IDC MARKETSCAPE IMENOVAO JE KONICA MINOLTU VODEĆOM SVJETSKOM TVRTKOM NA PODRUČJU TRANSFORMACIJE TISKA

DOWNLOAD REPORT

IDC Marketscape uvrstio je Konicu Minoltu među vodeće tvrtke u transformaciji tiska

U IDC MarketScapeu: „Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment“ (dokument # US45354420, kolovoz 2020.), Konica Minolta proglašena je vodećom svjetskom tvrtkom koja je slijedila pristup koji je značajno povećao portfelj proizvoda i mogućnosti IT usluga. IDC MarketScape navodi da je "Konica Minolta uspješno primijenila ovaj plan u područjima kao što su upravljanje IT uslugama, sigurnost, VoIP, upravljanje sadržajem poduzeća (dokumenti i druge poslovne informacije), outsourcing poslovnih procesa i vertikalna ERP i CRM rješenja." Izvještaj napominje da "... kupci koji traže više od pukog osvježenja svog portfelja multifunkcijskih uređaja i pisača te vizije za razvoj radnog okruženja u budućnosti, vjerojatno žele razmotriti Konica Minoltu kao partnera."

IDC MarketScape ocijenio je da je pristup Konica Minolte, gdje je tehnologija usmjerena na čovjeka, ispravan. Razumijevanje motivacije, želja i potreba zaposlenika je neophodno. Konica Minolta se prilikom uvođenja nove tehnologije usredotočuje na "zašto", a ne samo na "kako".

Jedan od glavnih razloga za rangiranje među lidere na tržištu je taj što je Konica Minolta postala partner za integrirana rješenja za tisak i uredske informacije. Izvještaj ističe primjere Konica Minolta proizvoda za digitalna rješenja: "Konica Minolta platforma MarketPlace, koja radi na multifunkcijskim uređajima Konica Minolta bizhub i-Serije, ključni je element u viziji tvrtke o inteligentno povezanom radnom okruženju. MarketPlace kupcima olakšava pristup alatima koji su im potrebni za povezivanje multifunkcijskih uređaja s raznim aplikacijama, uslugama u oblaku s naglaskom na sigurnosti. Stoga, uređaji bizhub i-Serije sve više postaju središnji dio „inteligentno povezanog radnog okruženja“.

Među svojim IT rješenjima, Konica Minolta također malim i srednjim tvrtkama nudi središnje rješenje za njihov IT sustav - Workplace Hub. Dostupan je u nekoliko verzija i u klasi kombinira najbolji hardver, kompatibilni softver, sigurnosnu opremu i upravljanje IT uslugama. Jednim ugovorom i fiksnim mjesečnim iznosom, Workplace Hub pruža kupcima kontrolu nad IT-em pružajući praktičnost rada s jednim dobavljačem koji pokriva sve tehnološke potrebe.

"U razvoju i implementaciji naših rješenja, bez iznimke, slijedimo pristup gdje se fokusiramo na svakog kupca pojedinačno. Ponosni smo što je IDC MarketScape prepoznao našu viziju i predanost pružanju vrijednosti našim kupcima". Olaf Lorenz, Senior General Manager, Digital Transformation Division, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Smatramo da je naša misija pomoći našim klijentima digitalno transformirati svoje organizacije. Uz našu pomoć mogu se učinkovitije kretati naprijed i kontrolirati ovaj proces transformacije.

Upoznajte se s izvještajem kojeg je pripremio IDC! Sve što morate učiniti je ispuniti obrazac za preuzimanje svog primjerka!

PREUZMITE IZVJEŠTAJ

Required form 'GatedDownloadContactForm_1' does not exist.

Tekstualna polja označena * su obavezna!