AccurioPro Compile

JEDNOM KREIRAJTE ISPISNI PROJEKT I ZATIM GA PONOVO UPOTREBLJAVAJTE NEOGRANIČENI BROJ PUTA


AccurioPro Compile proces kreiranja i pripreme poslova ispisa čini brzim i jednostavnim – čak i kad informacije dolaze iz raznih i različitih odjela i izvora.


Spremite projekte ispisa i u bilo koje vrijeme ponovo ih ispišite

AccurioPro Compile omogućuje vam uvođenje svih prednosti automatizacije u proces ažuriranja datoteka za ispis. Isprobajte ga tjedan dana – pitat ćete se kako ste ikada mogli bez njega.

Ispisujete li redovito priručnike koji obuhvaćaju razne različite PDF datoteke – primjerice naslovnice, upute, jamstvo i stranica za kontakt? To može biti složen i dugotrajan zadatak. Sadržaj tih dokumenata vjerojatno će se povremeno mijenjati – kad se proizvod vrati na tržište, primjerice – a sadržaj gotovo uvijek dolazi iz raznih različitih izvora iz svih dijelova tvrtke pa to može dovesti do nedoumice koja je najnovija verzija teksta.

Ako ste se prepoznali u ovome, možda biste trebali razmotriti neupitne prednosti sustava AccurioPro Compile. Omogućuje vam da ispisni posao kreirate samo jednom te ga zatim uvijek iznova upotrebljavate uz tek neznatne promjene sadržaja.


AccurioPro Compile – radni proces

Učinite automatizirano ažuriranje priručnika jednostavnim zadatkom

Učinite automatizirano ažuriranje priručnika jednostavnim zadatkom

Trebate li redovito ispisivati priručnike koji se sastoje od raznih PDF datoteka, kao što su naslovnice, upute, jamstvo ili stranica za kontakt? Sadržaj dokumenata vjerojatno se neznatno mijenja svako malo – kad se proizvod vrati na tržište, primjerice – no s obzirom na to da sadržaj tih dokumenata obično dolazi iz raznih izvora iz različitih odjela, to se može pretvoriti u složen i dugotrajan zadatak.

U tom slučaju, iskoristite prednosti koje pruža AccurioPro Compile te kreirajte ispisni projekt samo jednom i zatim ga ponovo upotrebljavajte neograničen broj puta, čak i kad se sadržaj promijeni. To je lako i jednostavno jer će se ispisni projekti povezati s izvornim dokumentima koji mogu biti pohranjeni u raznim mapama u mreži vaše tvrtke.


 • Kad postane nužno unijeti izmjene u jednu ili više PDF datoteka, nećete morati prilagođavati ispisni projekt.
 • Umjesto toga, svaki put kad je zadana naredba ispisa, preuzima se i automatski umeće samo najnovija verzija datoteke.
 • Tako možete biti sigurni da ćete ispisivati samo najnovije dokumente – i bez ikakve potrebe za ručnom intervencijom.
 • Ako nekoliko autora radi na jednom ispisnom projektu, sadržaje mogu održavati neovisno jedan o drugome.
 • AccurioPro Compile omogućuje vam praktično kombiniranje PDF datoteka iz mnogo raznih izvora u jedan konačan dokument.
 • Osim toga, AccurioPro Compile vaš je najbolji pomoćnik kad je u pitanju ispis materijala za obuku, materijala za konferencije ili bilo kojih drugih ponavljajućih ispisnih projekata, za koje postavke ostaju iste dok se sadržaj dokumenta mijenja.

AccurioPro Compile

AccurioPro Compile

 • Omogućuje vam spremanje i ponovnu upotrebu ispisnih projekata u bilo koje vrijeme
 • Sprema strukturu projekta u obliku predloška
 • Kreira profesionalno strukturirane ispisne projekte
 • Brzo, ugodno i pouzdano uređivanje projekata
 • Automatsko postavljanje i linijska dorada
 • Prilagođena dokumentacija
 • Mogući su miješani formati
 • Ažuriran sadržaj u bilo kojem trenutku

Spremite projekte ispisa i ponovno ih upotrijebite u bilo kojem trenutku… Pametna automatizacija radnog procesa tvrtke Konica Minolta omogućuje vam da PDF datoteke složite odgovarajućim redoslijedom, odredite položaj razdjelnih listova i listova s jezičcima za označavanje te organizirate postavke ispisa i dorade ne samo za dokumente nego i za pojedinačne PDF datoteke. Ukratko, sve što ste definirali u ispisnom projektu spremit će se i moći će se ponovo upotrijebiti u bilo kojem trenutku.

Tehnologija vam omogućuje spremanje strukture projekta u obliku predloška; sve dok ispisni projekti imaju jednaku strukturu, možete upotrijebiti taj predložak kako biste uštedjeli dragocjeno vrijeme i novac. Sad sve što trebate je ispuniti predložak novim sadržajem. U projekt ispisa možete umetnuti listove s jezičcima i ispisati pojedinačne oznake na jezičce, umetnuti razdjelne listove, uređivati projekt, povlačiti i ispuštati PDF datoteke u projekt, pregledati umetnute datoteke te ukloniti prozor za pregled i traku s postavkama iz prozora programa kako biste ih upotrebljavali u zasebnim prozorima ako je potrebno.

Možete i kreirati uredno korisničko sučelje kako biste ostali usredotočeni, upotrebljavati miješane formate ako se projekt sastoji od PDF datoteka s različitim formatima papira, osigurati ažurnost sadržaja u bilo kojem trenutku, spremiti izmijenjene PDF datoteke na isto mjesto pod istim nazivom i još mnogo toga.


Get the product brochure now to have all information at hand.

AccurioPro Compile brochure
AccurioPro_Compile_print-autom datasheet thumbnail