AccurioPro Connect

PRILAGOĐAVANJE I INTEGRACIJA – UZ ACCURIOPRO CONNECT


Platforma budućnosti za radni proces


Druge platforme za radne procese? Nemojte gubiti vrijeme


AccurioPro Connect omogućuje vam da dodatno proširite dokazane prednosti sustava AccurioPro tvrtke Konica Minolta, integrirajući postojeću ofsetnu opremu s digitalnim sustavima za ispis, čime vi i vaši zaposlenici štedite dragocjeno vrijeme i novac.


Odgovarajući na promjenjive tržišne uvjete, industrija ofsetnog tiska počela je usvajati raznovrstan raspon prilagodljivih proizvoda i usluga kao što su narudžbe malih serija, modifikacije i hitne narudžbe. Ta golema promjena u industriji moguća je kroz besprijekornu integraciju postojeće ofsetne opreme s digitalnim sustavima za ispis.


Ta integracija podržava i sve veću automatizaciju, veću učinkovitost radnog procesa – sve je to od ključne važnosti za zdravu profitabilnost.


Sustav radne platforme AccurioPro Connect jedno je od rješenja koja se nude kao dio serije AccurioPro, profesionalnog asortimana rješenja za ispis tvrtke Konica Minolta. AccurioPro Connect automatizira širok raspon pripremnih procesa za ispis, a njihovim povezivanjem automatizira obradu podataka prije ispisa. Povećanje učinkovitosti obrade podataka za ispis, što obično zahtijeva mnogo vremena, omogućuje davateljima usluge ispisa dramatično povećanje produktivnosti.logotip AccurioPro Connect


AccurioPro Connect

Platforma budućnosti za vaše radne procese

Sustav platforme za radni proces koji vam treba

Sustav platforme za radni proces koji vam treba

Kako bi povećale svoju učinkovitost i osigurale konkurentnost, za velike tvrtke i one srednje veličine koje se bave tiskom, od ključne je važnosti da integriraju svoju infrastrukturu za tisak i da što je više moguće automatiziraju svoje radne procese. Isto vrijedi za poduzeća koja upotrebljavaju digitalni ispis za proizvodnju vlastitih internih publikacija i promotivnih materijala. Produktivnost se može povećati automatizacijom pripreme za tisak i prilagođenim radnim procesima koji upotrebljavaju prednosti alata koji su jednostavni za upotrebu.


 • Odgovarajući na promjenjive tržišne uvjete, industrija ofsetnog tiska počela je usvajati raznovrstan raspon prilagodljivih proizvoda i usluga kao što su narudžbe malih serija, modifikacije i hitne narudžbe.
 • To je moguće zahvaljujući digitalizaciji (primjerice omogućavanjem besprijekorne integracije postojeće ofsetne opreme s digitalnim sustavima za ispis).
 • Ta integracija podržava i sve veću automatizaciju, veću učinkovitost radnog procesa – sve je to od ključne važnosti za zdravu profitabilnost.
 • Kao platforma za radni proces, AccurioPro Connect automatizira niz postupaka pripreme za tisak i povezujeći ih automatizira pripremu za tisak.
 • Povećanje učinkovitosti pripreme za tisak, što obično zahtijeva mnogo vremena, omogućuje davateljima usluga ispisa dramatično povećanje produktivnosti.

AccurioPro Connect

AccurioPro Connect

 • Lako ponavljanje radnog procesa: automatizirani radni procesi pripreme za ispis mogu se spremiti i ponovno pozvati u bilo kojem trenutku, time se smanjuje ručni rad te se minimiziraju pogreške i gubitak podataka.
 • Praktičan uvoz datoteka: radni procesi definirani u kategorijama Prikupljanje, Obrada i Distribucija mogu se spremiti kao *.wfxp datoteka te naknadno uvesti i mijenjati
 • Radni nalog – otvorena povezivost: podrška za ulazne i izlazne JDF, JSON i CSV datoteke pruža znatnu prednost u odnosu na konkurentne proizvode
 • Veza putem radnog naloga za sustav MIS: iznimno visoka razina automatizacije može se postići povezivanjem različitih rješenja: Job Ticket Editor dobiva informacije o radnom nalogu od korisnika i sprema ih u metapodatke, dok Job Ticket Generator dalje kreira ili ažurira JDF datoteke s tim metapodacima
 • AccurioPro Connect Automatsko postavljanje i linijska dorada
 • Lako slanje zadatka: čvor AccurioPro Conductor Connector olakšava slanje zadataka ispisa (JDF+PDF)
 • Dokumenti se šalju na AccurioPro Conductor putem automatiziranog radnog procesa. Obuhvaćene su sve potrebne informacije koje se tiču uređaja za doradu
 • Integracija većeg broja uređaja za produkcijski ispis: KM-1 i druga učinkovita oprema za izvanmrežnu post-produkciju može se lako i automatski integrirati.
 • Čak se i uređaji za izvanmrežnu doradu mogu povezati kako bi pružali iznimno učinkovite hibridne (analogno u digitalno) radne procese za ispis.

Preuzmite brošuru kako biste imali sve informacije o aplikaciji.

AccurioPro Connect brošura (en)
AccurioPro_Connect_print-auto_datasheet thumbnail