AccurioPro Flux Ultimate

UVIJEK DOSTUPNO SLANJE ZADATKA NA WEBU UTEMELJENO NA RADNOM NALOGU


Softver Accurio ProFlux Ultimate pruža ogroman izbor rješenja za ispis s weba


Želite najbolji softver za tiskare za ispis s weba? Odaberite Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, sveobuhvatna verzija proizvoda AccurioPro Flux, pruža funkciju ispisa s weba upotpunjenu mogućnostima pripreme i upravljanja radnim procesom.


Iznimno prilagodljiv softverski paket AccurioPro Flux Ultimate ima širok asortiman alata koji vam omogućuju organizaciju, automatizaciju i optimiziranje cijelog procesa ispisa.


Kombinirajući slanje zadatka za ispis, plaćanje i praćenje statusa – sve to na mreži – u jednoj profesionalnoj aplikaciji za ispis s weba, AccurioPro Flux Ultimate savršen je softverski alat za svakog tko nudi uslugu ispisa s weba i upravlja vlastitim poslužiteljskim okruženjem.


AccurioPro Flux - the automated print flow solution by Konica Minolta

Scalability for complete flexibility – AccurioPro Flux is a highly scalable software suite, which makes available a range of tools to organise, automate and optimise a company’s entire print workflow.

AccurioPro Flux Ultimate – radni proces

Najsofisticiranija aplikacija za ispis s weba trenutno dostupna na tržištu

Najsofisticiranija aplikacija za ispis s weba trenutno dostupna na tržištu

Kako će točno Accurio ProFlux Ultimate pomoći vašoj tvrtki da najbolje iskoristi ispis s weba? Vrhunska softverska aplikacija nudi ogromne prednosti utemeljene na webu, uključujući jednostruku prijavu, obrasce, slanje zadatka na mreži, praktično naručivanje na mreži, pripremu, različite radne procese naručivanja, plaćanje na mreži, trenutno davanje ponude, plaćanje i praćenje statusa na mreži, značajku upravljačke ploče, obavijesti.


AccurioPro Flux Ultimate, sveobuhvatna verzija proizvoda AccurioPro Flux, pruža funkciju ispisa s weba upotpunjenu mogućnostima pripreme i upravljanja radnim procesom.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Softver za ispis s weba Accurio ProFlux Ultimate omogućuje prijenos do 300 različitih formata datoteka na portal za ispis, pa korisnici ne trebaju imati vlastitu aplikaciju za konvertiranje, davateljima usluga ispisa omogućuje stvaranje namjenskih web-trgovina s individualnim korisničkim sučeljima, proizvodima i cjenicima za različite skupine korisnika te integrira vanjska rješenja za izdavanje računa u radni proces ispisa.


Osim toga, softver se povezuje s aplikacijama za nadzor ispisa Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) i PaperCut. Omogućuje da do 10 dodatnih operatera istovremeno rade na centralnom popisu zadataka, integrira vanjska rješenja za pripremu radi rješavanja problema s PDF-om i izbjegavanja pogrešaka u produkciji te omogućuje operaterima u odjelu za ispisivanje uređivanje dokumenata na temelju slike/rastera, tako da se mogu izvršavati uobičajene radnje uređivanja slike kao što su uklanjanje mrlja, korekcija iskrivljenja, uređivanje četkicom, brisanje, iscrtavanje i popunjavanje.


Get the product brochure now to have all information at hand.

AccurioPro Flux Ultimate brochure
AccurioPro_Flux_Ultimate_variable-data-thumbnail