećat će upotrebljivost i automatizaciju s AccurioLabel 400, stoga će vaša proizvodnja imati koristi od viših razina kontrole. Intelligent Quality Care omogućuje kontrolu neprozirnosti bijelog tonera u stvarnom vremenu, kontrolu stabilnosti boje, kao i automatsku kalibraciju, prilagodbu gustoće i kreiranje profila.

 

Otkrijte nove, dosad neviđene sposobnosti

Novi AccurioLabel 400 donosi u grafičku industriju dosad neviđene pomake i napredak pomoću kojeg ćete svoje poslovanje proširiti na rastuće tržište etiketa i ambalaže. Neke od novih karakteristika su:

  • Još veće brzine ispisa, čak do 39,9m/min.
  • Glavno skeniranje pri 1200 dpi-a (ekvivalentno 3600 dpi).

Automatizacijom do boljih rezultata

 

Uz nekoliko touch monitora koji proizvodnju čine potpuno automatiziranom, mogućnošću glavnog skeniranja pri 1200dpi-a (ekvivalentno 3600 dpi), Konica Minolta AccurioLabel 400 u jednom prolazu ispisuje na papir širine do 330mm ili 250mm.

“AccurioLabel 400 omogućuje našem širokom rasponu inovativnih rješenja za ispis digitalnu transformaciju koja također uključuje tijek rada, softver i automatizaciju procesa te cloud rješenja kao dio pametne tvornice,” rekao je Carsten Bamberg, menadžer poslovnog razvoja, Professional Printing Group at Konica Minolta Europe.

Ove godine Konica Minolta jslavi 1000. instalaciju uređaja AccurioLabel 230 i to za manje od sedam godina od ulaska na tržište etiketa, a s uređajem AccurioLabel 400 pružamo još jednu savršenu priliku svojim klijentima kako bi im pomogli u preispitivanju njihovih mogućnosti i želja, potaknuli ih na ulazak u brzorastuće tržište etiketa i ambalaže u kojem uz međusobnu suradnju, predani rad i posvećenost uspjeh sigurno neće izostati.
 

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.