BUSINESS BREAKFAST

Business Breakfast je idealna prilika za neformalan razgovor  o prednostima digitalizacije u opuštenoj i produktivnijoj komunikaciji. Osim toga, to je odlična prilika za uspostavljanje novih poslovnih kontakata i povezivanje s drugim stručnjacima i poduzetnicima.

Ovaj događaj je jedinstvenog karaktera jer vam omogućava da se iz prve ruke uvjerite u benefite digitalizacije. Posebno ističemo važnost digitalizacije dokumenata i upravljanja njima kroz DMS sustav M-Files. Digitalizacija poslovanja postaje sve bitnija u suvremenom poslovanju, olakšavajući pristup informacijama, povećavajući učinkovitost i smanjujući troškove. M-Files nudi napredne mogućnosti organizacije, pretraživanja i dijeljenja dokumenata, čime se vaša poslovna dokumentacija čuva na siguran i dostupan način.

Osim toga, istražit ćemo i kako DMS sustav M-Files može unaprijediti vaše poslovanje kroz digitalizaciju procesa, olakšavajući praćenje, upravljanje i dijeljenje vaših poslovnih dokumenata na efikasan i siguran način. Naš fokus će biti na tome kako implementacija M-Filesa može transformirati način na koji vaša tvrtka obrađuje dokumente, pružajući vam sveobuhvatan uvid u mogućnosti optimizacije vašeg poslovanja kroz digitalnu transformaciju. 


TERMINI:    6.6.2024.   20.6.2024.                                  
VRIJEME:     10:00 - 12:00h                      
 LOKACIJA:  Konica MInolta Showroom, Horvatova ulica 82