Prekretnica za Konica Minoltu s 1000 instalacija AccurioLabel uređaja

Zagreb | 27 travnja 2022

Konica Minolta, tržišni lider u digitalnoj proizvodnji etiketa, slavi svoju tisućitu instalaciju svog vrlo uspješnog AccurioLabel digitalnog uređaja, u manje od sedam godina nakon ulaska na tržište etiketa. Visokokvalitetna platforma tehnološkog pionira nastavlja postavljati mjerilo u digitalnoj proizvodnji etiketa i ambalažnoj industriji dok prodaja nastavlja sa svojim ubrzanjem u skladu s potrebama tržišta.


Samo dvije godine nakon najave 500-te instalacije, digitalni uređaji na bazi tonera nastavljaju s rastom i napretkom. U svojoj digitalnoj transformaciji, Konica Minolta 2021. godine zauzela je vodeću poziciju na tržištu digitalnih uređaja za tisak etiketa s 28% tržišnog udjela u Europi. To potvrđuje uspješne rezultate tvrtke koja teži prema sve užoj suradnji sa svojim klijentima kako bi potaknuli digitalnu transformaciju te im na taj način pružili što više mogućnosti iz svijeta tiska.

Konica Minolta s ponosom objavljuje da je Etiq’Lyon, generalni proizvođač etiketa u roli, koji zapošljava sedam djelatnika u Caluireu, u blizini Lyona, u Francuskoj, postao 1000. kupac koji je uložio u AccurioLabel 230 uređaj. “Kako nastavljamo ulagati u digitalnu tehnologiju, koju vidimo kao budućnost, iznimno smo ponosni što smo postali 1000. kupac AccurioLabel uređaja,” rekao je Bertrand Genin, vlasnik Etiq’Lyon tvrtke. “Ova investicija omogućit će nam da ponudimo mnoga druga nova poslovna rješenja za naše klijente raširenih u svim granama industrije, zahvaljujući podršci koju dobivamo, vrlo dobroj stabilnosti boje stroja i velikim brzinama proizvodnje.”

Dodaje: “Tehnologija, iznimno konkurentni ukupni trošak vlasništva (TCO), profesionalna podrška i odaziv njihovog stručnog osoblja bili su glavni čimbenici naše odluke. Konica Minolta je bila izuzetno dobra u osluškivanju naših potreba, partnerskim pristupom i radom kako bismo ispunili naše visoke standarde i zahtjeve.”
 
Na slici (s lijeva na desno):
Nicolas Hirchwald (Konica Minolta, Prodajni predstavnik) - Marion Parmentier (Grafički dizajner Etiq Lyon) - Bertrand Genin (Vlanik Etiq Lyon) 
AccurioLabel uređaji nude visokokvalitetan pristup u segmentu digitalnog tiska. Prvotno su bili usmjereni na male i srednje tvrtke u industrijama tiska etiketa, međutim sada su također široko prihvaćeni od strane industije tiska etiketa koje imaju potrebe za proizvodnjom većih veličina i količina. Vrlo fleksibilni sustavi razvijeni su za upravljanje i isporuku sve većeg broja malih i srednjih radnim naloga i narudžbi u sve kraćim rokovima. ​Monitor osjetljiv na dodir (touch panel monitor) omogućuje intuitivan rad i jednostavan je za korištenje operaterima, pritom eliminirajući potrebu za opsežnom obukom korisnika. Zadaci koji su nekad bili dugotrajni na analognim strojevima, sada se mogu izvesti brzo i točno uz kvalitetnu isporuku ispisa.

„Vodeći brand na europskom tržištu u industriji digitalnog tiska etiketa, 1000-ta isporuka AccurioLabel uređaja, važne su prekretnice te ćemo i dalje nastaviti u korak s potrebama na tržištu, osluškivati tržište i ubrzavati naše poslovanje u segmentu tiska etiketa,” izjavio je Carsten Bamberg, Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe. “We are constantly rethinking possibilities and have serious plans to grow our labels business further with another game-changing announcement on the horizon." “Mi u Konica Minolti, stalno promišljamo mogućnosti i imamo ozbiljne planove za daljnji rast poslovanja u segmentu tiska etiketa s dodatnim inovacijama koje će promijeniti igru na tržištu.”
 
quotation marks

Prilike su posvuda. U bliskoj partnerskoj suradnji, pomažemo korisnicima da preispitaju i istraže mogućnosti ispisa na održiv način ubrizgavanjem novopronađene kreativnosti u njihovu kontinuiranu digitalnu transformaciju.

Carsten Bamberg

Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europe

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

O tvrtki Konica Minolta Hrvatska

 

Put Konica Minolte započeo je prije 150 godina, s vizijom da inovacije pokreću svijet. S vizijom da inovacijama stvaramo bolje društvo i bolji svijet. Ista svrha koja nas je pokretala tada, pokreće nas i sada.

 

Konica Minolta Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, dio je Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sa sjedištem u Langenhagen, Njemačka – podružnica u potpunom vlasništvu Konica Minolta Inc., Tokio, Japan. Konica Minolta svojim klijentima omogućuje pobjednike digitalne ere: sa svojom jedinstvenom stručnošću u mogućnostima obrade podataka. Kao pružatelj rješenja za digitalno radno mjesto, Konica Minolta pomaže svojim klijentima da identificiraju i otključaju mogućnosti digitalizacije i dosegnu sljedeću razinu u digitalnoj zrelosti svoje organizacije preispitivanjem radnog mjesta. Kao podrška 'Inteligentnom povezanom radnom mjestu', Konica Minolta nudi usluge cloud rješenja, IT rješenja, usluge upravljanog ispisa i video rješenja za rad na daljinu, suradnju, upravljanje tijekovima rada te automatizaciju i sigurnost. Uspjeh tvrtke u pokretanju transformacije također potvrđuje IDC, budući da je 'IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' naveo da je Konica Minolta 'globalno prepoznata kao lider u transformaciji ispisa'. Konica Minolta je Microsoft Global Managed Partner od 2021.

 

Kao pouzdan partner na polju profesionalnog tiska, Konica Minolta nudi poslovno savjetovanje, vrhunsku tehnologiju i softver te se etablirala kao vodeći proizvođač i lider na tržištu profesionalnog tiska već više od deset godina (InfoSource). Za svoja rješenja koja kombiniraju ‘pametnu uslugu s pametnom tehnologijom’, Konica Minolta primila je prestižnu nagradu "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" od strane tvrtke Keypoint Intelligence.

 

Za sve veći broj organizacija, uspjeh je danas više od uske definicije financijskog prosperiteta – on također uključuje zaštitu okoliša i pozitivan utjecaj na njihovu radnu snagu, kao i na društva u koja su ugrađeni. Svojom predanošću u postizanju ciljeva održivog razvoja (SDGs), Konica Minolta se obvezala da će dosljedno slijediti svoje ciljeve održivosti i društvene odgovornosti.

 

Tvrtka je opetovano prepoznata zbog svoje bogate povijesti društvenog doprinosa, kao i zbog rada na postizanju SDG-a kroz svoje poslovanje i lanac opskrbe. Konica Minolta uvrštena je među “100 globalno najodrživijih korporacija u svijetu 2022.” i dobila je najvišu razinu u EcoVadis ocjenama održivosti.

 

Tvrtka Konica Minolta Hrvatska, zastupljena je kroz matičnu jedinicu u Zagrebu, poslovnim jedinicama u Osijeku, Splitu i Rijeci te širokom partnerskom mrežom.

 

Za dodatne informacije, zapratite nas na LinkedIn, Facebook i YouTube kanalima @KonicaMinoltaHrvatska.

 

Nazivi proizvoda i imena mogu biti zaštitni znakovi ili registrirani zaštitni znakovi njihovih vlasnika.